• Sold

Roskam 12 5505 JJ Veldhoven Verspreide huizen Zittard

Hightlighted features

  • 108 m² living area
  • 850 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 598,000 k.k.

Sales history

Listed since
March 24, 2022
Date of sale
June 7, 2022
Term
2 months

Description

BOUWERS EN KLUSSERS OPGELET!

Op een rustige woonlocatie, aan een verkeersarme straat, bevindt zich deze authentieke, vrijstaande ‘kluswoning’ met diverse ver-, uit- en herbouwmogelijkheden.

Deze woning, met een grote bijkeuken met was-, douche- en toiletruimte, een woonkeuken, L-vormige woonkamer, een kelder, 4 slaapkamers op de verdieping en een flinke bergzolder, is gelegen op een groot perceel van maar liefst 850 m², met een tuin rondom met een grote zijtuin.
In de achtertuin bevinden zich een flinke, uit hout opgetrokken werkruimte met inpandig bereikbare bergruimtes, een eenvoudige paarden-/ponystalling en een ruime aanpandige carport/stallingsruimte.

E.e.a. is gelegen op een landelijke woonlocatie, nabij landerijen, bossen, het park ‘Vogelzang’ en de kinderboerderij. De dorpskern van Oud-Veldhoven, met al haar gezellige winkel- en horecavoorzieningen, een supermarkt en basisschool en het ‘Sondervick College’ voor middelbaar onderwijs zijn op korte fietsafstand gelegen en binnen enkele autominuten bevinden zich de belangrijke uitvalswegen naar alle windstreken.

INDELING:

BEGANE GROND:
Via de entree aan de voorzijde komt u binnen in de hal van deze woning, met een glas-in-lood zijgevelraam, een tegelvloer en behangen wanden.
In deze hal bevinden zich de meterkast (met 4 groepen en een ‘slimme’ elektra- en gasmeter), de toegang naar de woonkamer, keuken en kelder, alsmede de trapopgang naar de verdieping.

De L-vormige woonkamer (van ± 27 m²) heeft veel lichtinval door de ramen in de voor-, zij en achtergevel en is voorzien van een laminaatvloer, grotendeels behangen en deels met houten schroten afgewerkte wanden, een stucwerk plafond en gaswandkachels. Vanuit deze woonkamer heeft u toegang tot de keuken.

Deze woonkeuken (van ± 15 m²) aan de achterzijde is voorzien van een tegelvloer, rondom gedeeltelijk betegelde wanden, een stucwerk plafond en eveneens een gaswandkachel.
In deze keuken bevindt zich een eenvoudig recht aanrechtblok met onder- en bovenkasten en een lade, een granito blad met een betegelde spoelbak met mengkraan en een elektrische boiler (Inventum; 80 liter).
Vanuit deze keuken heeft u toegang tot de kelder en de bijkeuken.

De praktische, ca. 1.49 meter hoge kelder (van ± 1.99 x 3.54 m.) onder de hal, is voorzien van een zijgevelraampje en lichtpunt.

De aangebouwde bijkeuken is eveneens voorzien van een tegelvloer, rondom gedeeltelijk betegelde wanden en een MDF schroten plafondafwerking. In deze bijkeuken bevinden zich een opstelplaats voor een wasmachine, een douche- en toiletruimte en de deur naar het overdekte terras en de achtertuin.

De gedeeltelijk betegelde doucheruimte met een valraampje t.b.v. de daglichttoetreding en ventilatie, is voorzien van een thermostaatkraan en verwarmingslamp.

De toiletruimte met closetcombinatie is eveneens gedeeltelijk betegeld en voorzien van een valraampje.

1e VERDIEPING:
De overloop, met een zijgevelraam met rolluik bovenaan de trapopgang, is voorzien van vloerbedekking, behangen wanden en een zachtboard plafond met plafondluik met vlizotrap naar de zolder. Vanaf deze overloop heeft u toegang tot de 4 slaapkamers op deze verdieping.

