• Sold

Ravenburg 1 6002 XZ Weert Boshoven-Vrakker

Hightlighted features

  • 95 m² living area
  • 165 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 240,000 k.k.

Sales history

Listed since
August 16, 2022
Date of sale
September 27, 2022
Term
6 weeks

Description

In de wijk Boshoven, ligt deze leuke hoekwoning. De woning beschikt over 3 slaapkamers, een zolder en een berging. Tevens is de woning aan de voorzijde voorzien van 8 zonnepanelen.

De woning kan bezichtigd worden op maandag 22 augustus tussen 09.00 en 12.00 uur en op donderdag 25 augustus tussen 14.30 en 17.00 uur. Dit is geen vrije inloop, u dient hiervoor wel met ons een afspraak in te plannen.

Er wordt een biedingsprocedure in gezet voor de verkoop, waarbij de biedingen bij ons ingeleverd dienen te zijn uiterlijk op woensdag 31 augustus vóór 17.00 uur.

Let op ! Er geldt een anti speculatiebeding/anti verhuurbeding voor deze woning, dit houdt in dat de woning dient te worden aangekocht voor eigen bewoning.

Begane grond:
Via de voordeur bereikt u de entree van de woning. Deze is voorzien van een tegelvloer en geeft u toegang tot het toilet, meterkast met 4 groepen en de keuken/woonkamer. Het toilet heeft een staand toilet, fonteintje en is gedeeltelijk betegeld. De half open keuken is uitgerust met een oven, gasfornuis, koelkast en is van eenvoudige kwaliteit. De grote woonkamer van maar liefst circa 30 m² heeft veel lichtinval door de grote ramen, en deze is voorzien van een lichte laminaatvloer en openslaande deuren naar het terras. Als afscheiding tussen de woonkamer en keuken is er een inbouwkast aanwezig, deze biedt veel opbergruimte in de keuken. In de woonkamer bevindt zich de trap naar de eerste verdieping.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens bevindt zich hier de vlizotrap naar de zolder.
De slaapkamers zijn respectievelijk circa 15 m², 13 m² en 10 m² en zijn voorzien van vloerbedekking. De badkamer is geheel betegeld en is uitgerust met een douche, staand toilet, aansluiting wasmachine en wastafel.

Zolder:
De bergzolder is te bereiken via de vlizotrap op de overloop. Hier bevindt zich de cv-ketel(2017) en de mechanische ventilatie-unit.

Berging:
Achter in de tuin bevindt zich een eenvoudige halfsteense fietsenberging met golfplaten dak. Deze kan gebruikt worden voor het stallen van fietsen en als opbergruimte. De berging ligt achter op het perceel en is te bereiken via de tuin of via het achterliggende, gezamenlijke pad.

Tuin:
De tuin is bereikbaar vanuit de woonkamer of vanuit het achterliggende, gezamenlijke pad. Deze is deels voorzien van klinkers en deels voorzien van plantenborders met kiezel. De tuin is gelegen op het Noordwesten. Aan de achter gevel bevindt zich een zonnescherm.

Bijzonderheden:
- De woning beschikt over betonnen dekvloeren;
- Dakisolatie;
- Kuststofkozijnen met dubbel glas en HR++ glas;
- 8 Zonnepanelen;

Ligging:
Weert heeft zo’n 50.000 inwoners en ligt in Midden-Limburg aan de rand van de Peel tegen de Brabantse en Belgische Kempen. De omgeving is zeer bosrijk met diverse natuurmonumenten, uitgebreide fiets- en wandelroutes brengen u naar fraaie rustgevende plekjes. Weert ligt aan nationale en internationale wegverbindingen en heeft een intercity NS-station. Weert is een aantrekkelijke snelgroeiende middelgrote Limburgse stad aan de A2 die het bedrijfsleven volop kansen en mogelijkheden biedt.

Het centrum van Weert biedt veel winkel- en horecavoorzieningen, niet alleen voor de eigen inwoners maar voor de hele streek en voor het Belgische achterland. Weert kent ongeveer 465 detailhandelvestigingen. Weert heeft lagere scholen voor openbaar en christelijk onderwijs en een Montessorischool op Molenakker. Daarnaast zijn er twee grote scholengemeenschappen voor mavo, havo en vwo. Er zijn allerlei mogelijkheden op het gebied van lager en speciaal onderwijs, voorbereidend beroepsonderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en volwassenenonderwijs. Voor peuters zijn er opvangmogelijkheden in crèches.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 240,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,526
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
Resale property
Year of construction
1973
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
95 m²
Other space inside the building
20 m²
External storage space
6 m²
Plot size
165 m²
Volume in cubic meters
400 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Outdoor awning, skylight, optical fibre, mechanical ventilation and solar panels

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing and energy efficient window
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas (oil-fired combination boiler from 2017, in ownership)

Cadastral data

WEERT N 6169
Cadastral map
Area
165 m² (part of parcel)
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
60 m² (12 meter deep and 5 meter broad)
Garden location
Located at the southwest accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Electricity
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.