• Sold

Bouwlingplein 85 4901 KZ Oosterhout (NB) Centrum

Hightlighted features

  • 129 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 599,000 k.k.

Sales history

Listed since
January 23, 2023
Date of sale
April 4, 2023
Term
2 months

Description

ENERGIELABEL A

Wonen in een oase van rust, doch middenin het Bourgondische centrum van Oosterhout met alle denkbare voorzieningen op loopafstand gelegen, 3 kamer appartement met een living van maar liefst 60 m² en een royaal volop privacy biedend balkon gunstig gesitueerd op het zuiden. Vanaf het zonnige balkon zicht op een aantal monumentale bomen, waaronder de in Oosterhout bekende rode beuk.

Dit onder fraaie architectuur van SWArchitecten ontworpen gebouw "De Regentes" is gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen met een zeer luxe afwerkingsniveau. De actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren heeft er door de jaren heen voor gezorgd dat het complex verkeert in een uitstekende staat van onderhoud.

Bouwjaar ca. 2005
Inhoud ca. 410 m³
Woonoppervlakte: ca. 129 m²
Balkon: ca. 11 m² (gunstig gesitueerd op het zuiden)
Aanvaarding: in onderling overleg

Begane grond:
Entree/ontvangsthal met extra hoog plafond en luxe afgewerkt met witte granieten platen en plavuizen. Deze hal is voorzien van automatische glazen schuifdeuren, brievenbussen, videotelefoon, lift en centraal trappenhuis. Aan de andere zijde van het complex is nogmaals een trappenhuis en lift gesitueerd.

Vierde woonlaag:
Entree/hal met meterkast, garderobe nis en geheel betegelde toiletruimte met wandcloset voorzien van inbouw reservoir en fonteintje.

Riante living ca. 60 m² met dubbele schuifdeuren, 1 met Frans balkon en 1 met een royaal balkon ca. 2.25 X 4.95 m. gelegen op het zuiden, half open keuken met een luxe keukeninrichting voorzien van ceramische bladen en de volgende Siemens inbouw apparatuur: Gaskookplaat, afzuigschouw, koelkast met vriesvak, combi oven/magnetron en een vaatwasser.

Vanuit de eerder vernoemde hal tevens toegang tot: slaapkamer thans in gebruik als studeer/werk-kamer ca. 2.80 X 3.65 m. met 2 vaste kastenwanden voorzien van schuifdeuren; slaapkamer ca. 3.85 X 5.25 m. met 4-deurs kleding wandkast in beukenhout voorzien van verlichting en toegang tot de geheel betegelde badkamer ca. 2.80 X 3.15 m. met ligbad, separate douche, dubbele wastafel in meubel, wandcloset voorzien van inbouw reservoir en een design radiator. De badkamer is tevens bereikbaar via de hal.

Praktische berging/bijkeuken ca. 2.35 X 3.65 m. met plavuizen vloer, vaste kastenwand met schuifdeuren, opstelling CV-combiketel HR, unit ten behoeve van de mechanische ventilatie en aansluitingen ten behoeve van een wasmachine en een droger.

Kelder:
In de onder het complex gesitueerde kelder is een prive parkeerplaats voor een auto gesitueerd, een gezamenlijke fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen en een prive bergingskast.

Algemeen:
- Het gehele appartement (met uitzondering van het sanitair en de inpandige berging/bijkeuken) is voorzien van gestucte muren en fraaie Eikenhouten laminaat vloeren.
- Aan de voet van de monumentale rode beuk ligt een jeu-de-boule baan die door de bewoners wordt gebruikt en beheerd.
- Door het kopen van het appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE). Het is belangrijk om te weten dat deze VvE actief is en een zeer goed reservefonds en meer jaren-onderhoudsplan heeft. De VvE bijdrage bedraagt thans € 144,- per maand met daarin inbegrepen de gebruikelijke verzekeringen, beheer en reservering groot en klein onderhoud.
- Bij een aan- / verkoop wordt gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Bij verkoop zal in de koopovereenkomst een "niet zelf-bewoningsclausule" worden opgenomen. Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopakte ondertekenen. Partijen kunnen derhalve aan een mondelinge overeenkomst geen rechten en plichten ontlenen.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 599,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,643
Status
Sold

Construction

Type apartment
Galleried apartment (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
2005
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
129 m²
Exterior space attached to the building
11 m²
Volume in cubic meters
410 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
6 stories
Located at
4th floor
Facilities
Balanced ventilation system, elevator, passive ventilation system, sliding door and TV via cable

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls, floor insulation and completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler and electrical boiler
CH boiler
HR (gas-fired combination boiler from 2005, in ownership)

Cadastral data

OOSTERHOUT S 5947
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside park, alongside a quiet road, sheltered location and in center
Balcony/roof garden
Balcony present

Garage

Type of garage
Underground parking
Insulation
Roof insulation, insulated walls and floor insulation

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Involved real estate agent

NVM selling agent

Van de Water Makelaars

Call 076-5242400

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.