• Sold

Kruihaspel, bouwkavel 43 6675 Valburg Buitengebied Valburg Zuid

Hightlighted features

  • 214 m² living area
  • 4 bedrooms
Map
€ 795,000 v.o.n.

Sales history

Listed since
July 9, 2022
Date of sale
November 16, 2022
Term
4 months

Description

Koop en bouw hier uw droomhuis!
Er is nu een mooie energiezuinige en met een tijdloze architectuur ontworpen vrijstaand herenhuis te koop in Valburg!
Helemaal ingericht naar de tijd van nu met een werkkamer. Ideaal voor het werken aan huis.

Dit is pas thuis komen in het gezellige dorp Valburg.
Het authentieke dorp in de Overbetuwe biedt rust, ruimte en een kindvriendelijke omgeving waar je geniet van alles wat het leven te bieden heeft. Geniet van de natuur om je heen en ligt op aantrekkelijke afstand van Arnhem en Nijmegen. Zo heb je de knusheid van een dorpje en de levendigheid van de stad beiden binnen handbereik. Voor je dagelijkse boodschappen ben je binnen no-time in het naastgelegen dorp Elst.

De woning heeft een gebruiksoppervlakte van maar liefst 214m2 en een inhoud van 700m3.
Deze grootte biedt de ruimte aan een grote living, een heerlijke woonkeuken, een praktische study en niet te vergeten 5 slaapkamers!

Energiezuinige woning met A++ label.
Lage energielasten waardoor volledig klaar voor de toekomst.

Zullen wij nog doorgaan of zien wij u ter plaatse op bij ons op kantoor in Elst om samen te kijken of dit daadwerkelijk uw buitenkans is?
Geen vraag is te gek en wij zijn u graag van dienst.
Tevens kunnen we dan indien gewenst het totaalplaatje voor de financiering van deze nieuwbouwwoning met u doornemen of de verkoop van uw eigen woning bespreken.
Dit alles geschiedt geheel kosteloos en vrijblijvend.

Het perceel is 734 m² groot.

Fundering en begane grondvloer
De fundering wordt uitgevoerd als een gewapende betonbalken fundering met hier op een geïsoleerde vrijdragende systeemvloer met kruipruimte met een isolatie waarde van 3,5 m2k/W.

Houtskeletbouwcasco
Het casco van de woning, de gevels, binnenwanden vloeren en dak bestaat uit een frame van houten regels waartussen 200 mm minerale wol isolatie wordt aangebracht waarmee in combinatie met de gevel afwerking een isolatiewaarde van 8,0 m2K/W wordt behaald. Het casco wordt geprefabriceerd op de bouw aangeleverd en in een montagetijd van 1 week per woning worden gemonteerd op de bouwplaats.

Buitengevels
De buitengevels worden uitgevoerd als gestucte gevels afgewerkt met steen strips in een rood-bruine steensortering. Deze is aangebracht op een laag styropor isolatie waardoor de gevels een isolatiewaarde van 8,0 m2k/W hebben. De plint van de gevels bestaat uit antracietgrijze mineralputz. Onder alle raamkozijnen komen raamdorpels van lichtgrijs prefabbeton. Dakranden worden afgewerkt met een zinken kraal.

Binnenwanden
De binnenwanden worden uitgevoerd als Houtskeletbouw wanden bestaande uit een houten frame gevuld met minerale wol en 2-zijdig bekleed met gipsplaat dik 12,5 mm.

Kozijnen ramen en deuren
De buitenkozijnen met daarin opgenomen de ramen en deuren worden onder garantie uitgevoerd in kunststof. Alle ramen en deuren hebben een zg. dubbele kierdichting en zijn voorzien van inbraak werende hang en sluitwerk (sterklasse 2). De deuren worden voorzien van een insteekcilinderslot. Alle ramen zijn uitgevoerd als draai/kiepsysteem. De buitenzijdekleur is wit en de binnenzijdekleur is eveneens wit. De beglazing bestaat uit 3-laags(triple) isolatieglas.
De binnendeuren zijn voorzien van witgelakte stalenkozijnen zonder bovenlicht. De binnendeuren hebben een vrije doorgang van 85 cm en zijn vlakke boarddeuren, kleur wit. Alle binnendeuren zijn dorpel loos met uitzondering van de badkamerdeur waar een hardstenen dorpel is voorzien met minimale hoogte.

