Gorterstraat 3 6006 MK Weert Kazernelaan

Hightlighted features

  • 102 m² living area
  • 224 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

- Levensloopbestendige geschakelde bungalow met een afsluitbare carport, praktische bergingen, 3 slaapkamers en een heerlijke patiotuin met optimale privacy.
- Gelegen op een echte toplocatie, in de prachtige bosrijke omgeving van o.a. natuurgebied ''De IJzeren Man'', de ''Laurabossen'', golfclub ''Crossmoor'' en de prestigieuze nieuwe ontwikkeling ''Boswaard''.
- Uitermate geschikt om geheel naar eigen wens, smaak en eisen des tijds te renoveren naar een heerlijke levensloopbestendige woning!
- De vele, deels kamerhoge raampartijen en schuifpuien zorgen voor veel lichtinval en een prachtig contact met de paiotuin en bosrijke omgeving.
- Het Weerter stadscentrum en NS-Intercitystation zijn binnen enkele wandel- of fietsminuten bereikbaar.
- In de directe nabijheid van een school voor voorgezet onderwijs ''Het College Weert'' en op korte afstand van diverse winkel-, zorg- sport- en recreatievoorzieningen.
- Vanuit de woning is er een uitstekende verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht - Eindhoven en diverse belangrijke uitvalswegen.

Indeling:

Entree:
Vanuit het verkeersluwe woonerf is de entree aan de voorzijde van de woning toegankelijk.

Ontvangsthal:
Ruime ontvangsthal met meterkast, garderobe en toiletruimte. De hal is afgewerkt met een tegelvloer, heeft een lichte wandafwerking en een houten schroten plafond. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer.

Woonkamer:
Speels ingedeelde woonkamer, bestaande uit een zit-, TV- en eetgedeelte. In de woonkamer bevindt zich tevens de keuken. De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer, heeft een schoonmetselwerk wandafwerking en houten schroten plafonds. Ter plaatse van het TV-gedeelte bevindt zich een houtgestookte haardpartij. Vanuit de woonkamer zijn ontvangsthal, berging, tuin en gang naar de slaapkamers en badkamer toegankelijk. De grote, deels kamerhoge raampartijen en schuifpuien zorgen voor veel lichtinval en een aangenaam contact met de tuin en bosrijke omgeving.

Keuken:
De keuken beschikt over een lichte wandopstelling, bestaande uit diverse boven- en onderkasten en een werkblad met 1,5 spoelbak en 5-pits gaskookplaat. De keuken beschikt verder over een afzuigkap, oven, koelkast en een vaatwasser.

Berging:
Vanuit de woonkamer is er toegang tot de berging. De berging beschikt over praktische bergruimte, is voorzien van witgoedaansluitingen en biedt plaats aan de opstelling van de heteluchtverwarming met bijbehorend geiser. De berging biedt tevens plaats voor een extra koelkast en/of vriezer. Vanuit de berging is er toegang tot de carport en de tuin.

Toiletruimte:
Geheel betegelde toiletruimte met een staand closet en een fonteintje.

Gang:
Vanuit de woonkamer is de gang naar de slaapvertrekken toegankelijk. De gang is afgewerkt met een laminaatvloer en heeft een lichte wandafwerking. Vanuit de gang zijn 3 slaapkamers de badkamer toegankelijk.

1e Slaapkamer:
Ruime (hoofd)slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de gang. De kamer heeft een hoog plafond, is afgewerkt met een laminaatvloer, heeft een lichte wandafwerking en biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed, een kledingkast en/of een dressoir. Vanuit de kamer is er toegang tot de tuin.

2e Slaapkamer:
De 2e slaapkamer is gelegen in het midden van de gang. De kamer heeft een hoog plafond, is afgewerkt met een laminaatvloer en heeft een lichte wandafwerking. De kamer is thans ingericht als hobbyruimte maar biedt tevens voldoende ruimte voor een bed, een kledingkast en/of een dressoir.

3e Slaapkamer:
De 3e slaapkamer is gelegen aan het begin van de gang. Ook deze kamer heeft een hoog plafond, is afgewerkt met een laminaatvloer en heeft een lichte wandafwerking. De kamer is thans ingericht als kantoorruimte.

Badkamer:
Recent aangepaste badkamer met een grote inloopdouche, extra toilet en een wastafel met een bijbehorend wastafelmeubel, een planchet en een spiegel. De inloopdouche is voorzien van een glazen wand, draingoot, wandbeugel en een glijstang met handdouche. De te openen raampartij zorgt voor een aangename daglichttoetreding.

Patiotuin:
Vanuit de woonkamer is er middels een tweetal schuifpuien toegang tot de patiotuin. De patiotuin is tevens toegankelijk vanuit de berging en de hoofdslaapkamer. De patiotuin bestaat uit een betegeld terras aan de woningzijde, een gazon en een verhoogde planteborder met diverse volwassen boompjes, planten en struiken. De tuin geniet optimale privacy, heeft een goede zonligging en is voorzien van een buitenkraan en verlichting. Vanuit de tuin zijn een tweetal tuinbergingen en de carport toegankelijk.

1e Tuinberging:
Ruime tuinberging met een uitstortgootsteen, elektra, verlichting en veel praktische bergruimte. De berging beschikt over een vliering en een kleine kelder t.b.v. eventuele wijnopslag.

2e Tuinberging:
Naast de grote tuinberging bevindt zich nog een kleinere bergruimte met wederom veel praktische bergruimte.

Carport:
Tussen de woning en de tuinberging bevindt zich een carport met plaats voor 1 auto. De carport is afsluitpaar middels een openslaande poort met loopdeur. De loopdeur fungeert als achterom.

Parkeren:
Op en rondom het woonerf zijn diverse openbare parkeergelegenheden.

Ligging:
Gelegen op een echte toplocatie, in de prachtige bosrijke omgeving van o.a. natuurgebied ''De IJzeren Man'', de ''Laurabossen'', golfclub ''Crossmoor'' en de prestigieuze nieuwe ontwikkeling ''Boswaard''. Het Weerter stadscentrum en NS-Intercitystation zijn binnen enkele wandel- of fietsminuten bereikbaar. In de directe nabijheid van een school voor voorgezet onderwijs ''Het College Weert'' en op korte afstand van diverse winkel-, zorg- sport- en recreatievoorzieningen. Vanuit de woning is er een uitstekende verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht - Eindhoven en diverse belangrijke uitvalswegen.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 325,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,186
Original asking price
€ 339,000 kosten koper
Listed since
4 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Bungalow, semi-detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1979
Accessibility
Accessible for seniors
Specific
Renovation project
Type of roof
Shed roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
102 m²
Other space inside the building
13 m²
Exterior space attached to the building
29 m²
Plot size
224 m²
Volume in cubic meters
535 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
1 story
Facilities
Outdoor awning, optical fibre and TV via cable

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing and insulated walls
Heating
Hot air heating
Hot water
Gas water heater

Cadastral data

WEERT P 6156
Cadastral map
Area
224 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, In wooded surroundings and in residential district
Garden
Patio/atrium
Patio/atrium
52 m² (13,8 meter deep and 4 meter broad)
Garden location
Located at the north accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Insulation
Double glazing

Garage

Type of garage
Carport

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Gorterstraat 3

€ 325,000 k.k.