• Sold

Grenadierlaan 8 6006 RM Weert Kazernelaan

€ 475,000 k.k.

Sales history

Listed since
August 8, 2022
Date of sale
November 18, 2022
Term
3 months

Description

Een unieke kans om uw droomwoning te realiseren op een wel heel bijzondere locatie in het groen!

De bouwkavel wordt aangeboden inclusief het vergunde bouwplan van de huidige eigenaar. De getoonde impressies geven een weergave van het reeds vergunde bouwplan.

Let op: de genoemde vraagprijs van € 475.000,-- k.k. (excl. 8% overdrachtsbelasting) is prijsvast wanneer transport vóór 1 december 2022 plaatsvindt. De overdrachtbelasting komt dan toe aan verkopende partij. Na 1 december 2022 zal de prijs met 8% verhoogd worden.

Kavel 22 is gesitueerd aan Grenadierlaan 8, het betreft een kavel aan rechterzijde van deze prachtige lommerrijke laan. De kavel heeft een oppervlakte van 2.079 m2. Een ruime bouwkavel op een wel heel bijzondere locatie in het groen. Hier bouwt u uw vrijstaande woning in een prachtig bosgebied, waarbij het ontwerp van de woning en tuin zich dient aan te passen aan zijn omgeving met unieke “boswaarde”.

Het perceel is gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van natuurgebied ‘’De IJzeren Man’’. In de directe nabijheid bevindt zich school voor voorgezet onderwijs ‘’Het College Weert’’ met o.a. tweetalig onderwijs. Het Weerter stadscentrum, NS-Intercitystation en diverse winkel-, zorg-, sport- en recreatievoorzieningen zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Vanuit het perceel is er tevens een uitstekende verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht - Eindhoven en diverse belangrijke uitvalswegen richting o.a. België en Duitsland.

De plek van uw nieuwe huis
Op de hele locatie zijn veel loofbomen en dennenbomen aanwezig. Ook worden nieuwe bomen en struiken aangeplant. U woont dus straks letterlijk in het bos tussen die bomen. De vrijstaande woning die u laat bouwen past in deze lommerrijke omgeving en staat straks dus niet in een standaard woonbuurt. Uw tuin loopt over in het bos.

Openbaar gebied
Het openbaar gebied bestaat uit ontsluitingswegen en een aantal bospercelen die door de gemeente worden beheerd.

Toekomstige bewoners van Boswaard hebben dan ook veel vrijheid in het ontwerp van hun woning. Al zijn er wel richtlijnen opgesteld in het beeldkwaliteitsplan. Die zijn zo opgesteld dat ze veel individuele mogelijkheden bieden, maar tegelijkertijd wel zorgen voor samenhang in de buurt. Er is zoveel ruimte tussen de woningen dat je elkaar qua bouwstijl niet in de weg zit. De richtlijnen in het beeldkwaliteitsplan gaan dan ook vooral over de materialen. Dat die passen bij het karakter van het bos en zorgen voor verbinding. Voor toekomstwaarde is niets zo belangrijk als dat een wijk een bepaalde samenhang heeft. In Boswaard is het bos de verbindende factor.

De vraagprijs is € 475.000,-- k.k. (inclusief vergund bouwplan van de huidige eigenaar)

U dient er rekening mee te houden dat de overdrachtsbelasting 8% bedraagt.

Mocht u nog vragen hebben en/of een afspraak willen plannen met een van onze makelaars neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst en nodigen u van harte uit bij ons op kantoor en/of locatie van de kavel om de locatie ook in het echt te ervaren.

Meer informatie zoals o.a. het kavelpaspoort en het beeldkwaliteitsplan kunt u opvragen via ons kantoor.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 475,000 kosten koper
Original asking price
€ 490,000 kosten koper
Status
Sold

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
2,079 m²

Cadastral data

WEERT P 6435
Cadastral map
Area
2.079 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and In wooded surroundings

Involved real estate agent

NVM selling agent

Saelmans Makelaardij

Call 0495-533893
Mr. Dimitri Hehanussa
Grenadierlaan 8
10.0
I would recommend this agent.
Saelmans makelaardij heeft ons zeer goed geholpen met de verkoop van ons kavel. De heer Geleijns gaat door het vuur voor zijn klanten en hierdoor hebben we een lastige complexe situatie tot een goed eind kunnen brengen. Zeer aan te raden dus.
Expertise
10
Knowledge of the local market
10
Price / quality
10
Service and guidance
10

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.