Maaseikerweg 14 6001 BS Weert Maaspoort

Hightlighted features

  • 213 m² living area
  • 455 m² plot size
  • 5 bedrooms
Map

Description

- Riante uitgebouwde vrijstaande woning met een multifunctionele bergruimte, maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers!
- Gelegen op een centrale en goed bereikbare locatie, aan de rand van de Weerter ‘’Heiligenbuurt’’, met vrij uitzicht aan de voorzijde.
- Op loopafstand van het Weerter stadscentrum en NS-Intercitystation!
- De woning beschikt grotendeels over kunststof kozijnen met isolerende beglazing en is op de begane grond deels voorzien van vloerverwarming.
- Uitermate geschikt om geheel naar eigen wens, smaak en eisen des tijds te renoveren naar een prachtige gezinswoning!
- In de directe nabijheid van diverse winkel-, zorg-, sport- en horecavoorzieningen.
- Vanuit de woning is er een goede verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht - Eindhoven en diverse belangrijke uitvalswegen.

Indeling:

Begane grond:

Entree:
Vanuit het trottoir is er via een looppoortje toegang tot de voortuin. Middels een bestraat looppad door de voortuin is er toegang tot de entree aan de rechter zijkant van de woning. De voortuin is omheind met een sierhekwerk welke is voorzien van een looppoortje (met intercom) en een elektrische (op afstand bedienbare) openslaande poort aan de zijde van de oprit.

Ontvangsthal:
Ruime ontvangsthal met meterkast, garderobenis en toiletruimte. De hal is afgewerkt met een tegelvloer, heeft een lichte wandafwerking en heeft houten schroten plafonds. Vanuit de hal zijn de woonkamer, de keuken, de kelder en de trapopgang naar de verdieping toegankelijk.

Kelder (niet afgebeeld):
De kelder bestaat uit een berg- en stookruimte. De stookruimte biedt plaats aan de verdeler van de vloerverwarming en de opstelling van de CV-ketel.

Woonkamer:
Riante woonkamer met diverse indelingsmogelijkheden. De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer (voorzien van vloerverwarming), heeft een lichte wandafwerking en heeft houten schroten plafonds. De grote kamerhoge raampartijen aan de voorzijde zorgen voor veel lichtinval en een aangenaam contact met de voorliggende omgeving. Middels een loopdeur is er toegang tot de voortuin. Aan de voorzijde van de woonkamer bevindt zich een houtgestookte haardpartij met bijbehorende schouw en haardplateau. Aan de achterzijde bevindt zich een ruim eetgedeelte met voldoende ruimte voor een grote eettafel met stoelen. Vanuit het eetgedeelte zijn de keuken, de tuin en de bijkeuken met douche toegankelijk. De tuin is toegankelijk middels een grote schuifpui met rolluik.

Keuken:
De keuken beschikt over een riante hoekopstelling, bestaande uit diverse boven- en onderkasten, lades en een groot werkblad met 1,5 spoelbak en kookplaat. De keuken beschikt verder over een afzuigkap, een oven, losse magnetron, koelkast en een vaatwasser. De keuken is geheel betegeld, voorzien van vloerverwarming en heeft houten schroten plafonds met inbouwspots. De raampartij, deur met glas en lichtkoepel zorgen voor een aangename daglichttoetreding. De raampartij aan de voorzijde is voorzien van een rolluik. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin.

Bijkeuken:
Ruime bijkeuken met een kleine keukenopstelling, een extra douche, een designradiator, diverse bergschappen en aansluitingen voor het witgoed. De bijkeuken is geheel betegeld en heeft houten schroten plafonds. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de tuin.

Toiletruimte:
Geheel betegelde toiletruimte met een hangcloset en een fonteintje.

1e Verdieping:

Overloop:
Vanuit de overloop zijn 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de zolderverdieping toegankelijk. Tevens is er middels een deur toegang tot het platte dak. De deur is voorzien van een rolluik.

1e Slaapkamer:
Ruime (hoofd)slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning. De kamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. Vanuit deze kamer is er toegang tot het balkon. De raampartijen en deur zijn voorzien van een (elektrisch bedienbaar) rolluik.

2e Slaapkamer:
De 2e slaapkamer is eveneens gelegen aan de voorzijde. De kamer biedt voldoende ruimte voor een bed en een kledingkast. Vanuit deze kamer is er tevens toegang tot het balkon. De raampartijen en deur zijn voorzien van een (elektrisch bedienbaar) rolluik.