Deze 4 slaapkamers (van resp. ± 6½, 10, 10 en 11 m²) zijn allen eveneens voorzien van vloerbedekking, behangen wanden en zachtboard plafonds, alsmede rolluiken voor de ramen.
De kleinste slaapkamer is daarnaast voorzien van een kleine dakkapel aan de voorzijde en een flinke inbouwkast boven de trapopgang.

ZOLDER:
De via een vlizotrap bereikbare zolder (met een binnenwerkse nokhoogte van ca. 2.15 m.) over de volle breedte van de woning, met een houten plankenvloer en een houten beschoten kap is voorzien van een klein stalen dakraampje aan de achterzijde.

TERREININRICHTING & OVERIGE OPSTALLEN:
De voortuin is aangelegd met een taxushaag, vaste beplanting, een plantenborder met houten bielzen en een looppad van grindtegels naar de voordeur.

De zijtuin aan de rechterzijde omvat een gazon en plantenborders.

Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich een oprit met deels klinkers en deels betontegels naar de achtertuin met carport/stallingsruimte, coniferen hagen en een zijtuin annex wei.

De vrij gelegen en veel privacy biedende achtertuin is gesitueerd op Noord en grenst aan de achterzijde aan een weiland.
Tegen de achtergevel van de woonkamer en zijgevel van de bijkeuken bevindt zich een terrasoverkapping (van ± 3.41 x 5.01 m.), met daarachter een looppad naar de zijtuin met een buitenkraantje tegen de achtergevel van de bijkeuken.

In de achtertuin bevindt zich daarnaast een ruime maar eenvoudige, grotendeels uit staal opgetrokken carport/stallingsruimte (van ± 5.50 x 7.05 m.) met betontegels en een lage aanhangerstalling (van ± 1.91 x 3.20 m.) , alsmede een eenvoudige, houten paarden-/ponystal (van ± 2.00 x 3.25 m.).

Van onder de carport/stalling heeft u eveneens toegang tot een flinke, houten werkruimte (van ± 4.00 x 6.96 m.) met een betonvloer, pannendak, gevelramen en elektra.
Van hieruit heeft u vervolgens toegang tot een extra, houten bergruimte (van ± 2.07 x 3.44 m.) met een betonvloer en een extra bergruimte (van ± 3.08 x 6.10 m.) aan de zijkant met klinkers, damwandprofielen en een pannendak.

ALGEMEEN:
- De woning is niet geïsoleerd.
- De houten buitenkozijnen, -ramen en -deuren zijn allen voorzien van enkel glas, met rolluiken op de 1e verdieping.
- Er is geen centrale verwarming aanwezig in de woning.
- En betreft een echte ‘opknapper’ met mogelijkheden en een uitdaging voor een bouwer/klusser.
- Deze woning valt onder het bestemmingsplan “Zilverackers, Kransackerdorp”. Kijk voor meer informatie, de voorschriften en de mogelijkheden op

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 598,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 5,537
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1960
Specific
With carpets and curtains and renovation project
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
108 m²
Other space inside the building
9 m²
Exterior space attached to the building
17 m²
External storage space
54 m²
Plot size
850 m²
Volume in cubic meters
419 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 separate toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Rolldown shutters and TV via cable

Energy

Energy label
G What does this mean?
Insulation
No insulation
Heating
Gas heaters
Hot water
Electrical boiler

Cadastral data

VELDHOVEN C 3188
Cadastral map
Area
850 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in residential district, freestanding location and unobstructed surrounding view
Garden
Surrounded by garden

Storage space

Shed / storage
Attached wooden storage
Facilities
Electricity
Insulation
No insulation

Garage

Type of garage
Carport, possibility for garage and parking place
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Involved real estate agents

A funda user
Roskam 12
8.8
I would recommend this agent.
Goede informatie, vanaf het eerste gesprek tot aan de verkoop toe. meedenkend, ons heel goed op de hoogte houden van de verkoop ontwikkeling, .
Expertise
9
Knowledge of the local market
9
Price / quality
8
Service and guidance
9

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.