Plein 1940 2 b 4765 CK Zevenbergschen Hoek (Gem. Moerdijk) Zevenbergschen Hoek

  • Sold
€ 225,000 k.k.

Sales history

Listed since
December 13, 2021
Date of sale
May 2, 2022
Term
4½ month

Description

Unieke kans! Gelegen in het pittoreske Zevenbergschen Hoek vindt u dit prachtige 3 kamer appartement van maar liefst 103 m2 woonoppervlak. Voorlaatst dat dit gebouw de bestemming ‘’woning’’ kreeg was dit prachtige pand in gebruik als bankgebouw. Kenmerkend zijn dan ook de gigantische brede muren van de badkamer die destijds als kluis fungeerde! Verder is de woning voorzien van een moderne keuken en goed onderhouden badkamer. Met de ruime indeling kunt u alle kanten op. De gunstige ligging van de woning zorgt ervoor dat u alle voorzieningen binnen handbereik treft als: Openbaar vervoer, scholen, sportfaciliteiten, recreatiegebied de Biesbosch en aansluitingen tot diverse uitvalswegen A16/A17/A59 richting Gorinchem, Utrecht, Rotterdam, Antwerpen en Breda.

Indeling:
Middels de entree komt u terecht in de ruime hal waar tevens de meterkast is gesitueerd. Door de hal treft u aan uw rechterzijde het toilet wat apart is gesitueerd met daarnaast een ruime opbergkast. Aan het einde komt u uit bij de eerste slaapkamer die momenteel in gebruik is als wasruimte waar tevens de cv-installatie is geïnstalleerd.

De goed onderhouden badkamer treft u naast de wasruimte aan. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, badkamermeubel, radiator en wasmachine aansluiting. Zoals reeds aangegeven is de badkamer gesitueerd in wat voorheen de kluis van de bank was. Als u geluk heeft is ergens nog een geldkraan in deze ruimte aanwezig.

Tegenover de badkamer treft u de grote slaapkamer aan. De slaapkamer is voorzien van veel licht door de fantastisch grote raampartijen en is strak afgewerkt.

Eenmaal aan het einde van de gang komt u terecht in de woonkamer waar u tevens de moderne keuken uit 2013 treft. De keuken is van diverse voorzien als: Afzuigkap, 4 pits gaskookplaat en vaatwasser. Door de 3 lichtkoepels waarvan 2 in de keuken in combinatie met de grote raampartijen in de woonkamer is ook deze ruimte fijn licht opgezet.

Bent u ook zo enthousiast over de woning? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1950
• Eigendom: volledig eigendom
• Kozijnen: Staal met dubbele beglazing
• Meterkast: 4 groepen
• CV: Ketel Vaillant uit 2017
• Zeer goed onderhouden
• Uniek voormalig bankgebouw
• Dichtbij uitvalswegen A16, A17, A59
• Veel parkeergelegenheid
• Oplevering: In overleg

Features

Last asking price
€ 225,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,184
Listed since
December 13, 2021
Type apartment
Ground-floor apartment (apartment)
Area
103 m² residential surface area
Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Volume in cubic meters
385 m³
Energy label
Not available
Building type
Resale property
Year of construction
1950

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.