• Sold

Kratonkade 632 3024 EW Rotterdam Schiemond

Hightlighted features

  • 112 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 475,000 k.k.

Sales history

Listed since
October 24, 2022
Date of sale
February 21, 2023
Term
3½ month

Description

| LLOYDKWARTIER | 112 m² |

Super tof! Altijd al comfortabel willen wonen waar u kunt genieten van de Maas, de haven én de skyline van Rotterdam? Dan hebben wij goed nieuws voor u, nu kan het! Op de Lloydpier krijgt u de kans om elke dag vanaf de vijfde verdieping te genieten van het prachtige uitzicht. Geniet van het avondrood van de zon, de altijd veranderende skyline en wat dacht u van het vuurwerk tijdens Oud & Nieuw of van de lichtjes van de haven 's avonds?! Het appartement telt 112 vierkante meter puur woongenot. Hiervoor krijgt u een ruime woonkamer met prachtig uitzicht, een zeer nette keuken met eetkamer, twee slaapkamers én uw eigen parkeerplaats en berging. Klinkt toch top?

Het Lloydkwartier is een voormalig haventerrein dat in de loop van de jaren is omgetoverd tot het populaire woongebied dat het nu is. Bestaande uit de Mullerpier en de Lloydpier biedt de wijk een grote verscheidenheid aan type woningen en bewoners. De Lloydpier, waarop de Kratonkade gelegen is, is bekend geworden van de grote 'Now&Wow'-feesten in het Sint Jobsveem in jaren '90 en is met de nieuwbouw rondom de voormalige elektriciteitscentrale 'de Schiecentrale' en de daaropvolgende komst van de creatieve industrie uitgegroeid tot deze toffe woonomgeving. Het gebied biedt alle dagelijkse voorzieningen, maar ook diverse culinaire restaurants zoals Trattoria Sophia en restaurant GOUD.

HET APPARTEMENT
Het appartement is gelegen op de vijfde verdieping van het gebouw Bodega. Via de voordeur betreedt u de hal waaraan alle ruimtes zijn gelegen. Vanwege de hoekligging ervaart u extra lichtinval in de woon- en eetkamer. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en vanwege het hoekraam kunt u zowel genieten van het uitzicht op de haven als op de skyline. Vanuit de woonkamer is de half open keuken direct te betreden. Deze is zeer netjes en voorzien van al het wenselijke inbouwapparatuur (combimagnetron/-oven, inductie kookplaat, koel-/vriescombinate (2021) en vaatwasser). Verder is er genoeg werkruimte om de lekkerste gerechten te bereiden. Vanuit de keuken is het ruime balkon te bereiken die prachtig uitzicht biedt. Vanwege de grootte van het balkon kan je hier heerlijk relaxen met vrienden of familie.

Het appartement beschikt verder over twee ruime slaapkamers die beide aan de achterzijde zijn gelegen. De badkamer is keurig en voorzien van een inloopdouche, bad en dubbele wastafel. Het toilet is separaat en bereikbaar vanuit de hal. Hier is tevens een bergkast te vinden evenals de wasruimte en meterkast.

PARKEERPLAATS + BERGING
Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en een eigen berging (verdieping -01). Deze zijn beide bij de vraagprijs inbegrepen.

BIJZONDERHEDEN
- circa 112 vierkante meter woonoppervlakte;
- ruim balkon met prachtig uitzicht;
- gelegen op eigen grond;
- twee slaapkamers;
- actieve Vereniging van Eigenaren (MJOP aanwezig);
- bijdrage Vereniging van Eigenaren per maand € 183,69 voor het appartement en berging en € 32,04 voor de parkeerplaats;
- verwarming en warm water middels stadsverwarming;
- privé-berging op verdieping -01 (A-415);
- eigen parkeerplaats op verdieping -01 (A-270);
- oplevering in overleg, conform Lijst van Zaken.

KOOPOVEREENKOMST
Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend.

DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wij zijn de makelaar van verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 475,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,241
Original asking price
€ 500,000 kosten koper
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 215.73 per month

Construction

Type apartment
Mezzanine (corridor apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
2010

Surface areas and volume

Areas
Living area
112 m²
Exterior space attached to the building
9 m²
External storage space
4 m²
Volume in cubic meters
386 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath
Number of stories
1 story
Located at
5th floor
Facilities
Elevator, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
District heating
Hot water
District heating

Cadastral data

DELFSHAVEN G 551
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, on navigable waterway, alongside water, in residential district and unobstructed surrounding view
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Paid parking, parking on gated property, parking on private property, public parking, parking garage and resident's parking permits

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 215.73 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Involved real estate agent

Nancy Stakenburg-Nijenhuis
Kratonkade 632
10.0
I would recommend this agent.
Goed op de hoogte van de wijk. Oog voor de koper en de verkoper. Zeer vriendelijk. Bewoog mee met de markt..onderbouwde dat goed waardoor wij als verkopende partij alle vertrouwen in hem hadden!
Expertise
10
Knowledge of the local market
10
Price / quality
10
Service and guidance
10

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.