Bloemendaalse Zeedijk 37 4765 BN Zevenbergschen Hoek (Gem. Moerdijk)

  • Sold
€ 475,000 k.k.

Description

*** Gezien de grote belangstelling voor deze woning, is het niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen. Mocht u willen worden toegevoegd aan de reservelijst, dan kunt u een e-mail sturen naar ons kantoor. ***

Op goede locatie gelegen karakteristiek vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage, aangebouwde berging, vrijstaande houten berging, grote oprit en een fraai aangelegde tuin rondom. De woning is gebouwd in 1857 en heeft nog veel authentieke elementen. De woning is gelegen op een perceel van 1218 m² eigen grond, aan de rechterzijde wordt er nog een stuk extra zijtuin gehuurd van prorail. De woning is zeer gunstig gelegen nabij diverse voorzieningen zoals: NS-station, slager, sportvoorzieningen, basisschool en een omsloten speeltuin. De woning heeft ook directe aansluitingen op de uitvalswegen richting Breda, Rotterdam en Antwerpen. Unieke recreatie in de Biesbosch is ook snel en goed bereikbaar. De afwerking van de woning is functioneel, renovatie en modernisering is echter raadzaam.

Indeling begane grond:
Entree/gang, werkkamer aan de voorzijde met gaskachel, sfeervolle kamer en suite met authentieke en suite deuren met vaste kasten en twee gaskachels. De woonkamer biedt toegang tot de woonkeuken, welke toegang biedt tot de bijkeuken. De keuken is voorzien van een keukeninrichting met inbouw: vijf pits gasfornuis en afzuigkap. De bijkeuken biedt toegang tot de achtertuin en de oprit en is voorzien van een gaskachel en de aansluitingen ten behoeve van de de wasapparatuur. Betegeld toilet, betegelde badkamer met douche en wastafel in meubel, praktische kelder.

Indeling eerste verdieping:
Overloop, twee zijslaapkamers links met wastafel en bergruimte, betegeld toilet met fonteintje, twee zijslaapkamers rechts, 1 met wastafel, vaste kastenwand en vlizotrap naar bergzolder.

Met hoeveel zorg ook samengesteld er kunnen onvolledigheden voorkomen in de informatie en de afbeeldingen en het kan derhalve niet als een aanbod worden gezien. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend en de opgegeven afmetingen, oppervlakte- en inhoudsmaten zijn dan ook indicatief.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 475,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,654
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1857
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
130 m²
Other space inside the building
21 m²
External storage space
31 m²
Plot size
1,218 m²
Volume in cubic meters
495 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
2 stories, a/an attic and a basement

Energy

Energy label
G What does this mean?
Insulation
No cavity wall
Heating
Gas heaters
Hot water
Gas water heater

Cadastral data

ZEVENBERGEN D 1529
Cadastral map
Area
750 m²
Ownership situation
Full ownership
ZEVENBERGEN O 1844
Area
468 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and unobstructed surrounding view
Garden
Surrounded by garden

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
1 car

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property