• Sold

De Zalmhaven (Bouwnr. 442) 3071 NJ Rotterdam Noordereiland

Hightlighted features

  • 708 m² living area
  • 4 bedrooms
Map
€ 3,615,000 v.o.n.

Sales history

Listed since
August 12, 2022
Date of sale
December 23, 2022
Term
4 months

Description

GROOT, GROTER, GROOTST
Royaal wonen in Rotterdam!

DE ZALMHAVEN

Indrukwekkend torent De Zalmhaven uit boven de Maas en de stad; luxe en comfort, te midden van groene parken, historie en cultuur.
Thuis, met the world’s finest binnen handbereik.

De Zalmhaven: excellent wonen, leven op niveau.

Stap binnen in De Zalmhaven en beleef hoe grandioos en vooruitstrevend wonen kan zijn. Met een hoogte van 215 meter omvat De Zalmhaven de hoogste wolkenkrabber van de Benelux, uitkijkend over de Maas en het Museumpark, oog in oog met de Erasmusbrug. De twee aangrenzende woontorens verbinden deze, als een visuele trap, met het lager gelegen Scheepvaartkwartier en volmaken het sierlijke ontwerp.

Laat u imponeren door een van de weidse stadsgezichten of ontwaak met een blik op de rivier, terwijl het warme zonlicht de kamer in valt. Elk seizoen kent specifieke zonnestanden, lichtinval en kleuren van de lucht; roze luchten in de herfst, een vuurrode sunset in de zomer en een zonovergoten lentedag. Het ene uitzicht is nog mooier en indrukwekkender dan het andere. Wat blijft is aan alle zijden een verbluffend zicht over de Maas, het groen van het Scheepvaartkwartier, de Wilhelminapier en natuurlijk de unieke skyline van Rotterdam.

Het Scheepvaartkwartier en het nabijgelegen Museumpark en Het Park bij de Euromast, strekken zich uit door de fraaie omgeving en bieden een droom van rust en inspiratie. Tussen het groen zijn tal van lokale restaurants te vinden. Via de Scheepstimmermanslaan wandelt u naar de historische Veerhaven.

Of zet koers richting de binnenstad, waar u op loopafstand verschillende winkelgebieden, culturele hotspot de Witte de Withstraat, film, theater en muziek vindt. Het gebied is ingericht op een perfect evenwicht tussen innovatie, bezinning en bedrijvigheid. Het Scheepvaartkwartier is een plek waar mensen zich op hun best voelen, met ruimte voor lichaam en geest, luxe en comfort.

De Zalmhaven verstoort uw woonomgeving liefst zo min mogelijk met geparkeerde auto’s, fietsen en scooters. Daarom is er gezorgd voor ruime parkeergelegenheid. De parkeergarage bevindt zich, onttrokken aan het oog, in de ‘buik’ van het gebouw en biedt ruimte aan 456 autoparkeerplaatsen en 35 motorparkeerplaatsen, alle exclusief te gebruiken door bewoners van De Zalmhaven. U betreedt de garage met uw eigen keycard en parkeert uw voertuig steeds op uw eigen parkeerplaats. Op meerdere locaties in het gebouw zijn ruime fiets- en scooterbergingen opgenomen, wederom om uw directe woonomgeving clean en esthetisch te houden.

PENTHOUSE
Van alle kanten stroomt er licht binnen. Aan alle zijden beschikt u in dit luxe penthouse over diverse balkons met uitzicht over het groen van het park, de levendige Rotterdamse skyline, de markante Erasmusbrug en de Maas die er dan weer verstild bijligt, dan weer in beweging is. Hier krijgt u alle facetten van het leven in Rotterdam mee.

Type P3 in De Zalmhaven I wordt opgeleverd met de indeling zoals hieronder getoond op de plattegrond. Echter, zonder keuken en sanitair. U heeft dus alle vrijheid om de keuken en sanitair naar eigen smaak te kiezen. Vloeren lopen vloeiend over in plafondhoge ramen, op veel plaatsen overhoeks vormgegeven voor een optimale beleving van licht, openheid, ruimte en uitzicht.

De twee bijbehorende parkeerplaatsen zijn afzonderlijk te koop à € 87.500,- V.O.N.

Collegiaal in verkoop met TW3 en Hulstkamp Christie's Makelaars.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 3,615,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 5,106
Status
Sold

Construction

Type apartment
Penthouse (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2022
Type of roof
Flat roof covered with other
Quality marks
SWK garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
708 m²
Volume in cubic meters
1,840 m³

Layout

Number of rooms
8 rooms (4 bedrooms)
Number of stories
1 story
Located at
30th floor
Facilities
Balanced ventilation system, elevator, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Completely insulated
Heating
District heating, complete floor heating and heat recovery unit
Hot water
District heating

Exterior space

Location
Alongside busy road, in center, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Sun terrace

Storage space

Shed / storage
Storage box

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Paid parking, parking on private property, public parking and parking garage

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.