• Sold

3-kamer appartement (Bouwnr. 11) 3112 RC Schiedam Newtonbuurt

Hightlighted features

  • 70 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 341,500 v.o.n.
Part of project Snelliussingel, Schiedam

Sales history

Listed since
October 24, 2022
Date of sale
March 14, 2023
Term
4½ month

Description

Bouwnummer 11

Type 3-kamer appartement
Woonoppervlakte 70 m²
Balkonoppervlakte 5 m²
Aantal slaapkamers 2
Tuinligging ZW
Vloerverwarming ja

Op een markante locatie aan de Snelliussingel in Schiedam wordt een gloednieuw en duurzaam appartementengebouw gerealiseerd. Het gebouw bestaat uit 18 appartementen waaronder een aantal kleinere appartementen van net onder de 50 vierkante meter tot aan een uniek penthouse van 95 vierkante meter (met dakterras van ca. 39 vierkante meter). Bij deze ontwikkeling is gezocht naar een goede balans tussen de stedelijke structuur en passend aanbod op deze centrale locatie.

De vergunningen zijn rond en het voorverkooppercentage is behaald dus de bouw gaat van start! Verwacht wordt dat november 2022 de eerste werkzaamheden plaatsvinden waarbij het huidige gebouw eerst wordt gesloopt. De oplevering zal dan al ca. begin 2024 plaatsvinden.

Het appartementengebouw wordt duurzaam gebouwd. Dat wil zeggen dat de woningen onderhoudsarm en energiezuinig zijn. Iedere woningeigenaar heeft een aantal eigen zonnepanelen en de appartementen zijn voorzien van eigen lucht-warmtepomp installatie voor verwarming en warm tapwater.

De appartementen worden compleet geleverd inclusief tegelwerk en sanitair in badkamer en het toilet. Het is mogelijk om in het voortraject nog wel uw eigen wensen af te stemmen met de badkamer leverancier. Na aankoop komt u ook met de aannemer in gesprek om uw appartement verder te personaliseren.

Bij alle appartementen wordt een ruime berging geleverd, daarnaast is er binnen het complex een afgesloten gezamenlijke stalling voor uw (elektrische) fiets.

Kort samengevat complete en duurzame appartementen op een toplocatie in Schiedam, er zijn er nog maar een paar beschikbaar bekijk snel ons aanbod!

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 341,500 vrij op naam
Asking price per m²
€ 4,879
Status
Sold

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance
Building type
New property
Year of construction
2024

Surface areas and volume

Areas
Living area
70 m²
Volume in cubic meters
182 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of stories
1 story
Located at
2nd floor

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Completely insulated
Heating
Complete floor heating

Exterior space

Location
In residential district and unobstructed surrounding view

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.