Oorlogsheldenplein 14 5346 SZ Oss Oorlogsheldenbuurt

  • Sold
€ 295,000 v.o.n.

Sales history

Listed since
October 14, 2020
Date of sale
May 1, 2022
Term
18½ month

Description

Crescendo Park is een herontwikkelingsplan van het voormalige terrein van Govers Bouwmaterialen. Gelegen tussen de Oijenseweg, Foulkesstraat en de Hertogensingel te Oss, op loopafstand van het Centrum.

De opzet van het plan is een binnenterrein waaraan 14 appartementen en 20 patiobungalows zijn gelegen. Alle woningen zijn met de voorzijde aan het binnenterrein gesitueerd, waar het in een geborgen sfeer fijn wonen is. Het binnenterrein is toegankelijk middels twee toegangswegen vanaf de Oijenseweg en de Foulkesstraat.

Wonen in een geborgen sfeer. Veilig en overzichtelijk; het gehele binnenterrein wordt 's avonds afgesloten.

Dit alles bij elkaar zal bij Crescendo Park een gezellige en levendige atmosfeer opleveren. Waar mensen elkaar nog kennen, begroeten en waar kinderen nog rustig in een veilige en beschutte omgeving kunnen spelen. Waar tegelijk voldoende privacy is. Ruimte voor elkaar, maar ook zeker voor jezelf.

CETRALE LIGGING
Het nieuwbouwproject Crescendo Park is gelegen aan de noordzijde van Oss en heeft een zeer centrale ligging. Op loopafstand van het centrum en gelegen aan diverse uitvalswegen.

ENERGIEZUINIG
Alle patiowoningen zijn compact ontworpen, voorzien van een goed geïsoleerde schil en uitgerust met zonnepanelen. Hierdoor bespaart u energiekosten. Alle woningen zijn voorzien van Energielabel A. Het gehele Crescendo Park is op het gasnet aangesloten. Zo kunt u dus nog rustig koken op gas.

20 PATIOWONINGEN
Crescendo Park bestaat uit 20 patiowoningen. Allen kenmerkend door een frisse en moderne uitstraling. De gemêleerde bakstenen en strakke bouwvormen samen met een in geveldelen uitgevoerde entree/parking geeft een eigentijds straatbeeld.

14 APPARTEMENTEN
Het project wordt voorzien van één appartementencomplex met in totaal 14 appartementen. Deze appartementen zijn ruim van opzet en hebben een mooi uitzicht op het binnenplein. Het appartementencomplex past qua maat en schaal, net als qua uitstraling, perfect in het totale park.

BOUWNUMMER 1 - OORLOGSHELDENPLEIN 14
Is thans nog beschikbaar. Het betreft hier een paiobungalow met een woonoppervlak van ca. 68m2, twee eigen parkeerplaatsen aan de voorzijde en een patio aan de achterzijde van ca. 40m2.

Features

Last asking price
€ 295,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 4,338
Listed since
October 14, 2020
Kind of house
Bungalow, corner house (patio residence)
Area
68 m² residential surface area / 173 m² plot surface area
Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Volume in cubic meters
294 m³
Energy label
Not available
Building type
Resale property
Year of construction
2020

Involved real estate agent

VastgoedPRO selling agent

Makelaardij de Leygraaf

Call 0412-649149

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.