• Sold

Sluiskeshoeven 55 5244 GP Rosmalen Sparrenburg

Hightlighted features

  • 124 m² living area
  • 224 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 395,000 k.k.

Sales history

Listed since
March 10, 2021
Date of sale
March 23, 2021
Term
13 days

Description

De Sluiskeshoeven 55 ligt in de bijzonder groene en kindvriendelijke woonomgeving van Sparrenburg met een zonnige tuin op het zuiden. Het is rustig gelegen op loopafstand van de Zandverstuiving en een prachtig bosgebied. Ook het centrum, onderwijsvoorzieningen, het treinstation en de A59 zijn in de nabijheid. Via de F-59 fietst u binnen 20 minuten naar hartje Den Bosch. De Sluiskeshoeven 55 grenst met zijn diepe achtertuin aan een uitgestrekt, groen speeltuintje. Aan de voorzijde kunt u de auto parkeren onder de karakteristieke carport of op het gemeenschappelijke parkeerplaatsje iets verderop.

De geschakelde huizen van de Sluiskeshoeven zijn zeer geliefd. De Sluikeshoeven 55 is bovendien extra licht en ruim. Het heeft slechts twee jaar geleden een nieuwe keuken en gietvloer gekregen op de begane grond. Door de schuifpui aan de voor-, en achterkant in combinatie met de ruime woonkeuken is de woonkamer van de Sluiskeshoeven 55 bijzonder stijlvol te noemen.

Beneden:
U komt binnen in de hal met aan de rechterkant een strakke, witte, wand die volledig uit inbouwkasten bestaat. Links vooraan in de hal vindt u het toilet en daarachter de open trap naar boven. Door de deur recht voor u uit komt u in een zeer lichte, ruime woonkamer in L-vorm. Een schuifpui over bijna de gehele lengte van de achterkant biedt zicht op een diepe tuin. Gaat u rechts om de hoek dan komt de moderne keuken in beeld. Deze keuken is in 2018 geplaatst en opvallend door het ongekend lange kookeiland van 5 meter met een doorlopend composiet aanrechtblad dat eindigt in een vierplaats zitgedeelte. De achterwand van de keuken bestaat uit in de muur weggewerkte inbouwkasten, koelkasten, oven en vriezer. Alle inbouwapparatuur is slechts 2 jaar en een beetje oud en van het merk Siemens: inductieplaat, twee AAA koelkasten, stoom en hetelucht combinatie-oven, vriezer en afwasmachine. Het aanrecht heeft een dubbele spoelbak en een Quooker combi+ flex kraan. Vanuit het kookeiland kijkt u door een tweede schuifpui naar buiten aan de voorkant.

Boven:
Via een open trap bereikt u een overloop op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping ligt een houten vloer. Boven deze trap zit een grote lichtkoepel die de eerste verdieping aangenaam van daglicht voorziet. De overloop biedt toegang tot een kleine slaapkamer links met kijk op de achtertuin, een grote slaapkamer links met grote inbouwkast met schuifdeuren, bergingruimte en uitzicht op de achtertuin. Een dakkapel loopt zowel door de kleine slaapkamer als de grote slaapkamer aan de achterkant van het huis. De ramen kunnen zowel op kiepstand als volledig open. Aan de voorkant van het huis zit een kleine kamer die geschikt is als wasruimte met daarin de cv-ketel en witgoed aansluiting. Tevens zit aan de voorkant een ruime, lichte kamer met een dakkapel. De badkamer zit tussen de twee grote slaapkamers in en bevat een dubbele wasbak met meubel, ligbad, toilet en douche.

Overal is dubbelglas aanwezig en de woning wordt verwarmd door een combi-ketel die recent vernieuwd is (2017). Onder de gehele woning is een kruipruimte aanwezig. De meterkast is mooi weg gewerkt in de kastwand in de hal en bevat krachtstroom.

Tuin:
De groene, speelse tuin is op het zuiden gelegen en doet dient als verlenging van de woonkamer. De tuin is diep met zijn 13 meter en heeft aan de voorkant een ruim terras. De tuin is heerlijk zonnig en bevat een prachtige vijgenboom, een appelboompje, een perenboompje, een pruimenboompje, een kastanjeboom en dan is er nog steeds erg veel zon en ruimte voor begroeiing en terras over. Achterin de tuin is een groot tuinhuis geplaatst van ongeveer 18 m2. Dit tuinhuis is geïsoleerd en bevat naast de dubbele raamdeuren, en een zijraam ook een dakraam. Vanbinnen is dit tuinhuis als volwaardige woonruimte afgewerkt en doet nu dienst als kantoorruimte. Aan de voorzijde van het tuinhuis bevindt zich een tweede, rond terras. Een slingerpad van kleine klinkers (bestrating is vernieuwd in 2012) leidt via het terras voor het tuinhuis naar een houten poort achterin de tuin. Via die poort komt u in een groen speeltuintje waar u mooi wegkijkt.

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 395,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,185
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, semi-detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1978
Type of roof
Flat roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
124 m²
Other space inside the building
1 m²
External storage space
14 m²
Plot size
224 m²
Volume in cubic meters
400 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
2 stories
Facilities
Optical fibre, sliding door and TV via cable

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas Kompact HRE (gas-fired combination boiler from 2017, in ownership)

Cadastral data

ROSMALEN G 2062
Cadastral map
Area
224 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Garden
Back garden and front garden
Back garden
80 m² (13 meter deep and 6,12 meter broad)
Garden location
Located at the south accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity and heating

Garage

Type of garage
Carport

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Involved real estate agents

NVM buying agent

Makelaar073

Call +31738200730
A funda user (finding and buying)
Sluiskeshoeven 55
9.3
I would recommend this agent.
Super fijne makelaar. Heel betrouwbaar en deskundig. Met het juiste inlevingsvermogen voelde Mirjam precies aan wat voor soort huis bij ons paste, en waar wij niet alleen functioneel maar ook qua sfeer en gevoel naar op zoek waren.
Availability and communication
9
Expertise
9
Negotiation and result
9
Price / quality
10

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.