• Sold

Eltenbosdijk 3 6039 RZ Stramproy Stramproy buitengebied

Hightlighted features

  • 200 m² living area
  • 1,335 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 550,000 k.k.

Sales history

Listed since
September 4, 2021
Date of sale
September 28, 2021
Term
3 weeks

Description

<< DE KIJKMOMENTEN ZIJN VOL, BEZICHTIGING INPLANNEN IS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK. INDIEN U INTERESSE HEEFT, KUNT U UW GEGEVENS OP ONZE RESERVELIJST LATEN ZETTEN. MOCHT ER ONVERHOOPT GEEN VERKOOP VOLGEN UIT DE EERSTE LICHTING KIJKERS, ZULLEN WIJ U NADER INFORMEREN. >>

- Keurig onderhouden vrijstaande woning met een riante inpandig te bereiken garage, een kantoorruimte en 3 slaapkamers!
- Gelegen op een prachtige locatie in het buitengebied van Stramproy, op een perceel van maar liefst 1341 m2!
- Een unieke plek met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde!
- De woning is volledig geïsoleerd (dak-, vloer- en spouwmuurisolatie) en geheel voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing, resulterend in energielabel A!
- De ligging, het perceel, de riante inpandig te bereiken garage en de kantoorruimte maken de woning uitermate geschikt om wonen met thuiswerken en/of een uitgebreide hobby te combineren!
- De woning is voorzien van diverse maatwerk deuren en kasten!
- Op korte afstand van de dorpskern van Stramproy, een tweetal basisscholen en diverse winkel-, zorg- en sportvoorzieningen!
- Het Weerter stadscentrum en het NS-Intercitystation zijn binnen enkele autominuten bereikbaar!

Let op! Aanvaarding pas in overleg mogelijk vanaf 1-9-2022. Eerdere aanvaarding is in nader overleg bespreekbaar i.v.m. de bouw van de nieuwe woning op naastliggend perceel.

Indeling:

Entree:
Middels de grotendeels betegelde voortuin is de overdekte entree aan de voorzijde van de woning toegankelijk.

Ontvangsthal:
Riante ontvangsthal met meterkast en garderobe. De hal is afgewerkt met een tegelvloer en heeft een lichte wandafwerking. Vanuit de hal zijn de woonkamer, de kantoorruimte en de trapopgang naar de verdieping toegankelijk. De woning is volledig voorzien van een alarmsysteem.

Woonkamer:
Ruime woonkamer, bestaande uit een zitgedeelte aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de achterzijde. De grote raampartijen met isolerende beglazing en ingebouwde rolluiken zorgen voor veel lichtinval en een prachtig contact met buiten. De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer en heeft een lichte wandafwerking. Het eetgedeelte biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel met stoelen en staat in open verbinding met de rest van de woonkamer. Middels een open doorgang is er toegang tot de achterliggende keuken.

Keuken:
De keuken beschikt over een ruime U-vormige opstelling, bestaande uit diverse boven- en onderkasten en een groot granieten werkblad met spoelbak en inductiekookplaat. De keuken beschikt verder over een apothekerskast en diverse inbouwapparatuur, te weten; een afzuigkap, een oven, magnetron, een koelkast en een vaatwasser. Middels een schuifpui is er toegang tot het terras en de tuin. Tevens is er toegang tot de bijkeuken.

Kantoorruimte:
Vanuit de ontvangsthal en de tuin is de kantoorruimte toegankelijk. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer en heeft een lichte wandafwerking. De raampartij met isolerende beglazing en ingebouwd rolluik zorgt voor veel lichtinval en een prachtig zicht op de voorliggende omgeving. De ruimte is tevens geschikt voor het realiseren van een extra (levensloopbestendige) slaapkamer.

Bijkeuken:
Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken is afgewerkt met een lichte tegelvloer, heeft een lichte wandafwerking en beschikt over een grote kamerhoge maatwerk kastenwand met veel praktische bergruimte. Vanuit de bijkeuken zijn de wasruimte, toiletruimte, de garage en de tuin toegankelijk.

Wasruimte:
Riante wasruimte met veel praktische bergruimte en witgoedaansluitingen op hoogte. Ook de wasruimte is voorzien van kamerhoge maatwerk bergkasten. De wasruimte biedt tevens voldoende ruimte voor het plaatsen van extra witgoed.

Garage:
Riante inpandige garage met een elektrisch bedienbare sectionaalpoort en zeer veel praktische bergruimte. De garage is afgewerkt met een betonvloer en beschikt over een kleine keukenopstelling, elektra, verlichting en water. De garage beschikt over een grote vliering met wederom veel praktische bergruimte en biedt plaats aan de opstelling van stookinstallatie. Vanuit de garage zijn de oprit, de tuin en de bijkeuken toegankelijk.

Toiletruimte:
Geheel betegelde toiletruimte met een hangcloset, een fonteintje en een te openen raampje.

1e Verdieping:
De overloop is afgewerkt met een laminaatvloer en biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers, de badkamer, een separate toiletruimte, een grote bergkast en de bergzolder.

