Tussenwoning Thuis in Breezicht (Bouwnr. 5) 8044 AA Zwolle

  • Sold
€ 399,500 v.o.n.
Part of project Thuis in Breezicht, Zwolle

Description

Thuis in Breezicht

Breezicht Noord
Breezicht Noord bestaat uit 4 buurtschappen; Wierde, Beemd, Reede en Kragge. Een klein buurtschap rondom een traditionele Brink, dat is Wierde. Dura Vermeer ontwikkelt hier 35 eigentijdse woningen in een natuurlijke omgeving. Groen voert de boventoon, waardoor de buurt een geheel eigen karakter krijgt. Bomen en water sieren de straten, auto’s staan in beschutte parkeerhofjes en de open tuinen lopen over in de omliggende natuur. Genoeg ruimte om te spelen, te wandelen en je buren te ontmoeten dus!

Wierde
In totaal worden er zo’n 134 eigentijdse huizen gebouwd in Wierde waarvan 35 genaamd Thuis in Breezicht. Ons project bestaat uit 18 rij en hoekwoningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande huizen. Een klein buurtschap rondom een traditionele Brink, dat is Wierde. Met veel groen en water, auto’s in beschutte parkeerhofjes en tuinen die overlopen in de omliggende natuur. Genoeg ruimte om te spelen, te wandelen en je buren te ontmoeten. Door het vele aanwezige groen is het niet alleen een duurzame toekomstbestendige wijk voor mensen, maar ook voor dieren. Alle woningen in Wierde worden gasloos en energieneutraal met zonnepanelen. Dit betekent dat alle gebouwgebonden energie wordt opgewekt en dat je energielasten zeer laag zijn. Goed voor het milieu en voor je bankrekening. Ook aan de openbare ruimte is gedacht. Hier wordt duurzame energie toegepast ten behoeve van onder meer de straatverlichting.

10 tussenwoningen van 103 m²
De architectuur van de woningen trekt meteen je aandacht. Om over de ruime tuin met berging op het zuidwesten of noordwesten nog maar te zwijgen. Verder geniet je van 103 m² woonplezier, 3 slaapkamers, een vrij indeelbare zolder en een parkeerplaats op het gezamenlijke binnenterrein. Hier voelt jouw gezin zich meteen thuis. Is deze woning jouw favoriet?

Verkoop
Vanaf woensdag 30 november om 11.00 uur vind je alle relevante informatie op de website. Inschrijven is vanaf dan mogelijk via het inschrijfformulier in je persoonlijke account en kan tot en met maandag 12 december 09.00 uur. Neem rustig de tijd om eerst alle informatie goed door te nemen, snel je inschrijving indienen leidt niet tot een vergrote kans op een woning.

Voel je welkom tussen 18.00 - 20.00 uur tijdens het verkoopevent op donderdag 8 december bij de Woonfabriek (Assiesstraat 126 in Zwolle). Het verkoopteam is dan aanwezig om al je vragen te beantwoorden. We staan te popelen om je alles over deze bijzondere woningen te vertellen. De inschrijving sluit op maandag 12 december om 09.00 uur. Kijk op de projectwebsite voor de aankoopprocedure.

Neem contact op met de Woonfabriek voor aanvullende vragen. Zien we je 8 december?

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 399,500 vrij op naam
Asking price per m²
€ 3,879
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
New property
Year of construction
2023

Surface areas and volume

Areas
Living area
103 m²
External storage space
6 m²
Plot size
122 m²
Volume in cubic meters
385 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Solar panels

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Completely insulated
Heating
Heat pump

Cadastral data

ZWOLLE X 0000
Cadastral map
Area
122 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden and front garden

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Parking

Type of parking facilities
Public parking