Lloyd Yard (Bouwnr. 4) 3024 WH Rotterdam

  • Sold
€ 750,000 v.o.n.
Part of project Lloyd Yard, Rotterdam

Description

LLOYD YARD ROTTERDAM

Je komt thuis aan de Maas. Op een historische plek in een havenstad met een grote toekomst. Je tuiniert, schommelt, borrelt, speelt en geniet aan de Maas. Dit is jouw buurt, dit is jouw droom, dit is jouw heerlijke leven aan de Maas.

Welkom in Lloyd Yard, misschien wel het fijnste plekje van Rotterdam om te wonen.

Hoe lekker is het om te wonen in een omgeving waarin bloemen en planten de blikvangers zijn. Waar je schommelend in het Maasvenster boten ziet komen en gaan. En waar je je groene vingers aan het werk kunt zetten in een moestuin met verse groenten en kruiden. De unieke gemeenschappelijke buitenruimtes in Lloyd Yard laten iedere bewoner genieten van de zon, rust, frisse lucht en het uitzicht.

NIEUWBOUW
De één wil een townhouse met genoeg ruimte voor de kinderen, een werkkamer en een rustig plekje om een boek te lezen. De ander wil een appartement dat past in het fast lane city life. En ook jij hebt zo jouw eigen woonwensen die je kunt vervullen in Lloyd Yard. Je vindt er appartementen, tweelaagse appartementen, penthouses en townhouses. Als duurzame koop- of huurwoning, in prijsklassen die tegemoetkomen aan de wensen van singles, starters, doorstromers en families.

TWEELAAGSE APPARTEMENTEN
Leven met alle gemakken van een appartement en de huiselijkheid van een tweede woonlaag. Sfeer en levendigheid, rust en ontspanning: alles dicht bij elkaar, maar toch van elkaar gescheiden. In Lloyd Yard vind je 32 comfortabele tweelaagse appartementen. In leefruimte uiteenlopend van 98 m² tot en met 154 m², met drie, vier of vijf kamers. De woningen bevinden zich op de begane grond tot en met de achtste verdieping in het Maasblok, Maasvensterblok en Lloydblok. De verdiepingshoogte is circa 3,0 meter bij de ‘normal’ tweelaagse appartementen en circa 3,1 meter tot en met 3,7 meter bij de ‘tall’ tweelaagse appartementen.

LOCATIE
Aan de Rotterdamse Lloydpier is de havenhistorie voelbaar. Het is de plek waar eens schepen vertrokken naar het Verre Oosten en waar loodsen en pakhuizen het stoere straatbeeld bepaalden. Het uitzicht over de Maas is gigantisch, de sfeer is groots. En dat op fietsafstand van het Scheepvaartkwartier, historisch Delfshaven en het centrum; Rotterdamser kan het bijna niet worden.

OPLEVERNIVEAU
Bouwnummer 4 wordt met een casco badkamer, toilet en keuken geleverd. Dit betekend dat u de stelpost voor de badkamer, toilet en keuken retour krijgt en zelf na oplevering van de woning het sanitair, tegelwerk en de keuken moet plaatsen.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 750,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 5,682
Status
Sold

Construction

Type apartment
Maisonnette (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2023
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
132 m²
Exterior space attached to the building
34 m²
Volume in cubic meters
390 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of stories
2 stories
Facilities
Balanced ventilation system, optical fibre, elevator, sliding door and solar panels

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Double glazing, energy efficient window and completely insulated
Heating
District heating and complete floor heating
Hot water
Central facility and district heating

Exterior space

Location
On navigable waterway, alongside water and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
22 m² (4,56 meter deep and 4,85 meter broad)
Garden location
Located at the north

Garage

Type of garage
Underground parking and parking place

Parking

Type of parking facilities
Public parking and parking garage