Catharina van Renneshof 15 1421 KJ Uithoorn

  • Sold
€ 375,000 k.k.

Description

OPEN HUIS OP DINSDAG 28 JUNI VAN 14.30 – 17.00
JE HOEFT HIER GEEN AFSPRAAK VOOR TE MAKEN

Je zal je verbazen hoe ruimtelijk 90 vierkante meter kan voelen. Deze hofjeswoning heeft een verrassend hoge en lichte entree, de living met grote ramen, de DRIE fijne slaapkamers en de onderhoudsarme tuin maken dit plekje perfect. De centrale ligging in Uithoorn en het openbaar vervoer op loopafstand zorgen dat je hier nooit meer weg wilt.

WAT MAAKT DEZE WONING UNIEK?
• Wonen in een groen hofje zonder verkeer
• Een ruimtelijk gevoel door de rechte muren op beide verdiepingen
• Slim gebruik van de vierkante meters
• DRIE slaapkamers
• Met liefde afgewerkt en bewoond
• Fijne master bedroom direct naast de badkamer
• De berging in de tuin
• Gratis parkeerruimte in de buurt van de woning
• Halte van het openbaar vervoer op loopafstand

BEGANE GROND
Via het binnenhofje stap je binnen in de hal. De hal geeft toegang tot de trap naar de eerste verdieping, het toilet en de woonkamer. De woonkamer is de plek om een grote bank neer te zetten en te relaxen met zicht op de tuin. De keuken is royaal, je hebt hier volop ruimte om te koken terwijl het daglicht de keuken binnen stroomt door het grote raam.

EERSTE VERDIEPING
Je hebt hier alles bij de hand. De drie slaapkamers hebben een prima formaat en zijn perfecte ruimtes om uit te rusten. De grootste slaapkamer is afgewerkt met een vaste kast en ligt direct tegenover de badkamer. De badkamer is keurig en heeft een inloopdouche, een wastafelmeubel met spiegel, een bijpassende kast en een toilet. Er is een aparte berging voor de wasmachine en de C.V. ketel op deze verdieping.

LIGGING
Het Burgemeester Kootpark is een unieke wijk. Centraal ligt een bouwblok met een statige uitstraling. Aan de binnenzijde bevinden zich drie hofjes die door middel van smalle straatjes toegankelijk zijn. Eén van deze hofjes is de Catharina van Renneshof. Om de hofjes heen liggen gezinswoningen en een villaveld met vrijstaande en geschakelde woningen.

In Uithoorn is van alles te beleven. Op fietsafstand zijn vele restaurants, winkels en andere voorzieningen te vinden. Buiten Uithoorn liggen ook vele mogelijkheden aan je voeten: fietsen, wandelen, varen of genieten met een drankje op een leuk terras aan de Amstel, Westeinderplassen of de Kromme Mijdrecht. De populaire plekken in de stad zijn niet ver: denk aan Amsterdam met de grachten, het Rijksmuseum en de Dam. De steden Haarlem en Utrecht zijn ook goed bereikbaar. Ook daar vind je leuke winkels, boetiekjes, restaurants en cafeetjes.

De halte van de bus en het busstation zijn makkelijk lopend of per fiets te bereiken. Met de komst van de Amsteltram wordt de bereikbaarheid van Uithoorn nog beter. Binnen enkele jaren, naar verwachting in 2024, moet de verbinding er zijn. Dan stap je in de tram en ben je zo in Amstelveen en Amsterdam. Ideaal!

MEETINSTRUCTIE
De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting. Tijdens de bezichtiging heb je de gelegenheid om de maten na te meten.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

OPEN HUIS
• Je bent zonder afspraak van harte welkom tijdens het open huis
• Als je ons je mailadres stuurt, dan krijg je VOORAF toegang tot het digitale dossier in Move waarin de documenten over de woning te raadplegen zijn

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 375,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,167
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house (residential property facing inner courtyard)
Building type
Resale property
Year of construction
2000
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
90 m²
External storage space
6 m²
Plot size
106 m²
Volume in cubic meters
301 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
2 stories
Facilities
Balanced ventilation system, optical fibre and TV via cable

Energy

Energy label
A+ What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha Tzerra HR (gas-fired combination boiler from 2019, in ownership)

Cadastral data

UITHOORN B 8918
Cadastral map
Area
106 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Sheltered location and in residential district
Garden
Patio/atrium
Patio/atrium
26 m² (5 meter deep and 5,15 meter broad)
Garden location
Located at the northwest accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking