Europarei 34 1422 DA Uithoorn

  • Sold
€ 650,000 k.k.

Description

Een gouden kans, deze Nul Op de Meter-woning op een prachtige plek bij de Hollandse Dijk. De woning heeft alles wat je zoekt: een luxe afwerking, een uitbouw met overkapping en een tuin met een fijne zonligging. Als eigenaar hoef je je geen zorgen te maken over een hoge energierekening, de woning is gasloos en heeft energielabel A++++.

DE VOORDELEN VAN DEZE WONING OP EEN RIJ
• De woning is zeer recent gebouwd
• De smaakvolle afwerking
• Ontworpen op basis van Nul Op de Meter
• De WTW-ventilatie zorgt automatisch voor verse lucht in elke kamer
• Gratis parkeerruimte voor de deur
• Onder SWK-garantie gebouwd
• Een extra slaapkamer is makkelijk te realiseren
• De prima zonligging
• De glazen overkapping
• Gelegen in de geliefde wijk Europarei
• Ligging in een vriendelijke leefomgeving nabij het openbaar vervoer

BEGANE GROND
Via de entree aan de voorkant van de woning kom je binnen in de hal. Deze geeft toegang tot de woonkamer en het toilet. Stap binnen in de woonkamer en laat je verrassen door al het moois dat deze living te bieden heeft.
Aan de voorzijde hebben de eigenaars ervoor gekozen om twee brede keukenblokken tegenover elkaar te plaatsen. Hierdoor is er veel werk- en opbergruimte ontstaan. Je hebt hier tijdens het koken veel daglicht door de verdiepingshoge ramen en ook nog eens uitzicht op de prachtige bomen aan de Hollandse Dijk.

Aan de achterzijde vind je de sfeervolle uitgebouwde woonkamer met openslaande deuren en zicht op de tuin. Is het een frisse dag? Geen probleem, de vloer wordt hier met vloerverwarming verwarmd. Is het buiten warm? Dan wordt de vloerkoeling automatisch ingeschakeld. De woning blijft constant op één temperatuur, ook als je op vakantie bent.

EERSTE VERDIEPING
De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers, een inloopkast en een badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde kijkt uit op de achtertuin en is verbonden met een kamer die is ingericht als inloopkast. Van de inloopkast is met gemak een slaapkamer te maken, de deur naar de hal is er al. Aan de voorzijde vind je een slaapkamer die uitkijkt op de Hollandse Dijk.

De badkamer is afgewerkt in een rustige combinatie van wit en betonlook tegels en heeft een verlaagd plafond met inbouwspots. Je hebt hier alles wat je nodig hebt: een wastafelmeubel met een spiegelkast, een toilet en een ruime regendouche.

TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping heeft een overloop, een aparte wasruimte en een royale ruimte die geschikt is voor slapen, werken of hobby. Aan de voorzijde is een dakkapel geplaatst.

ACHTERTUIN
Via de openslaande deuren kom je in de achtertuin. Het terras ligt direct aan de achterzijde van de woning, een fijne plek om van het mooie weer te genieten. Valt er een regenbui? Onder de glazen overkapping zit je altijd droog. Is het een warme dag? Dan schuif je het schaduwdoek onder de overkapping naar beneden.

Vanaf het terras kijk je de tuin in naar het gras en verhoogde bakken met vaste planten en een kleine moestuin. Achter in de tuin staat een houten schuur die is voorzien van elektra. Alles is af in deze tuin, je hoeft alleen nog maar te bedenken waar je je eettafel en je loungeset neer gaat zetten.

VOORTUIN
In de voortuin zijn tuintegels gecombineerd met verhoogde bakken met planten.

ENERGIE
In de woning is een warmtepomp geïnstalleerd voor de levering van warm tapwater en warm water voor de verwarmingsinstallatie. Er is geen gas aanwezig in de woning. Op het achterdak zijn zonnepanelen geplaatst. In de gevelkozijnen, dakramen en buitendeuren is drie laags isolatieglas aangebracht. De uiteindelijke hoogte van uw energierekening is afhankelijk van verschillende factoren. Het installatieconcept van Klimaatgarant is in dit project toegepast. In de verkoopbrochure van Eigen Haard vindt u hier meer informatie over.

