• Sold

Paulinestraat 16 6006 GA Weert Moesel

Hightlighted features

  • 122 m² living area
  • 232 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 325,000 k.k.

Sales history

Listed since
November 17, 2022
Date of sale
January 6, 2023
Term
7 weeks

Description

- Uitgebouwde tweekapper met een carport, garage/berging, 3 slaapkamers en een heerlijke achtertuin met een uitstekende zonligging.
- Gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie in de wijk Moesel, in de directe nabijheid van een grote groen/speelvoorziening en meerdere scholen (basis- en voortgezet onderwijs).
- De woning verkeert in een goede staat van onderhoud, beschikt over dak- en spouwmuurisolatie en is geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing!
- Op korte afstand van diverse winkel-, zorg-, sport- en recreatievoorzieningen.
- Het Weerter stadscentrum en het NS-Intercitystation zijn binnen enkele fietsminuten bereikbaar!
- Vanuit de woning is er een goede verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht - Eindhoven en diverse belangrijke uitvalswegen.

Indeling:

Entree:
Vanuit het trottoir is er middels een bestraat looppad door de voortuin toegang tot de entree aan de voorzijde van de woning.

Ontvangsthal:
Ruime ontvangsthal met meterkast, garderobe, verdiepte trapkast en toiletruimte. Vanuit de hal zijn de woonkamer en trapopgang naar de verdieping toegankelijk. Tevens is er toegang tot de kruipruimte.

Woonkamer:
De woonkamer bestaat uit een eetgedeelte aan de voorzijde en een zitgedeelte aan de achterzijde. De woonkamer kan op diverse manieren worden ingedeeld. De woonkamer is afgewerkt met een houten parketvloer en heeft een lichte wandafwerking. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een aangenaam contact met buiten. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de aangebouwde keuken.

Keuken:
De keuken is afgewerkt met een grindvloer, heeft een lichte wandafwerking en biedt voldoende ruimte voor een eettafel met stoelen. De keuken beschikt over een nette L-vormige wandopstelling, bestaande uit diverse boven- en onderkasten, lades en een granieten werkblad met spoelbak en inductiekookplaat. De keuken beschikt verder over een afzuigkap, combimagnetron, koelkast en een vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin. De tuindeur is voorzien van een hor. De raampartijen en deur met glas zorgen voor veel lichtinval en een aangenaam contact met de tuin. Vanuit de keuken is er tevens toegang tot de kruipruimte.

Toiletruimte:
Geheel betegelde toiletruimte met een hangcloset, een fonteintje en een te openen raampje.

1e Verdieping:

Overloop:
Middels de gerenoveerde trappartij met PVC afgewerkte treden is er toegang tot de overloop. De overloop is eveneens afgewerkt met een PVC-vloer en heeft een lichte wandafwerking. Vanuit de overloop zijn 2 slaapkamers, een multifunctionele kamer, muurkast en de badkamer toegankelijk.

1e Slaapkamer:
Ruime (hoofd)slaapkamer, gelegen aan de linker voorzijde van de woning. De kamer is afgewerkt met een houten parketvloer, heeft een lichte wandafwerking. De kamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast.

2e Slaapkamer:
Wederom een ruime slaapkamer, ditmaal gelegen aan de linker achterzijde van de woning. Ook deze kamer is afgewerkt met een houten parketvloer en heeft een lichte wandafwerking. De kamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en is voorzien van een kamerbrede maatwerk kastenwand met veel praktische bergruimte.

Multifunctionele kamer:
Aan de rechter voorzijde van de woning bevindt zich een multifunctionele kamer. De kamer is gesitueerd in de voormalige badkamer. De kamer is thans ingericht als werkplek/hobbyruimte maar kan tevens worden ingericht als kleedkamer.

Badkamer:
Aan de rechter achterzijde van de woning bevindt zich de riante badkamer. De badkamer is flink uitgebouwd en voorzien van een grote kamerbrede dakkapel. De badkamer beschikt over een een ligbad, douche, toilet, designradiator en een wastafel met een bijbehorende spiegel. De badkamer is geheel betegeld, beschikt over inbouwspots en is voorzien van afzuiging en vloerverwarming. De dakkapel met te openen raampartij zorgt voor een aangename daglichttoetreding.