1e Slaapkamer:
Riante (hoofd)slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, heeft een lichte wandafwerking en biedt voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed.
De kamer is aan weerszijden voorzien van maatwerk kastenwanden met diverse lades, hang- en leggedeelten. De te openen raampartijen zijn voorzien van ingebouwde rolluiken.

2e Slaapkamer:
Ruime slaapkamer, gelegen aan de rechter voorzijde van de woning. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, heeft een kleurrijke wandafwerking en biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed. De kamer is in het schuine gedeelte voorzien van een fraai maatwerk bureau en diverse inbouwkasten met diverse lades, hang- en leggedeelten. De te openen raampartij is voorzien van een rolluik.

3e Slaapkamer:
Wederom een ruime slaapkamer, ditmaal gelegen aan de linkerzijde. Ook deze kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, heeft een kleurrijke wandafwerking en biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed. De kamer is eveneens in het schuine gedeelte voorzien van een fraai maatwerk bureau en diverse inbouwkasten met diverse lades, hang- en leggedeelten. De te openen raampartij is voorzien van een rolluik.

Badkamer:
Ruime badkamer met een groot hoekligbad, een douche, een designradiator en een groot maatwerk wandmeubel, bestaande uit een tweetal wastafels, diverse bergkasten, berglades, bergschappen en een spiegelkast met een stopcontact en verlichting. De badkamer is volledig betegeld. De te openen raampartij zorgt voor een aangename daglichttoetreding en is voorzien van een ingebouwd rolluik.

Toiletruimte:
Vanuit de overloop is er toegang tot een separate toiletruimte. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een hangcloset.

Berging (niet afgebeeld):
Vanuit de overloop is er tevens toegang tot een grote bergkast. De bergkast is afgewerkt met een doorlopende laminaatvloer en beschikt over diverse bergschappen met veel praktische bergruimte.

Bergzolder:
Vanuit de overloop is er middels de vlizotrap toegang tot de bergzolder. De bergzolder strekt over de volledige diepte van de woning en beschikt over zeer veel praktische bergruimte.

Terras:
Vanuit de keuken en de bijkeuken is het riante terras toegankelijk. Het terras is geheel betegeld en voorzien van een handmatig bedienbaar zonnescherm. Het terras heeft een uitstekende zonligging en biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel met stoelen.

Tuin:
Riante tuin rondom, bestaande uit een tweetal grote gazonpartijen en diverse volwassen bomen en hagen. De tuin is geheel omheind, heeft een uitstekende zonligging en geniet veel privacy. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich een grondwaterput.

Oprit:
Vanuit de ‘’Eltenbosdijk’’ is er middels een openslaande poort toegang tot de riante oprit. De oprit biedt voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein. Vanuit de oprit zijn het terras, de keuken, bijkeuken, garage, kantoorruimte en de tuin toegankelijk. Aan de zijkant van de garage bevindt zich de opslagtank t.b.v. de stookolie. Vanuit de oprit is er middels een bestraat looppad toegang tot de achteringang van de kantoorruimte. De kantoorruimte met separate achteringang maakt de woning uitermate geschikt om wonen met thuiswerken en/of een uitgebreide hobby te combineren.

Ligging:
Gelegen op een prachtige locatie in het buitengebied van Stramproy, op een perceel van maar liefst 1341 m2. Een unieke plek, omgeven door natuur en met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde. Op korte afstand van de dorpskern van Stramproy, een tweetal basisscholen en diverse winkel-, zorg- en sportvoorzieningen. Het Weerter stadscentrum en het NS-Intercitystation zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 550,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,750
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
2002
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
200 m²
Other space inside the building
85 m²
Exterior space attached to the building
4 m²
Plot size
1,335 m²
Volume in cubic meters
1,073 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Alarm installation, outdoor awning, optical fibre, rolldown shutters, sliding door and TV via cable

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls, floor insulation and completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Buderus (oil-fired combination boiler from 2002, in ownership)

Cadastral data

STRAMPROY G 712
Cadastral map
Area
671 m²
Ownership situation
Full ownership
STRAMPROY G 714
Area
430 m²
Ownership situation
Full ownership
STRAMPROY G 779
Area
234 m²

Exterior space

Location
Outside the built-up area, In wooded surroundings, rural and unobstructed surrounding view
Garden
Surrounded by garden

Garage

Type of garage
Built-in
Capacity
2 cars
Facilities
Electrical door, loft, electricity and running water
Insulation
Roof insulation, double glazing and insulated walls

Parking

Type of parking facilities
Parking on gated property and parking on private property

Involved real estate agents

NVM selling agent

Saelmans Makelaardij

Call 0495-533893
A funda user
Eltenbosdijk 3
9.3
I would recommend this agent.
Saelmans makelaardij zet de klant op 1. De juiste strategie met een zeer goede, persoonlijke begeleiding. Snelle acties, reacties en terugkoppelingen op nieuwe ontwikkelingen tijdens verkoopproces. Hele verkoop verliep buitengewoon snel en soepel.
Expertise
9
Knowledge of the local market
10
Price / quality
8
Service and guidance
10

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.