LOCATIE
De woning ligt in Uithoorn in de wijk Europarei. Deze wijk is ruim van opzet en gebouwd in een frisse stijl met genuanceerde bakstenen. Hier vind je autoluwe straten, fietspaden, speelplaatsen en veel prachtige oude bomen. Je woont vlak bij het Libellebos, winkelcentrum Zijdelwaard en de vernieuwde Scheg in het Schegpark met een sporthal, een sportcafé, een kinderopvang en een buurthuis.

De omgeving rondom Uithoorn is perfect om te fietsen, te wandelen, te varen of te genieten met een drankje op een leuk terras aan de Amstel, Westeinderplassen of de Kromme Mijdrecht. De populaire plekken zijn niet ver: denk aan Amstelveen met het Stadshart en het Amsterdamse Bos, Amsterdam met de grachten, het Rijksmuseum en de Dam.
De steden Haarlem en Utrecht zijn ook goed bereikbaar.

Met de komst van de Amsteltram wordt de bereikbaarheid van Uithoorn nog beter. Binnen enkele jaren, naar verwachting in 2024, moet de verbinding er zijn. Stap in Uithoorn in de tram en je stapt in Amstelveen of Amsterdam uit. Ideaal!

DE EIGENAARS VERTELLEN
Door omstandigheden zijn we helaas genoodzaakt te verhuizen, maar wat is dit een heerlijk comfortabel huis! Van hittegolf tot vrieskou, in het huis is het altijd aangenaam, zonder telkens aan de thermostaat te hoeven draaien. De hogere energieprijzen maken voor ons niks uit, we hebben altijd geld teruggekregen, omdat de woning bij ons verbruik meer energie oplevert dan dat deze verbruikt. Het ventilatiesysteem met filters en sensoren zorgt ervoor dat er altijd verse lucht in elke ruimte aanwezig is.

Alles aan de woning is nieuw en precies zoals we wilden. Door de vele opbergmogelijkheden in de keuken, trapkast en kast in de hal is het huis ook altijd netjes opgeruimd. Het is ideaal dat de auto voor de deur geparkeerd kan worden.
De ruime tuin vinden we erg prettig, hierdoor hebben we genoeg ruimte voor onder andere de moestuin, plantenbakken en glazen overkapping. Deze overkapping is ideaal, omdat je altijd droog naar buiten kunt stappen en als de zon schijnt kun je heerlijk in de schaduw zitten. Als bonus ligt de woning nog eens heel dichtbij Amsterdam, zodat we altijd op de fiets naar ons werk konden, via een prachtig ritje langs de Amstel of de Bovenkerkerpolder.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

MEETINSTRUCTIE
De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting. Tijdens de bezichtiging heb je de mogelijkheid om de woning na te meten.

BIJZONDERHEDEN
• Er is vloerverwarming en vloerkoeling op de begane grond en op de eerste verdieping
• Het schuine dak aan de achterzijde ligt vol met zonnepanelen
• Klimaatgarant garandeert een juiste werking van de installaties, de details lees je in het Move-dossier
• Voor de overige bijzonderheden kun je de documenten in het Move-dossier raadplegen

MAAK EEN AFSPRAAK
Stap 1 Stuur ons een mail om een afspraak voor een bezichtiging aan te vragen
Stap 2 Wij bellen jou om een afspraak in te plannen
Stap 3 Je krijgt toegang tot het systeem Move waarin extra informatie over de woning te vinden is

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 650,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 5,242
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
2020
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles
Quality marks
SWK garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
124 m²
Exterior space attached to the building
12 m²
External storage space
5 m²
Plot size
132 m²
Volume in cubic meters
436 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Balanced ventilation system, optical fibre and solar panels

Energy

Energy label
A++++ What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
Partial floor heating, heat recovery unit and heat pump
Hot water
Water heater

Cadastral data

UITHOORN B 10567
Cadastral map
Area
132 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden and front garden
Back garden
57 m² (10,58 meter deep and 5,35 meter broad)
Garden location
Located at the southwest accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking