• Sold

Boshoekweg 4 4353 SE Serooskerke (Gem. Veere) Verspreide huizen Serooskerke

Hightlighted features

  • 203 m² living area
  • 2,710 m² plot size
  • 5 bedrooms
Map
Price on request

Sales history

Listed since
August 20, 2022
Date of sale
August 16, 2022

Description

Goed verstopt in het buitengebied, aan het einde van een doodlopend laantje, treft u deze parel aan. Gesitueerd tussen Serooskerke en Oostkapelle. Dichtbij de kust, voorzieningen en uitvalswegen maar toch zeer rustig gelegen. Op Walcheren worden dergelijke locaties steeds unieker. Ook is het geheel goed onderhouden en bij de tijd. Uiteraard heeft iedereen zijn eigen voorkeur maar deze woonboerderij is goed afgewerkt, voorzien van een luxe keuken en moderne badkamers. Daarnaast heeft het geheel zowel wat oppervlakte als perceel betreft een goede, menselijk maat. Maak een afspraak om het juiste inzicht te krijgen van deze unieke locatie. Met name het uitzicht is vanaf iedere plek anders en er zijn geen directe buren waardoor er een hoge mate van privacy is.

WONEN
Vanwege ligging in het buitengebied kan deze woning, naast permanente bewoning, ook aangekocht worden voor gebruik als tweede woning. Dus zoekt u een ideaal familiehuis om de vakanties (met de hele familie) door te brengen aan de Zeeuwse kust? Dan is dit uw kans.

Aan de buitenzijde oogt de woning als een typische, karakteristieke, Walcherse boerderij. Een witgepleisterde woning met een zwarte, gepotdekselde schuur met, uiteraard, oranje dakpannen en raamluiken. Binnen is een moderne woning ontstaan die met oog voor het karakter is verbouwd. Fraaie details zijn onder andere de haardpartij, stalramen, en de, grotendeels in het zicht gebleven, fraaie dakconstructie, voorzien van schaaldelen.

De keukenruimte en woonkamer zijn ruim bemeten. Vanuit de woonkeuken (ca. 32m²) is er een fraai uitzicht op de omgeving en ruimte voor een royale tafel waar het, ook met een grote groep, heerlijk tafelen is. In de U-vormige keuken is momenteel plaats voor een ruim fornuis met gaskookplaat, een vaatwasser, koelkast, vrieskast afzuigkap. Vanachter het werkblad is er een leuk uitzicht op de tuin. Een haardpartij maakt deze ruimte helemaal af.

De living is ca 67m² groot. Blikvanger is de schouwpartij met open haard. De grote ramen zorgen voor veel licht terwijl een stalraampje ervoor zorgt dat de oorspronkelijke functie van het geheel niet verloren is gegaan. Met name in de woonkamer valt de, al eerder genoemde, fraaie kapconstructie goed op.

SLAPEN & ONTSPANNEN
Op de begane grond zijn er maar liefst drie badkamers en ook drie slaapkamers. Eén van de badkamers is voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. De andere twee zijn uitgevoerd met een inloopdouche en wastafel. Twee slaapkamers zijn ruim bemeten de derde slaapkamer is wat kleiner. Ideaal is de zeer ruime berging op de begane grond. Deze doet momenteel dienst als bijkeuken en tafeltennisruimte. Tevens is van hieruit een zoldertje met cv- en boileropstelling bereikbaar.

De eerste verdieping betreft een grote, open, zolderruimte met een ruime zolderkamer en een klein kamertje wat dienst kan doen als logeerkamer. Twee dakramen en een zijraam zorgen voor voldoende daglichttoetreding.

TUIN & SCHUUR
De tuin is rondom de woning gelegen met een duidelijk accent op de tuin grenzend aan de achtergevel. Daar bevindt zich de meeste ruimte. Gras, groenperken, struiken, fruitbomen en diverse kastanjebomen wisselen elkaar af. In de tuinaanleg is rekening gehouden met een blijven zicht richting het omliggende polderlandschap. Parkeren kan op divers plekken en ook in de ruime schuur van meer dan 90m². Deze schuur is een ideale hobbyruimte die voorzien is van elektra.

ALGEMEEN:
-De begane grond is deels voorzien van vloerverwarming.
-Deels voorzien van HR++ beglazing.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
Price on request
Status
Sold

Construction

Kind of house
Converted farmhouse, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1920
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
203 m²
Other space inside the building
45 m²
External storage space
92 m²
Plot size
2,710 m²
Volume in cubic meters
1,245 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
3 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and 3 showers
Number of stories
2 stories
Facilities
Alarm installation, skylight and flue

Energy

Provisional energy label
G What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler, fireplace and partial floor heating
Hot water
CH boiler and gas-fired boiler
CH boiler
Nefit (gas-fired combination boiler, in ownership)

Cadastral data

VEERE G 1976
Cadastral map
Area
2.710 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, outside the built-up area, rural and unobstructed surrounding view
Garden
Surrounded by garden

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Involved real estate agents

NVM buying agent

Schulting & Partners

Call 0118-616617
A funda user (targeted buying)
Boshoekweg 4
10.0
I would recommend this agent.
De aankoopmakelaar kunnen wij omschrijven als kundig, vriendelijk, doortastend, realistisch, duidelijk.
Availability and communication
10
Expertise
10
Negotiation and result
10
Price / quality
10

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.