• Sold

Imagine (Bouwnr. 159) 3071 AL Rotterdam Kop van Zuid - Entrepot

Hightlighted features

  • 226 m² living area
Map
€ 1,349,500 v.o.n.
Part of project Imagine, Rotterdam

Sales history

Listed since
March 23, 2021
Date of sale
January 18, 2023
Term
21½ month

Description

HET PLAN
Met Imagine Rotterdam krijgt de Laan op Zuid een prachtige entree. Met twee torens die verbonden worden door een laagbouwdeel, ontstaat een prachtig icoon. Er worden 295 woningen gerealiseerd, waarvan 162 bestemd voor verkoop. Er is volop variatie in woningen in de torens, in de laagbouw en aan de binnentuin. Imagine ligt aan de Laan op Zuid, Rosestraat en de Kruierstraat en kijkt op de plek van het nieuwe stadion. De hoge toren heeft maar liefst 22 verdiepingen en hierin komen de koopwoningen. In de lagere toren (16 verdiepingen) komen de huurappartementen en in de plint is ruimte voor diverse commerciële functies, zoals een koffiebar, lunchplek of kleine winkels. In het middengebied vind je de prachtig aangelegde binnentuin die toegankelijk is voor alle bewoners. Ook via de Laan op Zuid is de binnentuin via een grote trap bereikbaar.

Veel woningen hebben een geweldig uitzicht op deze tuin. Maar er zijn ook woningen met prachtige vergezichten over de Maas, het centrum of kijkend op de Kuip en/of het nieuwe stadion. Aan de Kruierstraat zijn de voordeuren van de stadswoningen. In de hogere toren bevinden zich de torenappartementen in veel verschillende groottes van SMALL tot XL Penthouse. Via de Kruierstraat is de parkeergarage bereikbaar, waar onder andere de deelauto’s voor de bewoners te vinden zijn.

WONINGAANBOD
Imagine is een beeldbepalend appartmentengebouw met toonaangevende architectuur. Het bestaat uit twee torens omzoomd door stadswoningen en commerciele ruimten. In totaal komen er 162 koopwoningen met oppervlakten van 48 m2 voor een 2-kamerappartement tot 226 m² voor een penthouse. In de plints bevinden zich de stadswoningen en binnenhof- en binnentuinappartmenten. In de torens komen luxe appartementen variërend in grootte van 48-108 m². De appartementen liggen op de 6e t/m 22e verdieping en zijn bereikbaar via een luxe lobby op straatniveau, maar ook via een looproute door de binnentuin. Het uitzicht is spectaculair en divers. Zo kijk je uit over het centrum, de Maas of het nieuwe Feyenoord City.

WONINGTYPE BINNENHOF APPARTEMENT
Via de entreeruimte die zowel toegankelijk is vanaf de binnentuin als vanaf straatniveau kom je bij binnenhofappartmenten die liggen op de 3e t/m de 5e verdieping in de plint. Deze woningen beschikken over een loggia, of één of meerdere terrassen. Er is veel variatie binnen dit woningtype, de oppervlaktes lopen uiteen van 51 tot 107 m². Er zijn woningen met een, twee of drie slaapkamers, volop keuze dus! Alle woningen zijn voorzien van een volledig ingerichte en luxe afgewerkte keuken en badkamer.

Kenmerken
Prijzen: € 279.500 v.o.n. - € 449.500 v.o.n.
Soort woning: Appartement
Woonoppervlakte: 50 - 107 m²

WONINGTYPE BINNENTUIN APPARTEMENT
De binnentuinwoningen met een oppervlakte van ongeveer 68 m² tot 102 m², liggen allemaal op de 2e verdieping en dus ook direct aan de binnentuin! Deze woningen beschikken over twee of drie slaapkamers. Je hebt een eigen privéterras dat grenst aan de groene binnentuin. Ook beschikken de woningen over een loggia. Verder worden de woningen voorzien van een luxe afgewerkte en ingerichte badkamer en keuken. Een unieke woning binnen het project!

Kenmerken
Prijzen: € 316.500 v.o.n. - € 441.500 v.o.n.
Soort woning: Appartement
Woonoppervlakte: 68 - 103 m²

WONINGTYPE STADSWONING
Begane grond en 1e verdieping
Aan de Kruierstraat komen compacte woningen van twee verdiepingen, die vanaf de straat gezien iets verhoogd liggen. De entree is op de begane grond, aan de buitenzijde van Imagine. Deze 2 of 3 kamerwoningen met een oppervlakte van ongeveer 72m² beschikken over een loggia. De stadswoning is er in twee varianten. Je kunt kiezen uit een woning met de woonkamer op de begane grond en een slaapverdieping op de verdieping erboven. Maar wanneer je een kantoor of praktijk aan huis hebt, is de variant met een werkkamer op de begane grond en een woonkamer en slaapkamer op de eerste verdieping ideaal! De woningen worden voorzien van een luxe keuken en badkamer.

