Oorlogsheldenplein 8 5346 SZ Oss Oorlogsheldenbuurt

  • Sold
€ 395,000 v.o.n.

Sales history

Listed since
October 14, 2020
Date of sale
January 11, 2021
Term
2½ month

Description

Crescendo Park is een herontwikkelingsplan van het voormalige terrein van Govers Bouwmaterialen. Gelegen tussen de Oijenseweg, Foulkesstraat en de Hertogensingel te Oss, op loopafstand van het Centrum.

De opzet van het plan is een binnenterrein waaraan 14 appartementen en 20 patiobungalows zijn gelegen. Alle woningen zijn met de voorzijde aan het binnenterrein gesitueerd, waar het in een geborgen sfeer fijn wonen is. Het binnenterrein is toegankelijk middels twee toegangswegen vanaf de Oijenseweg en de Foulkesstraat.

Wonen in een geborgen sfeer. Veilig en overzichtelijk; het gehele binnenterrein wordt 's avonds afgesloten.

Dit alles bij elkaar zal bij Crescendo Park een gezellige en levendige atmosfeer opleveren. Waar mensen elkaar nog kennen, begroeten en waar kinderen nog rustig in een veilige en beschutte omgeving kunnen spelen. Waar tegelijk voldoende privacy is. Ruimte voor elkaar, maar ook zeker voor jezelf.

CETRALE LIGGING
Het nieuwbouwproject Crescendo Park is gelegen aan de noordzijde van Oss en heeft een zeer centrale ligging. Op loopafstand van het centrum en gelegen aan diverse uitvalswegen.

ENERGIEZUINIG
Alle patiowoningen zijn compact ontworpen, voorzien van een goed geïsoleerde schil en uitgerust met zonnepanelen. Hierdoor bespaart u energiekosten. Alle woningen zijn voorzien van Energielabel A. Het gehele Crescendo Park is op het gasnet aangesloten. Zo kunt u dus nog rustig koken op gas.

20 PATIOWONINGEN
Crescendo Park bestaat uit 20 patiowoningen. Allen kenmerkend door een frisse en moderne uitstraling. De gemêleerde bakstenen en strakke bouwvormen samen met een in geveldelen uitgevoerde entree/parking geeft een eigentijds straatbeeld.

14 APPARTEMENTEN
Het project wordt voorzien van één appartementencomplex met in totaal 14 appartementen. Deze appartementen zijn ruim van opzet en hebben een mooi uitzicht op het binnenplein. Het appartementencomplex past qua maat en schaal, net als qua uitstraling, perfect in het totale park.

BOUWNUMMER 4 - OORLOGSHELDENPLEIN 8
Is thans nog beschikbaar. Het betreft hier een semi-bungalow met een woonoppervlak van ca. 127m2, twee eigen parkeerplaatsen aan de voorzijde en een patio aan de achterzijde van ca. 120m2. Deze woning heeft een opbouw waar twee extra slaapkamers zijn en een extra badkamer is.

Features

Last asking price
€ 395,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 3,110
Listed since
October 14, 2020
Kind of house
Bungalow, row house (semi-bungalow)
Area
127 m² residential surface area / 269 m² plot surface area
Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Volume in cubic meters
475 m³
Energy label
Not available
Building type
Resale property
Year of construction
2020
Involved real estate agent

VastgoedPRO selling agent

Leygraaf | Makelaars & Taxateurs

Call 0412-649149

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.