• Sold

Willem Alexanderplantsoen 37 2231 VH Rijnsburg Frederiksoord-Noord

Hightlighted features

  • 114 m² living area
  • 150 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 375,000 k.k.

Sales history

Listed since
October 15, 2022
Date of sale
November 5, 2022
Term
3 weeks

Description

Zoek jij een woning in een kindvriendelijke omgeving en wil jij graag jouw kids lopend naar school brengen? Dat kan aan het Willem Alexanderplantsoen want er zijn meerdere basisscholen op loopafstand en door de rustige omgeving kunnen je kinderen hier veilig spelen. Vanaf hier kun je ook lopend naar het kleine winkelcentrum aan het Remiseplein en is het centrum ook erg dichtbij. De woning zelf kan wat modernisering gebruiken, maar zo kun je het ook volledig naar eigen wensen inrichten. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om deze woning uit te bouwen, waardoor een gezinsuitbreiding geen enkel probleem is. Bel je ons snel voor een bezichtiging?

De woning grenst aan een gezellig plein waar kinderen veilig kunnen spelen, want hier is geen direct autoverkeer. De voortuin is van prima formaat en bevat genoeg ruimte om lekker in het zonnetje te tuinieren. De indeling van de woning is als volgt. Bij binnenkomst in de hal is er aan de rechterzijde ruimte voor een garderobe en de meterkast. Hierachter kun je de trap oplopen naar de eerste etage en is er een separaat toilet. Je kunt vanaf de hal doorlopen naar de keuken en de woonkamer. De woonkamer bevindt zich over de gehele lengte van de woning, waardoor deze lekker ruim is. De keuken bevat een keukenblok en geeft ook toegang tot de achtertuin. De tuin is verrassend ruim en heeft een gedeeltelijke zonnige ligging. Doordat deze erg ruim is, zijn er voldoende mogelijkheden om bijvoorbeeld de woonkamer en de keuken uit te bouwen. Zo kun je nog een mooie serre toevoegen of een flink aantal meters aan de woonkamer plakken. Aan de achterzijde van de tuin is er een stenen schuur en een achterom. Je kunt een auto parkeren aan de straat hierachter.

Op de eerste etage zijn er drie slaapkamers, de badkamer en een overloop. De slaapkamer aan de achterzijde bevat een wastafel. De badkamer bevat een vernieuwde inloopdouche en wastafel. Daarnaast is er ook een aansluiting voor een wasmachine. Ook op deze etage is het heel goed te doen om te moderniseren en personaliseren, zodat je hier echt je eigen plekje van maakt.

Op de tweede etage is er een grote, open zolderverdieping welke voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden. Je kunt deze ruimte opdelen in twee slaapkamers, maar deze ruimte dient ook goed als thuiswerkplek of hobbykamer. Er is een groot dakkapel en een dakraam aanwezig, waardoor je hier van veel daglicht kunt genieten. Hier vind je ook de cv-installatie.

Bijzonderheden:
- Oplevering in overleg
- Rustige woonwijk, ideaal voor spelende kinderen
- Op loopafstand van scholen, winkels en centrum
- Voldoende mogelijkheden om uit te bouwen en te moderniseren

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 375,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,289
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1976
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
114 m²
Exterior space attached to the building
1 m²
External storage space
7 m²
Plot size
150 m²
Volume in cubic meters
382 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Outdoor awning and TV via cable

Energy

Energy label
B What does this mean?
Insulation
Partly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha (gas-fired combination boiler from 2009, in ownership)

Cadastral data

RIJNSBURG C 3750
Cadastral map
Area
150 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, sheltered location and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
66 m² (11,2 meter deep and 5,9 meter broad)
Garden location
Located at the north

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.