Kenmerken
Prijzen: € 299.500 v.o.n. - € 319.000 v.o.n.
Soort woning: Rijwoning
Woonoppervlakte: 70 - 75 m²

WONINGTYPE TORENAPPARTEMENT HOOG LARGE
De torenappartementen large bevinden zich op 11e t/m de 20e verdieping en hebben een oppervlakte van 106-108 m2. De woningen beschikken over een ruime woonkamer en maar liefst drie slaapkamers. Ze worden voorzien van een luxe afgewerkte en ingerichte keuken en badkamer. De large appartementen zijn allen gelegen op een hoek en hebben prachtig uitzicht over de Maas. De appartementen hebben een eigen riante beschutte buitenruimte.

Kenmerken
Prijzen: € 481.500 v.o.n. - € 508.500 v.o.n.
Soort woning: Appartement
Woonoppervlakte: 102 - 108 m²

WONINGTYPE TORENAPPARTEMENT HOOG MEDIUM
De torenappartementen Medium hebben een oppervlakte van 71 m² tot 93 m². De woningen beschikken over een ruime woonkamer en twee slaapkamers. De appartementen zijn gelegen op een hoek waardoor je altijd een mooi panaromauitzicht hebt. De appartementen hebben een eigen riante beschutte buitenruimte. In de torens komen luxe appartementen variërend in grootte van 48-108 m². De appartementen liggen op de 6e t/m 22e verdieping en zijn bereikbaar via een luxe lobby op straatniveau, maar ook via een looproute door de binnentuin. Het uitzicht is spectaculair. Zo kijk je uit over het centrum, de Maas of over het nieuwe Feyenoord City.

Kenmerken
Prijzen: € 335.900 v.o.n. - € 440.900 v.o.n.
Soort woning: Appartement
Woonoppervlakte: ca. 69 - 93 m²

WONINGTYPE TORENAPPARTEMENT HOOG SMALL
De torenappartementen Small hebben een oppervlakte van 48 m² tot 53 m². Dit zijn praktische, compact ingedeelde appartementen met een slaapkamer. Daarnaast is het appartement vanzelfsprekend voorzien van een luxe keuken, badkamer en sanitair. De appartementen hebben een eigen riante beschutte buitenruimte en een serre. Het uitzicht is op de binnentuin of over de Maas. De keuze is aan u!

Kenmerken
Prijzen: € 277.500 v.o.n. - € 321.500 v.o.n.
Soort woning: Appartement
Woonoppervlakte: 48 - 53 m²

WONINGTYPE TORENAPPARTEMENT LAAG
Deze appartementen zijn gelegen op de begane grond t/m de 5e verdieping.
Ze varieren in afmeting van 48 m² tot 90 m². De woningen beschikken over een ruime woonkamer en twee of drie slaapkamers. Zowel de keuken als de badkamer worden voorzien van een luxe afwerking. Alle appartementen beschikken over een beschutte buitenruimte. De appartementen zijn bereikbaar via een luxe lobby op straatniveau.

Kenmerken
Ca. prijzen: € 229.500 v.o.n. - € 370.000 v.o.n.
Soort woning: Appartement
Woonoppervlakte: 48 - 90 m²

WONINGTYPE PENTHOUSES
Op de twee bovenste etages liggen de nog flexibel in te delen XL-penthouses met oppervlakten van circa 225 m²! Elk penthouse beslaat de helft van een verdieping waardoor er een 180 graden uitizcht is over een heel groot deel van Rotterdam. Wilt u een masterbedroom met inloopbadkamer, een grote woonkeuken met luxe kookeiland of misschien wel een gastenkamer met eigen badkamer. De mogelijkheden zijn divers en de ruimte leent zich uitstekend voor een inrichting naar eigen smaak en wens!

Kenmerken
Ca. prijzen: € 1.295.000 v.o.n. - € 1.395.000 v.o.n.
Soort woning: Penthouse
Woonoppervlakte: 221 - 226 m²

Disclaimer:
De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project Imagine. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 1,349,500 vrij op naam
Asking price per m²
€ 5,971
Status
Sold

Construction

Type apartment
Penthouse
Building type
New property
Year of construction
2024

Surface areas and volume

Areas
Living area
226 m²
Volume in cubic meters
678 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms
Number of stories
1 story

Energy

Energy label
Not available

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.