• Sold

Het Verborgen Geheim (Bouwnr. 2013) 3089 PX Rotterdam Heijplaat

Hightlighted features

  • 147 m² living area
  • 5 bedrooms
Map
€ 481,230 v.o.n.

Sales history

Listed since
December 16, 2021
Date of sale
August 29, 2022
Term
8 months

Description

LET OP: Woning wordt verkocht met onderstaand meerwerk. De meerprijs is reeds verwerkt in de koopsom van de aanbieding:
- Uitbouw 2,4 meter aan de achtergevel
- Vergroten voorraadvat warmtepomp van 150 liter naar 200 liter

Het Verborgen Geheim fase 6 bestaat uit 18 eengezinswoningen (met standaard maar liefst 5 slaapkamers!!) van het type Boeg en is de laatste fase van Het Verborgen Geheim. Voor de deur ligt een groen- en parkeerstrook. De woningen hebben een voortuin met groene haag op het westen, zodra de zon zich laat zien is het hier goed toeven in de namiddag. De hoekwoningen staan op ruime kavels en hebben ook een zijtuin. Alle woningen hebben een achtertuin met houten berging en achterom op het oosten. Met mooi weer ontbijten in de tuin kan dus!

Type Boeg: 18 eengezinswoningen
De stoere woningen van type Boeg zijn ruim en modern ontworpen. Ze hebben een plat dak, wat ervoor zorgt dat je optimaal gebruik kunt maken van de drie drie woonlagen. Zoek je een ruim huis met veel slaapkamers? De Boeg woningen bieden je een woonoppervlakte van 127 tot 136 m², met standaard maar liefst vijf slaapkamers.

De achtertuinen liggen aan een prachtige besloten binnentuin, waar de kinderen onbezorgd kunnen spelen.

Kenmerken:
• Woonkamer met open keuken
• Handige trapkast in de woonkamer
• Glazen pui en deur naar achtertuin
• 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping
• 2 slaapkamers op 2e verdieping
• Afgesloten ruimte op zolder voor technische installaties en wasmachine
• Achtertuin met houten berging en achterom
• Vloerverwarming en -koeling in gehele woning
• PV panelen

MOSA IS THUIS IN TEGELS
De woningen worden standaard voorzien van hoogwaardig tegelwerk van het merk Mosa. Koninklijke Mosa is een bedrijf met meer dan 130 jaar ervaring en een wereldleider in tegelproductie. Het bedrijf biedt producten van hoogwaardige kwaliteit, waaronder keramische vloertegels en wandtegels. Tijdens het ontwerp- en productieproces zet Koninklijke Mosa zich bovendien sterk in voor duurzaamheid en volgen we de Cradle-to-Cradle-principes. Daardoor kunnen materialen opnieuw worden gebruikt om afval te verminderen en energie te besparen. Koninklijke Mosa levert tegels van superieure kwaliteit en met een schitterend ontwerp en functionaliteit aan de architectuurmarkt, en blijft een leider in de internationale tegelindustrie.

HOOGWAARDIGE KRANEN
Alle woningen worden uitgerust met de duurzame kranen van het topmerk GROHE, welke staan voor Kwaliteit, Technologie, Design en Duurzaamheid. Aan deze vier fundamentele pijlers toetst GROHE wat ze doen. Om producten te maken die mooi en duurzaam zijn en bovenal voldoen aan jouw wensen en gericht zijn op de praktijk. Je voelt altijd het verschil als je een GROHE kraan of douche gebruikt.

VILLEROY EN BOCH
Je kunt genieten van het zowel fraaie als kwalitatief sterke sanitair van Villeroy & Boch. Voor mensen overal ter wereld creëert Villeroy & Boch hoogwaardige en tegelijk betaalbare producten die het dagelijkse leven verfraaien en inspireren. De naam Villeroy & Boch is een belofte. Van producten waaraan je de uitzonderlijke kwaliteit op het eerste gezicht opvalt, omdat ze zelfs in het kleinste detail voldoen aan de hoogste eisen qua materiaal en esthetiek. Geïnspireerd door een diep gewortelde innovatiecultuur laat Villeroy & Boch regelmatig visies werkelijkheid worden. Ruim 260 jaar bedrijfsgeschiedenis heeft per slot van rekening ongeëvenaarde ervaring en vakmanschap opgeleverd. Dat blijkt zowel uit de keuze van exclusieve materialen, als uit de laatste controlerende blik van onze deskundigen.Op basis van zorgvuldig opgestelde tegelwerkpakketten en sanitairpakketten kun je de badkamer en/of toilet upgraden naar jouw persoonlijke woonwensen.

Asto keukens heeft voor de woningen een keuken inclusief apparatuur samengesteld. Het betreft een hoogwaardige keuken van Asto, een fabrikant die al vele jaren actief is in de keukenbranche. Wij hebben met deze keuken van Asto een unieke anbieding kunnen ontwerpen welke volledig aansluit bij de luxe van jouw woning. Binnen de standaard keuken kun je uiteraard kiezen uit verschillende kleuren voor de keukenfronten en werkbladen en heb je een grote keuze aan greepmogelijkheden.

In het Verborgen Geheim maken we gebruik van slimme, duurzame ontwerpen en bewezen technische oplossingen die ervoor zorgen dat de energiemeter straks in jouw huis op nul staat.

Duurzaamheid, nul-op-de-meter. Wat kan ik verwachten?
Een huis met prima isolatie. Comfortabel warm in de winter en behaaglijk koel in de zomer. En ruim voldoende warm water. Dankzij warmte- en koudeopslag, een bewezen methode om energie in de vorm van warmte of koude in de bodem op te slaan. De warmtepomp zorgt vervolgens dat die energie daar komt waar die nodig is. De warmtepomp werkt volledig op zonne-energie van de zonnecellen op uw dak. De huizen in Het Verborgen Geheim hebben allemaal vloerverwarming (en vloerkoeling dus). Een uitgekiend klimaatsysteem zorgt dat de temperatuur in huis altijd constant is.
Is het buiten koud? Dan zorgt de warmtepomp dat de vloer aangenaam warm aanvoelt en de kamer wordt verwarmd. Is het buiten heet, dan koelt de vloer af.

Onderhoud van het systeem
Het systeem is onderhoudsarm en gebruikersvriendelijk. Het enige dat je hoeft te doen is af en toe de waterdruk in de vloerverwarming controleren. Is de druk te laag, dan moet het systeem worden bijgevuld.

Zijn er vragen over de woningen in Het Verborgen Geheim? Neem dan contact op met het makelaars team: Ooms Rotterdam en/of Ooms Spijkenisse.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 481,230 vrij op naam
Asking price per m²
€ 3,274
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, staggered
Building type
New property
Year of construction
2023
Type of roof
Flat roof covered with other
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
147 m²
External storage space
5 m²
Volume in cubic meters
441 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Balanced ventilation system, optical fibre and solar panels

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?
Insulation
Triple glazed and completely insulated
Heating
Complete floor heating, heat recovery unit and heat pump
Hot water
Geothermal heating

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
66 m² (13 meter deep and 5,1 meter broad)
Garden location
Located at the northeast accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.