Zolderverdieping:

Overloop:
Middels de gerenoveerde trappartij met PVC treden is er toegang tot de overloop. De overloop is afgewerkt met een vinyl vloer en heeft een lichte wandafwerking. De overloop beschikt over bergkasten in het schuine gedeelte en biedt plaats aan de opstelling van de CV-ketel; Agpo (1997). De overloop is tevens voorzien van een te openen dakvenster met verduisteringsgordijn. Vanuit de overloop is er toegang tot de 3e slaapkamer.

3e Slaapkamer:
Wederom een ruime slaapkamer met voldoende ruimte voor een bed, kledingkast en/of een bureau. De kamer beschikt over een grote kamerbrede dakkapel en is evenals de overloop afgewerkt met een vinyl vloer en voorzien van bergkasten in het schuine schuine gedeelte. De kamer beschikt tevens over inbouwspots en is voorzien van een wastafel met een bijbehorend planchet en een spiegel.

Tuin:
Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin. De tuin bestaat ui een bestraat terras, aan de woningzijde, een gazon en meerdere plantenborders met volwassen boompjes, planten en struiken. Aan de achterzijde zijn diverse bomen t.b.v. extra privacy geplaatst. De tuin is geheel ommuurd, heeft een uitstekende zonligging (zuiden) en is voorzien van elektra en verlichting. Vanuit de tuin zijn de oprit, carport en garage/berging toegankelijk.

Carport:
Tussen de oprit en de garage/berging is een carport gerealiseerd. De carport is afsluitbaar middels een elektrisch bedienbare sectionaalpoort en is voorzien van diverse inbouwspots. Vanuit de carport is er toegang tot de garage/berging. De carport biedt plaats aan 1 auto.

Garage/berging:
Ruime garage/berging met veel praktische bergruimte, elektra, verlichting en witgoedaansluitingen. De garage is afgewerkt met een tegelvloer, beschikt over een schrobputje en is voorzien van een elektrische kachel. De garage is tevens in gebruik als berging maar kan met een kleine ingreep weer in gebruik worden genomen als garage.

Oprit:
Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich een ruime oprit met plaats om 2 auto's op eigen terrein te parkeren. Vanuit oprit zijn de tuin en de carport toegankelijk. Onder carport is plaats voor nog een extra auto.

Ligging:
Gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie in de wijk Moesel, in de directe nabijheid van een grote groen/speelvoorziening en meerdere scholen (basis- en voortgezet onderwijs). Tevens op korte afstand van diverse winkel-, zorg-, sport- en recreatievoorzieningen. Het Weerter stadscentrum en het NS-Intercitystation zijn binnen enkele fietsminuten bereikbaar. Vanuit de woning is er een goede verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht - Eindhoven en diverse belangrijke uitvalswegen.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 325,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,664
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
1967
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
122 m²
Exterior space attached to the building
22 m²
External storage space
17 m²
Plot size
232 m²
Volume in cubic meters
430 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Optical fibre and TV via cable

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing and insulated walls
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Agpo (gas-fired combination boiler from 1997, in ownership)

Cadastral data

WEERT S 2575
Cadastral map
Area
232 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
54 m² (12 meter deep and 5,8 meter broad)
Garden location
Located at the south

Garage

Type of garage
Carport, parking place and detached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Involved real estate agent

NVM selling agent

Saelmans Makelaardij

Call 0495-533893
Dennis Peeters
Paulinestraat 16
10.0
I would recommend this agent.
Saelmans makelaardij heeft respect getoond voor de situatie waarin wij zaten en is daar zorgvuldig en met veel geduld mee omgegaan. De lijnen waren kort en we hebben het als zeer prettig ervaren dat ze steeds snel en eenvoudig te bereiken waren. Speciale dank aan Nick van der Sommen voor de zorgvuldige rondleidingen en het steeds krijgen van een eerlijke terugkoppeling ervan. En uiteraard bedankt voor het begeleiden van de uiteindelijke onderhandelingen rondom verkoop!
Expertise
10
Knowledge of the local market
10
Price / quality
10
Service and guidance
10

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.