3e Slaapkamer:
Wederom een ruime slaapkamer, ditmaal gelegen aan de achterzijde van de woning. Ook deze kamer biedt voldoende ruimte voor een (tweepersoons)bed en een kledingkast. De te openen raampartij is voorzien van een (elektrisch bedienbaar) rolluik.

Badkamer:
Ruime badkamer met een ligbad, douche, een 2e toilet, een designradiator en een wastafel met een bijbehorend wastafelmeubel, bestaande uit bergkastjes, een spiegel, stopcontacten en verlichting.

Zolderverdieping:
Middels een vaste trap is er toegang tot de zolderverdieping. De zolderverdieping bestaat uit een ruime overloop, 2 slaapkamers en een extra badkamer.

Overloop:
De overloop is afgewerkt met vloerbedekking en biedt toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer.

4e Slaapkamer:
Zeer riante slaapkamer met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed, een kledingkast en/of een bureau. In het schuine gedeelte bevinden zich bergkasten met veel praktische bergruimte. Het te openen dakvenster en de speelse te openen raampjes in de zijgevel zorgen voor een aangename daglichttoetreding. Het plafond is voorzien van diverse inbouwspots.

5e Slaapkamer:
Kleinere slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning. De kamer is voorzien van een groot te openen dakvenster.

2e Badkamer:
Geheel betegelde badkamer met een douche, een extra toilet, designradiator en een wastafel. De badkamer is voorzien van een groot te openen dakvenster en beschikt over een grote bergkast in het schuine gedeelte. De bergkast beschikt over veel praktische bergruimte en is voorzien van spiegels. In de bergkast bevindt zich een extra boiler t.b.v. de 2e badkamer.

Tuin:
Vanuit de woonkamer, keuken en bijkeuken is er vanuit de woning toegang tot de tuin. De tuin is geheel ommuurd, grotendeels bestraat en voorzien van een verhoogde plantenborder met volwassen boompjes, planten en struiken. De tuin heeft een uitstekende zonligging (zuidwesten) en geniet veel privacy. Vanuit de tuin is er toegang tot de garage en voorliggende berging.

Garage/berging:
Ruime garage/berging met veel praktische bergruimte, elektra, verlichting en verwarming. De garage/berging is afgewerkt met een tegelvloer en biedt diverse gebruiksmogelijkheden. Middels openslaande deuren met glas is de voorliggende patio en berging toegankelijk.

Berging:
Aan de voorzijde van patio bevindt zich een multifunctionele bergruimte met een voormalige douche, elektra en verlichting. Vanuit de berging zijn de patio en de voortuin toegankelijk. De berging fungeert tevens als achterom.

Voortuin:
De woning beschikt over een geheel omheinde voortuin met een buitenkraan en diverse leibomen t.b.v. extra privacy. De voortuin bestaat uit een gazon en plantenborders met volwassen boompjes, planten en struiken. Vanuit de voortuin is er toegang tot de oprit.

Oprit:
Aan de linker voorzijde van de woning bevindt zich een ruime oprit met voldoende ruimte voor het parkeren van 2 auto's of en een camper op eigen afgesloten terrein. De oprit is afsluitbaar middels een elektrische (op afstand bedienbare) poort.

Ligging:
Gelegen op een centrale en goed bereikbare locatie, aan de rand van de Weerter ‘’Heiligenbuurt’’, met vrij uitzicht aan de voorzijde. Op loopafstand van het Weerter stadscentrum en NS-Intercitystation. Tevens in de directe nabijheid van diverse winkel-, zorg-, sport- en horecavoorzieningen. Vanuit de woning is er een goede verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht - Eindhoven en diverse belangrijke uitvalswegen.

Let op:
- De verwarming op de verdieping functioneert niet;
- De woning betreft een opknapper.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 539,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,531
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1966
Specific
Renovation project
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
213 m²
Other space inside the building
13 m²
Exterior space attached to the building
42 m²
External storage space
25 m²
Plot size
455 m²
Volume in cubic meters
776 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, 2 showers and 2 toilets
Number of stories
3 stories and a basement
Facilities
Skylight, optical fibre, rolldown shutters, flue, satellite antenna, sliding door and TV via cable

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler, fireplace and partial floor heating
Hot water
CH boiler
CH boiler
Atag Blauwe Engel II (gas-fired combination boiler, in ownership)

Cadastral data

WEERT S 2085
Cadastral map
Area
455 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In center, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden and front garden
Back garden
47 m² (8,6 meter deep and 5,8 meter broad)
Garden location
Located at the southwest accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Electricity and heating

Garage

Type of garage
Attached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on gated property and parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Maaseikerweg 14

€ 539,000 k.k.