• Sold under reservation

Ehrenstein 6 6002 VM Weert Boshoven-Vrakker

Hightlighted features

  • 199 m² living area
  • 668 m² plot size
  • 5 bedrooms
Map

Description

Een vrijstaande woning die ideaal geschikt is voor levensloopbestendig wonen op een ruim perceel van maar liefst 668 m2! Ideaal gelegen in de woonwijk Boshoven nabij veel voorzieningen.

Locatie:
Dit leuke woonobject is gelegen aan het mooiste laantje van Boshoven waar in het voorjaar de magnolia's bloeien. Op het erf is een basisschool te vinden en in de dichte nabijheid zijn diverse speelweiden en een winkelcentrum gelegen. Tevens vindt u in de directe omgeving een tandarts, huisarts en apotheek. Bovendien bevinden zich de uitgebreide sportaccommodatie van Boshoven en een fitnesscentrum binnen enkele fietsminuten van deze woning. De A2 Eindhoven – Maastricht is tevens binnen vijf minuten te bereiken.

Over de woning:
Met ruim 199 m2 aan woonoppervlakte verdeeld over twee verdiepingen heeft de woning een zeer ruim formaat. Het levensloopbestendige karakter van de woning wordt benadruk dankzij de vier slaapkamers en badkamer op de begane grond. De begane grond beschikt daarnaast nog over een royale woonkamer, keuken en bijkeuken. De verdieping heeft één slaapkamer en is verder vrij in te delen met voorbereiding voor een tweede badkamer.

Indeling woning:
Binnenkomst in de ontvangsthal met gietvloer die doorloopt richting de woonkamer en keuken. De ontvangsthal geeft toegang tot drie slaapkamers, badkamer, woonkamer, toiletruimte met fonteintje en meterkast (acht groepen). Alle drie de slaapkamers zijn van een prettig formaat. De luxe badkamer (2010) is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche met rainshower-functie, ligbad, wastafel, mechanische ventilatie en een designradiator.

De fraaie woonkamer heeft een prettige indeling met veel daglicht dankzij de grote raampartijen. De raampartijen aan de achtertuin bestaan tevens uit een schuifpui. In de woonkamer is tevens een houthaard gesitueerd. De keuken uit 2010 heeft een hoekopstelling met inbouwapparatuur (2020) waaronder een oven, koelkast, afzuigkap en een 4-pitskookplaat op gas. In de bijkeuken is de witgoedaansluiting. Het portaal aansluitend aan de bijkeuken geeft toegang tot de verdieping, vierde slaapkamer (voormalig garage) en de buitenruimte.

De verdieping is zeer ruim van opzet maar dient nog volledig ingedeeld te worden. Er is een ruime slaapkamer aanwezig en de voorbereiding voor een badkamer. De verdieping biedt de mogelijkheid om op zijn minst nog twee tot drie slaapkamers extra te realiseren. Daarnaast beschikt de verdieping over zeer veel opslagruimte.

Tuin:
De woning heeft een zeer prettige tuin rondom de woning. De voorzijde bestaat uit een oprit (plaats voor meerdere auto’s) met gazon en een kleine diversiteit aan beplanting. De achterzijde heeft een heerlijke zonligging op het Zuidwesten met een ruim gazon, terras, vijver, borders met beplanting en een tuinhuisje voor opslag.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 519,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,608
Listed since
8 weeks
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1976
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
199 m²
Other space inside the building
13 m²
Plot size
668 m²
Volume in cubic meters
799 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Bath and shower
Number of stories
1 story and a attic
Facilities
Outdoor awning, skylight, optical fibre, mechanical ventilation, rolldown shutters, flue and TV via cable

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler and fireplace
Hot water
CH boiler
CH boiler
Atag (2017, to rent)

Cadastral data

WEERT N 2747
Cadastral map
Area
668 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Garden
Surrounded by garden

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Ehrenstein 6

€ 519,000 k.k.