Parallelweg 11 6001 HM Weert Weert-Centrum

Hightlighted features

  • 124 m² living area
  • 2 bedrooms
Map

Description

- Ruim appartement met een riante woonkamer, 2 slaapkamers en een royaal dakterras (ca. 40 m2) met prachtig uitzicht op het ''Stationsplein''!
- Gelegen in hartje centrum Weert, op de 4e etage van het welbekende appartementencomplex ''De Citadel''.
- Uiterst centrale ligging, tegenover het NS-Intercitystation en in de directe nabijheid van een breed scala aan winkel- en horecavoorzieningen.
- De vele grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een prachtig contact met buiten!
- Uitermate geschikt om geheel naar eigen wens, smaak en eisen des tijds te moderniseren!
- Het appartement beschikt over een vaste eigen parkeerplaats op het afgesloten achterliggende parkeerterrein.
- In het souterrain bevinden zich een gezamenlijke fietsenstalling en een eigen berging met veel praktische bergruimte.
- Vanuit het appartementencomplex is er een uitstekende verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht - Eindhoven en diverse belangrijke uitvalswegen.

Let op: de VvE-bijdrage (€ 563,-- per maand) is inclusief € 183,-- voor voorschot gas en water.

Indeling:

Entree:
Vanuit het trottoir is de centrale entree aan de voorzijde van het appartementencomplex toegankelijk, hier bevinden zich het bellentableau, de brievenbussen en video-intercom. Middels een automatische deur is de riante centrale ontvangsthal toegankelijk.

Centrale ontvangsthal:
De centrale ontvangsthal is ruim van formaat en biedt plaats aan diverse meterkasten. Vanuit de centrale ontvangsthal zijn traphal en lift naar het souterrain en de diverse verdiepingen toegankelijk.

Ontvangsthal appartement:
Ruime ontvangsthal met video-intercom, technische ruimte, ingebouwde wandkast en toiletruimte. De wandkast beschikt over veel praktische bergruimte. De hal is afgewerkt met vloerbedekking en heeft een lichte wandafwerking. Vanuit de hal zijn alle vertrekken van het appartement toegankelijk. De woonkamer is toegankelijk middels een deur met glas.

Woonkamer:
Riante woonkamer met diverse indelingsmogelijkheden. De woonkamer is afgewerkt met vloerbedekking en heeft een lichte wandafwerking. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het dakterras. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een fantastisch uitzicht in oostelijke richting (''Stationsplein'' en ''St. Maartenslaan'') en westelijke richting (''Parallelweg''). De woonkamer is voorzien van airconditioning en staat in open verbinding met de keuken.

Keuken:
De keuken is afgewerkt met een tegelvloer en beschikt over een tweedelige wandopstelling, bestaande uit diverse boven- en onderkasten, lades en ruime werkbladen. De wandopstelling aan de buitenzijde is voorzien van een spoelbak en een vaatwasser. De andere wandopstelling is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, combi-oven en een koelkast. De raampartijen zorgen ook hier voor veel lichtinval en een aangenaam vrij uitzicht over de ''Parallelweg''. Vanuit de keuken is er middels een deur van gerookt glas toegang tot een praktische provisieruimte.

1e Slaapkamer:
Ruime (hoofd)slaapkamer, gelegen aan de zijde van het dakterras. De kamer is afgewerkt met vloerbedekking, biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en is voorzien van een ventilator en een maatwerk schuifkastenwand met veel praktische bergruimte en inbouwspots. Vanuit deze kamer zijn het dakterras en de badkamer en suite toegankelijk.

Badkamer:
Geheel betegelde badkamer met een ligbad, douche, 2e toilet en een wastafel met een groot bijbehorend wastafelmeubel, bestaande uit diverse bergkasten, een grote spiegel, verlichting en een stopcontact. De douche is voorzien van een glazen deur, een thermostaatkraan en een glijstang met handdouche. Vanuit de badkamer is er eveneens toegang tot het dakterras. De deur met glas zorgt voor een aangename daglichttoetreding.

2e Slaapkamer:
De 2e slaapkamer is gelegen aan de zijde van de ''Parallelweg''. Ook deze kamer is afgewerkt met vloerbedekking. DE kamer biedt voldoende ruimte voor een bed, een kledingkast en/of een bureau. De kamer is tevens geschikt als kleedkamer of thuiswerkplek.

Bijkeuken:
Ruime, geheel betegelde bijkeuken met een wastafel, witgoedaansluitingen en veel praktische bergruimte. De berging is tevens geschikt voor het plaatsen van een extra koelkast en/of vriezer.

Toiletruimte:
Geheel betegelde toiletruimte met een staand closet en een fonteintje.

Dakterras:
Zeer royaal dakterras (ca. 40 m2) met veel privacy en voldoende ruimte voor een meerdere zitgelegenheden. Het dakterras is afgewerkt met tegels en voorzien van een zonnescherm. Vanuit het dakterras is er een fraai uitzicht op het ''Stationsplein''.

Balkon:
Knus balkon, gelegen aan de zijkant van het appartementencomplex. Het balkon biedt ruimte voor een kleine zitgelegenheid en biedt een fraai zicht op het voorliggende ''Stationsplein''.

Souterrain:
Middels de trap of lift is er toegang tot het souterrain, hier bevinden zich de bergingen en de gezamenlijke fietsenstalling.

Berging:
Bij het appartement behoort een ruime berging met veel praktische berging, elektra en verlichting.

Parkeren:
Vanuit de ''Parallelweg'' is het afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde van het appartementencomplex toegankelijk. Het appartement beschikt over een eigen vaste parkeerplaats. Vanuit het parkeerterrein is er middels diverse ingangen toegang tot het appartementencomplex. Middels een trappartij met fietsgoot is de gezamenlijke fietsenberging en de rest van het souterrain toegankelijk.

Ligging:
Gelegen in hartje centrum Weert, op de 4e etage van het welbekende appartementencomplex ''De Citadel''. Een uiterst centrale locatie, tegenover het NS-Intercitystation en in de directe nabijheid van een breed scala aan winkel- en horecavoorzieningen. Vanuit het appartementencomplex is er een uitstekende verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht - Eindhoven en diverse belangrijke uitvalswegen.

Bijdrage VvE en voorschot gas en water:
De maandelijkse bijdrage aan de VvE is als volgt opgebouwd:
- € 380,54 servicekosten
- € 11,55 voorschot water
- € 171,31 voorschot gas

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 389,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,137
Listed since
5 weeks
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
VVE (Owners Association) contribution
€ 563.00 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance
Building type
Resale property
Year of construction
1981
Accessibility
Disabled access friendly and accessible for seniors
Specific
Protected townscape or village view (permit needed for alterations)

Surface areas and volume

Areas
Living area
124 m²
Other space inside the building
9 m²
Exterior space attached to the building
41 m²
External storage space
8 m²
Volume in cubic meters
402 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
1 story
Located at
4th floor
Facilities
Air conditioning, outdoor awning, optical fibre, elevator and TV via cable

Energy

Energy label
B What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing and insulated walls
Heating
Communal central heating
Hot water
Central facility

Cadastral data

WEERT R 3121
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In center
Balcony/roof garden
Roof terrace present

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on gated property

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 563.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Parallelweg 11

€ 389,000 k.k.