• Sold

Karel van Manderhof 35 1422 BX Uithoorn Zijdelwaard

Hightlighted features

  • 109 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 495,000 k.k.

Sales history

Listed since
April 28, 2022
Date of sale
May 17, 2022
Term
2 weeks

Description

Licht en ruim driekamerappartement op de eerste verdieping van het seniorencomplex Karel van Manderhof. Het appartement heeft een groot balkon op het zonnige zuidwesten en is gelegen in de ruim opgezette woonwijk Zijdelwaard, op loopafstand van het gelijknamige winkelcentrum.

Indeling
Entree appartementencomplex: Afgesloten entree met bellenbord en brievenbussen. Bij binnenkomst in het complex vindt u direct aan de linkerzijde de lift en het trappenhuis. Daarna komt u terecht in het ruime atrium dat fraai ingericht is met veel groen. Deze ruimte biedt o.a. mogelijkheden om andere bewoners van het complex te ontmoeten. Ook is hier vandaan toegang tot de bergingen behorend bij de appartementen.

Entree appartement: Vanaf de galerij in het atrium komt u binnen in de lange hal van het appartement. Hier bevindt zich de meterkast, een vaste kast en de toiletruimte. Ook alle overige vertrekken zijn vanuit de hal te bereiken.
De ruime woonkamer heeft een grote raampartij en een deur naar het grote balkon. De open keuken is gesitueerd aan de galerijzijde. Deze nette keuken in hoekopstelling is voorzien van een 4-pits kookplaat met afzuigkap, combimagnetron, vaatwasmachine, koelkast en vriezer. Door het grote raam komt ook hier voldoende licht naar binnen.
Aan de balkonzijde zijn twee slaapkamers te vinden. De grootste slaapkamer heeft een deur naar het balkon en een deur naar de badkamer. De tweede slaapkamer is te bereiken vanuit de hal én de woonkamer.
De badkamer is ruim en beschikt over een douche, wastafel en een tweede toilet. Daarnaast is er nog een praktische was-/bergruimte aanwezig. Hier zijn de aansluitingen voor wasmachine en droger te vinden, alsmede de opstelplaats van de c.v.-ketel.

Balkon
Het appartement beschikt over een ruim balkon gelegen op het zonnige zuidwesten. Het balkon is circa 18 m² groot en biedt een vrij uitzicht op een groen (speel)veld.

Berging
Naast de bergruimte in het appartement, heeft u de beschikking over een eigen (fietsen)berging in de onderbouw. Deze is zowel buitenom bereikbaar als via de hal in het complex. De berging is circa 6 m² groot en beschikt over elektra.

Locatie
Het appartementencomplex ligt in de groene en ruim opgezette woonwijk Zijdelwaard nabij diverse voorzieningen. Zo kunt u voor uw boodschappen terecht in het gelijknamige winkelcentrum dat op enkele minuten loopafstand ligt. Het nabijgelegen busstation en een bushalte heeft verbindingen naar o.a. Mijdrecht, Utrecht, Amstelveen, Amsterdam, Schiphol en Hoofddorp. Door de centrale ligging zijn bovendien de omliggende steden via de uitvalsweg N201 snel en gemakkelijk te bereiken. In de nabije toekomst wordt de sneltram vanuit Amstelveen doorgetrokken naar het dorpscentrum van Uithoorn.

Bijzonderheden
• Fijn seniorenappartement met een gunstige ligging;
• Eigen berging in de onderbouw van het complex;
• Op loopafstand van winkelcentrum Zijdelwaard en een bushalte en busstation;
• De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars bedraagt € 164,50;
• In het atrium is wijkzorg aanwezig;
• Bij het ontwerp van deze appartementen is men uitgegaan van het principe levensloopbestendig wonen waarbij rekening is gehouden met het gebruik van een rolstoel of rollator;
• Het betreft een seniorenappartement. Dit wil zeggen dat minimaal één van de kopers een leeftijd van minimaal 65 jaar dient te hebben, danwel aan de regels van het SWO/RIO dient te voldoen.

Datum oplevering
In overleg.

Niet zelf-bewoningsclausule
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. Beide partijen zijn overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 495,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,541
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 164.50 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
2006
Accessibility
Disabled access friendly and accessible for seniors
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
109 m²
Exterior space attached to the building
18 m²
Volume in cubic meters
342 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
1 story
Located at
1st floor
Facilities
Outdoor awning, optical fibre, elevator, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
A+ What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha (gas-fired from 2006, in ownership)

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in center and in residential district

Storage space

Shed / storage
Storage box
Facilities
Electricity
Insulation
Completely insulated

Parking

Type of parking facilities
Public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 164.50 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Involved real estate agents

Nella Haak
Karel van Manderhof 35
9.0
I would recommend this agent.
Het contact met Chris van Zantwijk en zijn gehele team verliep prima. We werden goed op de hoogte gehouden en het verkoopproces verliep snel en goed. De prijs was boven verwachting. We zijn heel erg tevreden!
Expertise
9
Knowledge of the local market
9
Price / quality
9
Service and guidance
9

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.