't Vaartje 130 5165 ND Waspik Waspik Beneden

Hightlighted features

  • 103 m² living area
  • 510 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

Op een leuke locatie in het gezellige dorp Waspik gelegen, sfeervolle twee-onder-één-kapwoning met o.a. een eigen oprit, zeer diepe, privacy biedende achtertuin op het zuiden, 2 vrijstaande bergingen, 3 slaapkamers en een gezellige serre op een perceel van maar liefst 510m²!

Waspik is een dorp in de gemeente Waalwijk. De gemeente Waalwijk bestaat uit de kernen Sprang-Capelle, Waalwijk en Waspik. In het gezellige dorp Waspik zijn alle dagelijkse voorzieningen, zoals sportgelegenheden, supermarkt, cultureel centrum en basisschool dichtbij. Waspik is een klein maar levendig dorp met een actief verenigingsleven. De afstand naar de A59 bedraagt slechts enkele minuten. Vanaf de A59 heb je directe verbinding met grote steden zoals Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch.

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal met tegelvloer en toegang tot de meterkast. Vanuit de hal komt u in de sfeervolle woonkamer welke is voorzien van een fraaie laminaatvloer en de trapopgang naar de eerste verdieping. Meteen aan de woonkamer grenst de eetkamer en de keuken. De keuken heeft een lichte kleurstelling en is ca. 8 jaar geleden vernieuwd. Aan apparatuur is er een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvakje, combi-oven/magnetron en een vaatwasser aanwezig. Tevens ligt er in de keuken en eetkamer evenals de hal een tegelvloer. Vanuit de keuken komt u in de ruime bijkeuken welke toegang geeft tot de serre, praktische wasruimte, c.v.-kast, toiletruimte en badkamer. De toiletruimte is half betegeld en voorzien van een toilet en fonteintje. De c.v.-kast is voorzien van een c.v.-ketel van het merk Nefit Ecomline HR Excellent, uit ca. 2006 en de volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche, ligbad en wastafel.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers waarvan 2 kamers zijn voorzien van een laminaatvloer en 1 kamer van vloerbedekking. De kleinste slaapkamer aan de voorzijde beschikt tevens over een vaste kast met een luik naar de bergzolder.

Tuin/berging/serre:
Aan de achterzijde van de woning is er een gezellige serre aanwezig welke is voorzien van een houtkachel, dubbele openslaande deuren en een schuifdeur. Aan de zijkant van de woning is er een ruime tuin/oprit aanwezig met ruimte voor het parkeren van meerdere auto's en een vrijstaande houten berging. Achter de woning bevindt zich een zeer diepe, privacy biedende achtertuin op het zonnige zuiden met een terras, diverse planten en bomen, een vijver en achterin de tuin een tweede stenen berging.

Bijzonderheden:
- De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
- Tevens is de woning grotendeels voorzien van rolluiken.
- De meterkast is voorzien van krachtstroom.
- De kozijnen zijn in 2022 voor het laatst aan de buitenzijde geschilderd.
- Er is een kruipruimte aanwezig.
- De haard in de woonkamer is niet aangesloten.
- Oplevering in overleg.

Algemeen:
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 398,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,864
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
1930

Surface areas and volume

Areas
Living area
103 m²
External storage space
38 m²
Plot size
510 m²
Volume in cubic meters
363 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and shower
Number of stories
2 stories and a loft
Facilities
Rolldown shutters, flue and sliding door

Energy

Energy label
D What does this mean?
Insulation
Mostly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit Ecomline HR Excellent (gas-fired combination boiler from 2006, in ownership)

Cadastral data

WASPIK D 1657
Cadastral map
Area
510 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Rural
Garden
Back garden, front garden and side garden
Back garden
282 m² (38,26 meter deep and 7,38 meter broad)
Garden location
Located at the south accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

't Vaartje 130

€ 398,000 k.k.