• Sold

Zuideinde 108 1551 EL Westzaan Westzaan Zuid

Hightlighted features

  • 85 m² living area
  • 163 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 350,000 k.k.

Sales history

Listed since
July 29, 2022
Date of sale
August 24, 2022
Term
3 weeks

Description

Uitgebouwde 2-onder-1 kap met 3 slaapkamers en bergzolder in het gemoedelijke en mooie Westzaan op korte (fiets-) afstand van het centrum van Zaandam.

Deze keurig onderhouden woning is flink vergroot (2008) door de begane grond en de 1e verdieping aan de achterkant uit te bouwen, waarbij de gevel geheel nieuw is opgemetseld. Hierdoor is zowel op de begane grond als op de 1e verdieping veel praktische ruimte gecreëerd. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde is schuin zicht op de achtergelegen weilanden.

Het centrum en station van Zaandam bevinden zich slechts op 8 minuten fiets afstand. Amsterdam is (zonder files) in een kwartier te bereiken, maar met de fiets via de pont is ook zeker een goede en sportieve optie. Sloterdijk is slechts 8 km, de Dam 12 km.. Sportvelden (voetbal en tennis) en een basisschool liggen in de directe nabijheid. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de vlakbij gelegen Dekamarkt.

Indeling:
Entree met toilet en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is door de grote raampartijen aan de voor- en achterkant lekker licht. Op de vloer ligt laminaat. De wanden en het plafond zijn gestuukt. Aan de straatkant is een gezellige half open keuken, die is uitgerust met diverse inbouw apparatuur zoals een vaatwasser, een oven en een koelkast met vriezer. Aan de achterzijde is het zitgedeelte met openslaande deuren naar de tuin.

Verdieping:
Via de open trap kom je op de overloop. Aan de achterzijde is een ruime (ouder-) slaapkamer met, zoals eerder gemeld schuin uitzicht op de weilanden. Centraal op deze verdieping is de badkamer, die door een lichtkoepel, die open kan, toch daglicht heeft. De badkamer heeft een douche, een 2e toilet, en een badkamermeubel met wastafel. Tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine. Aan de voorzijde zijn 2 slaapkamers. Een knusse kinder- of studeerkamer met een vaste kast. En een ruime slaapkamer. Op de vloer ligt vloerbedekking. Via een praktische steektrap kun je naar de zolder verdieping.

Zolderverdieping:
De zolderverdieping kan worden gebruikt als bergruimte, maar met het plaatsen van een extra dakraam en/of een groter dakraam is deze ruimte (hoogte 2.10 m) ook prima te gebruiken als extra slaap- of werkkamer. Door de beperkte maat van het huidige dakraam, wordt deze ruimte niet tot het “woonoppervlak” meegerekend.

Tuin:
Aan de voorzijde is een redelijk onderhoudsarme tuin. Direct achter de woning is een vlonder. De tuin is behoorlijk diep en achterin staat een ruime schuur van ruim 14 m2 (5,20 m x 2,76 m).

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 85 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Bruto vloeroppervlakte ca. 114 m2
- Perceeloppervlakte 163 m²
- Inhoud ca. 278 m3
- Bouwjaar 1928
- Aan- en opbouw, achtergevel vernieuwd 2008
- Nefit HR CW4 CV 2019
- Schilderwerk buiten 2022
- Monitoringsrapport fundering aanwezig (kleine zakking)
- Wanden en dak geïsoleerd
- Oplevering in overleg

Voorbehouden:
Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er vanuit gegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, oppervlaktes, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze uit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 350,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,118
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
1928
Type of roof
Combination roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
85 m²
External storage space
14 m²
Plot size
163 m²
Volume in cubic meters
278 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of stories
2 stories
Facilities
Passive ventilation system

Energy

Energy label
D What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing and insulated walls
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit HR CW4 (gas-fired combination boiler from 2019, in ownership)

Cadastral data

WESTZAAN D 1997
Cadastral map
Area
163 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Garden
Back garden and front garden

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Involved real estate agents

Selling agent

De Woonmeester

Call 075-7713445
Nico Jacoby (finding and buying)
Zuideinde 108
10.0
I would recommend this agent.
We are very happy with the service De Bree offered us. The communication was always very good, quick and polite. Besides that we found our dream house very quickly and with the great help of De Bree we were able to buy it. Thanks so much to Liam, Thomas and Erik.
Availability and communication
10
Expertise
10
Negotiation and result
10
Price / quality
10
Reaction of De Bree Makelaardij en Taxateurs
It's good to hear that you're so happy! Thank you so much for this great review and for the great cooperation. Have fun in your new home!

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.