• Sold

Kroonheuvel 1 4032 PA Ommeren Ommeren met Den Eng

€ 295,000 k.k.

Sales history

Listed since
March 11, 2022
Date of sale
April 30, 2022
Term
7 weeks

Description

Kroonheuvel 1 - Ommeren

#Bouwkavel
#Vrijstaand
#Droom

Bouwkavel met bouwvergunning te koop!

Vrij uitzicht over weilanden vanuit jouw zelf gebouwde woning. Dat is toch écht een ultiem gevoel!

Wij mogen u deze bouwkavel inclusief bouwplan aanbieden. Er is reeds een (omgevings)vergunning afgegeven voor het bouwen van een vrijstaande woning.

De impressie van de woning bij de fotopresentatie van de bouwkavel is bedoeld als suggestie. Andere verschijningsvormen behoren ook tot de mogelijkheden.

Iedereen droomt er wel eens over; het huis van je dromen bouwen op een riante kavel van maar liefst 530 m²! Heb je al ideeën? Een prachtige woonkeuken, een luxe badkamer of misschien wel een zwembad in de tuin, alles is hier mogelijk! Een moderne woning of een klassieke villa, alles precies zoals jij het wilt binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan uiteraard! Op deze prachtige zichtlocatie in een groene omgeving aan de zuid-oost zijde van Ommeren, gelegen in de Betuwe, ligt dit aantrekkelijke perceel. De Rijnbandijk en de prachtige uiterwaarden liggen op loopafstand. Dit is echt de perfecte basis om je eigen woondromen te realiseren!

Wil jij jouw dromen verwezenlijken, wil jij ooit een keer zelf een huis (laten) bouwen én durf jij dit avontuur met beide handen aan te pakken? Neem dan contact op met ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken.

Ommeren telt nog geen 1.000 inwoners en is centraal gelegen in de Betuwe, grenzend aan de N320 van Culemborg tot Kesteren, met de goede ontsluiting op het Rijkswegennet A15 en A2. Het dorp ademt een aangenaam landelijke sfeer uit waar het rustig wonen is.

Er zijn zoveel voordelen aan zelf bouwen! Je maakt je eigen keuzes als het gaat om de bouwstijl, de materialen en de indeling. Samen met de door jouw gekozen aannemer en architect blijf je intensief betrokken bij het gehele bouwproces. Een uitdagende en spannende periode!

Kenmerken:
- Perceel 530 m²;
- Maximale bouwhoogte 10 meter;
- Maximale goothoogte 6 meter;
- Royaal bouwvlak van circa 82,5 m²;
- Royaal bouwvlak garage van circa 22,5 m²;
- Mogelijke bijgebouwen buiten bouwvlak ± 59 m²;
- Goed om te weten: er ligt een kant en klaar ontwerp voor een notariswoning, waar uiteraard nog diverse wijzigingen in door te voeren zijn. Hiervan zijn enkele foto's al bijgevoegd bij deze presentatie, echter andere ontwerpen zijn mogelijk.

Dromen, durven, doen!

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 295,000 kosten koper
Status
Sold

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
536 m²

Cadastral data

LIENDEN O 1620
Cadastral map
Area
463 m²
Ownership situation
Full ownership
LIENDEN O 1626
Area
73 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district, freestanding location and unobstructed surrounding view

Involved real estate agent

A funda user
Kroonheuvel 1
10.0
I would recommend this agent.
Het contact met Rianne verloopt soepel en ongedwongen. Verder is ze een gedreven en meedenkende makelaar die bijna 24/7 bereikbaar is waardoor vragen, benodigde gegevens of onduidelijkheden snel beantwoord en opgelost worden.
Expertise
10
Knowledge of the local market
10
Price / quality
10
Service and guidance
10

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.