Trappen en hekken
De trap naar de verdieping wordt uitgevoerd als en vurenhouten dichte trap met onder en boven kwart fabrieksmatig voorzien van een laag grondverf. Langs de trap word een hardhouten blank gelakte leuning aangebracht. Op de verdieping wordt er langs het trapgat een standaard houten trap hek geplaatst. Voor de toegang naar de vliering wordt een vlizotrap aangebracht.

Vensterbanken
Alle raamkozijnen worden voorzien van een kunststenen vensterbank. Kleur wit.

Stukadoorswerken
De wanden en plafonds van alle ruimten behalve de betegelde wanden worden sausklaar gestukadoord. Dat wil zeggen dat verdere afwerking niet noodzakelijk meer is.

Tegelwerk
Er is een stelpost opgenomen voor de vloer- en wandtegels van het toilet en de badkamer.

Vloerafwerkingen
De gehele begane grondvloer wordt afgewerkt met een dekvloer uitgevoerd als zandcementdekvloer. De verdiepingsvloeren worden afgewerkt met 1 laag spaanplaat en 2 lagen OSB-plaat.

Dakgoten en boeiboorden
De dakgoten en boeiboorden zijn van onderhoudsarme Rockpanel gevelbeplating.

Buitenplafonds en dakkapellen
Plafonds van de buitenoverkappingen en onderzijde van de gootoverstekken zijn van onderhoudsarme Rockpanel gevelbeplating. De zijwangen van de dakkapellen worden afgewerkt met onderhoudsarme Rockpanel gevelbeplating.

Dak afwerkingen
De hellende daken van de woningen worden voorzien van betonnen dakpannen. De dakbedekking op de platte daken is van EPDM, langs de randen afgewerkt met een zinken kap.

Centrale verwarming
De woning wordt voorzien van een individuele lucht-warmtepomp. Deze installatie bestaat uit een buitenunit en een binnen unit. De ruimten op de begane grond worden hiermee verwarmd d.m.v. vloerverwarming. Op de verdieping worden Laag temperatuur radiatoren geplaatst. De verwarming wordt geregeld d.m.v. zone verwarming, per ruimte regelbaar.

Mechanische ventilatie
De woning wordt geventileerd d.m.v. natuurlijke toevoer en mechanische afvoer. De toevoer zal plaatsvinden via zelfregelende roosters in de beglazing van de kozijnen. De afvoer van de ventilatielucht vindt plaats via een mechanische ventilatie-unit. Afvoerrozetten van wit kunststof zijn hiervoor opgenomen in het plafond van toilet, keuken en badkamer. De ventilatie unit is aangesloten op een Co2 melder in de woonkamer voor een optimale ventilatie.

Aansluitingen
De woningen worden aangesloten op het gemeenschappelijke leidingnet voor riolering, water, elektra. De aansluitkosten zijn in de koopsom inbegrepen. Tevens vindt een aansluiting plaats op het centraal antennesysteem. De aansluitkosten hiervoor zijn niet in de koopsom inbegrepen, ten behoeve van het verkrijgen van ‘signaal’ op deze leidingen dient de koper de aanvraag te verzorgen.

Electrische installatie
De omvang van de installatie wordt in de plattegronden aangegeven. De installatie wordt verdeeld over een aantal groepen volgens het centraaldozen systeem. Ten behoeve van de brandveiligheid worden er rookmelders aangebracht. Alle schakelmateriaal is plat-inbouw, kleur wit.

Sanitair
Het sanitair in de toilet en badkamer is van het merk Villeroy & Boch serie Omnia Pro, de kranen zijn van het merk Grohe. De waterbesparende closetcombinatie is een wandcloset van wit porselein met kunststof zitting en deksel. De fonteincombinatie is voorzien van een kraan en verchroomde sifon. De douche is voorzin van een verchroomde thermostatische douche mengkraan, met glijstang en waterbesparende handdouche. De douche heeft een glazen douche cabine. De wastafel is van wit porselein en voorzien van een 1-greeps wastafelmengkraan.

Terreininrichting
Erfafscheidingen en bestratingen zijn niet opgenomen in de koopsom. Het perceel is vlak afgewerkt met teelaarde.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 795,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 3,715
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
New property
Year of construction
After 2020

Surface areas and volume

Areas
Living area
214 m²
Volume in cubic meters
700 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 separate toilet
Number of stories
1 story

Energy

Energy label
Not available

Exterior space

Location
Unobstructed surrounding view
Garden
Surrounded by garden

Garage

Type of garage
Attached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Loft, electricity, heating and running water

Involved real estate agent

NVM selling agent

Jansen Makelaars

Call 0481-373000

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.