Engelbrechtstraat 14 6006 ZT Weert

  • Sold
€ 245,000 k.k.

Description

Wanneer je een leuke tussenwoning met terrasoverkapping en berging zoekt, welke goed is ingericht en een fijne, zonnige tuin op het zuiden heeft, dan is deze woning jouw aandacht waard.

De woning werd gebouwd in 1965 en heeft een inhoud van ruim 300 m3. De gehele woning heeft houten kozijnen met isolatieglas en dakisolatie. De woning is goed onderhouden en afgewerkt en dus instapklaar. De badkamer en cv-ketel zijn in 2018 vernieuwd. De slaapkamers en het raam van de woonkamer aan de achterzijde hebben rolluiken.
De perceeloppervlakte bedraagt 167 m2 en de tuin is op het zuiden gericht. Met een rustige en centrale ligging in de woonwijk Moesel heb je een prettige woonomgeving.

Locatie

Engelbrechtstraat 14 is gelegen in woonwijk Moesel te Weert. De bereikbaarheid is goed en er is voldoende parkeergelegenheid in de straat. De woonomgeving kenmerkt zich door de diverse speel- en groenvoorzieningen. Het winkelcentrum is binnen enkele wandelminuten te bereiken. Het stadscentrum van Weert, NS station en alle overige dagelijkse voorzieningen zijn binnen 5 fietsminuten bereikbaar. Autosnelweg A2 is op circa 5 autominuten afstand gelegen.

Indeling

Begane grond
Hal met meterkast en moderne toiletruimte. Gezellige woonkamer met doorkijk naar de keuken. De keuken is ingericht met 4-pits-gaskookplaat, afzuigkap, close-inn boiler, combi-oven/magnetron, vaatwasser en koelkast. De keuken geeft verder toegang tot de provisiekast, het terras en de tuin.

Eerste verdieping
Hal. Op de verdieping zijn drie slaapkamers, allen met laminaatvloer en vernieuwd stucwerk (2016). Op de derde slaapkamer zijn ook de witgoedaansluitingen aanwezig, waardoor deze kamer ook als wasruimte kan worden ingericht. De badkamer is in 2018 volledig gerenoveerd en ingericht met een inloop regendouche, badkamermeubel met ingebouwde wastafel, toilet en radiator.

Tweede verdieping
Vlizotrap naar de zolderberging. Hier heeft men een goede bergzolder. Ook is hier de cv-ketel (Valliant VHR ecotec 2018) geplaatst. Het dak is voorzien van dakisolatie.

Tuin
De tuin heeft een optimale zonligging waar je dus heerlijk van kan genieten. Door de terrasoverkapping aan de woning worden genietmomenten nog makkelijker! De tuin is verder ingericht met terras, pas naar achter en borders. Er is een vrijstaande berging en er is een achterom.

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten. In dit kader merken wij op dat het Ministerie van VROM bij de basisregistraties een afwijking van 15% toelaatbaar acht. Wij gaan uit van eenzelfde toelaatbaar verschil. Hierbij zijn geen interpretatieverschillen in meegenomen. Deze kunnen leiden tot een extra verschil.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
- niet-bewonersclausule (uitsluitend indien van toepassing)
- overige clausules voor zover van toepassing

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 245,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,403
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Construction period
1960-1970

Surface areas and volume

Areas
Living area
72 m²
External storage space
6 m²
Plot size
167 m²
Volume in cubic meters
300 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
2 stories
Facilities
TV via cable

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Roof insulation and double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler, in ownership

Cadastral data

WEERT S 1807
Cadastral map
Area
167 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
81 m² (13,5 meter deep and 6 meter broad)

Parking

Type of parking facilities
Public parking