• Sold

Adenauerlaan 11 3527 RA Utrecht Kanaleneiland-Noord

Hightlighted features

  • 77 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 325,000 k.k.

Sales history

Listed since
September 9, 2022
Date of sale
October 2, 2022
Term
3 weeks

Description

Woning
Dit appartement is in 2019 volledig gerenoveerd, dus in zeer goede staat. En wie wil nou niet zo'n net afgewerkt licht appartement wonen?! Zowel de keuken als de woonkamer en beide slaapkamers: het ruimtelijke gevoel trekt door het gehele appartement. De strakke keuken is voorzien van inbouwapparatuur van Siemens en heeft veel ruimte om te koken. Ook is er een speciaal hoekje voor het koffiezetapparaat. Vanuit de keuken loop je zo het balkon op, waar je tot in de late avonduurtjes van de zon kunt genieten en een doorkijkje hebt naar het Amsterdam-Rijnkanaal. Een heerlijke plek voor een borrel of etentje met een vriend/vriendin! Pluspunt: het balkon is overdekt, dus zelfs met een regenbui zit je hier de hele avond fijn en droog. Door naar de woon- en eetkamer. Je ziet het stiekem al door het glas vanuit de hal. Wat een licht! Door de ramen aan de voor- én achterkant is dit een hele fijne ruimte. Lekker op de bank om door het raam te turen of gezellig aan tafel met vrienden of familie. Achterin de woonkamer zit een deur naar de tweede hal. Vanuit hier kun je naar de twee slaapkamers aan de voor- en achterkant, en naar de badkamer die daar tussenin ligt. De tweede slaapkamer zou je ook als fijne thuiswerkplek kunnen gebruiken. Gratis parkeren in Utrecht, waar vind je dat nog? Hier aan de Adenauerlaan kan het voor de deur!

De huidige bewoner heeft er bij de renovatie voor gekozen om de elektra helemaal te vernieuwen en het volledige appartement (inclusief plafonds) te laten stuken. Frisser dan dit, kom je ze niet tegen!

Omgeving
Dit vernieuwde appartementencomplex ligt in het noorden van Kanaleneiland, op slechts een kwartiertje fietsen van de Neude. Je zit dus in een mum van tijd op het terras in de binnenstad. En Utrecht Centraal is maar 10 minuten fietsen. De bereikbaarheid van dit appartement is dan ook super. Bovendien zit je met 5 minuten op de A2 en kun je vanuit daar alle kanten op. En parkeren kan ook nog eens voor de deur! De gemeente is bezig met het verbeteren van de openbare ruimte rondom de Adenauerlaan, waardoor er extra parkeerplekken bij zullen komen. Daarnaast wordt het Attleeplantsoen versmald, waardoor verkeer langzamer zal rijden en de veiligheid wordt vergroot. Ook zullen er meer bomen in de buurt worden gepland.

Als je de hoek om loopt, sta je aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Waar je over het nieuw aangelegde pad kunt fietsen of lopen. Naast het kanaal heeft de gemeente een langgerekt park gecreëerd, waar je kunt sporten, jeu de boules kunt spelen en leuk kunt eten bij Op Roose. 's Zomers zit je hier heerlijk op het terras aan het water voor de lunch, borrel of een diner. Neem jij liever zelf iets mee om te picknicken? Iets verderop zit het winkelcentrum, waar je allerlei lekkers kunt halen en je met een kleedje in het gras gebakken zit voor een gezellige middag!

Indeling
Begane grond: entree met trappenhuis en toegang tot de berging.

Tweede verdieping: je komt binnen in de hal waar het licht je direct tegemoetkomt. Aan de achterzijde ligt de keuken, vanwaar je het balkon op kunt. Deze is gelegen op het zuidwesten waardoor je tot 's avonds laat van de zon kunt genieten. Aan het eind van de hal ligt het toilet. Dan loop je door naar de open woon- en eetkamer. Zowel aan de voor- als achterkant zijn grote ramen, waardoor de kamer erg ruimtelijk aanvoelt. Ook hier is een deur naar het balkon. Achterin de woon- en eetkamer zit een deur naar de slaapkamers en de badkamer. De badkamer ligt in het midden van de slaapkamers aan de voor- en achterzijde van het appartement. De tweede slaapkamer kan ook als thuiswerkplek gebruikt worden.

Pluspunten
- Goede locatie ten opzichte van het centrum, openbaar vervoer en uitvalswegen
- Volledig gerenoveerd appartementencomplex in 2019
- Heel licht appartement
- Amsterdam-Rijnkanaal om de hoek
- Ontwikkelingen rondom de Adenauerlaan

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 325,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,221
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 97.00 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1960
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
77 m²
Exterior space attached to the building
8 m²
External storage space
6 m²
Volume in cubic meters
250 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
1 story
Located at
2nd floor

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas Kombi Kompakt HRE 24/18 (gas-fired combination boiler from 2014, in ownership)

Cadastral data

UTRECHT S 2789
Cadastral map
Ownership situation
Municipal long-term lease
Fees
Bought off for eternity
Ownership situation
Municipal long-term lease
Fees
Bought off for eternity

Exterior space

Location
In residential district
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in

Parking

Type of parking facilities
Public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 97.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Involved real estate agent

NVM selling agent

Gusto Casa

Call 030-2513250
A funda user
Adenauerlaan 11
9.0
I would recommend this agent.
Gusto Casa is een hele fijne makelaar die je goed begeleid in de verkoop van je woning. Ze zijn erg betrokken bij het gehele proces, van adviezen over de styling voor de foto’s tot inhoudelijke kennis van de markt.
Expertise
9
Knowledge of the local market
9
Price / quality
9
Service and guidance
9

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.