• Sold

Graafseweg 265 6532 ZJ Nijmegen Heseveld

Hightlighted features

  • 106 m² living area
  • 269 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 415,000 k.k.

Sales history

Listed since
September 2, 2022
Date of sale
September 21, 2022
Term
2 weeks

Description

Bijzonder sfeervolle tussenwoning met voor- en achtertuin. De voormalige sigarenwinkel kenmerkt zich door de karakteristieke details daterend uit de bouwperiode van ca 1900. Op een gunstige locatie gelegen ten opzichte van het station, het centrum van Nijmegen, alle voorzieningen en de uitvalswegen.

Het kavel met een perceeloppervlakte van 269 m² is uniek te noemen in dit segment. De achtertuin gelegen op het zuid-oosten is erg diep, en de tuinen van de achterburen ook. Dit geeft veel ruimte en een bijzonder vrij gevoel. Hier kunt u optimaal van de zon en de rustige omgeving genieten. Een praktische achterom middels een paadje biedt toegang naar de Hatertseveldweg.

Indeling
Begane grond: royale entree, sfeervolle achterkamer met schouw en voorkamer met vaste kast. Gesloten keuken met inrichting. Portaal met toiletruimte (beide voorzien van authentieke granitovloer) en toegang naar de achtertuin.
Eerste verdieping: royale overloop met drie slaapkamers en een badkamer.
Souterrain/kelder: het hoofdhuis is volledig onderkelderd. Deze is te bereiken vanuit de woonkamer maar ook middels een buitentrap vanuit de achtertuin. Hier bevindt zich ook de c.v.- en witgoedopstelling. Op dit moment is deze ruimte in gebruik voor opslag maar ook ideaal in te richten als b.v. hobby-, chillruimte enz.

Specifieke kenmerken
- bouwjaar circa 1907, uitbouw/etalage circa 1936
- inhoud circa 502 m³
- woonoppervlakte circa 106 m²
- gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte 48 m² (souterrain/kelder)
- perceeloppervlakte 269 m²
- aanvaarding in overleg (bij voorkeur circa december 2022)
- Energielabel C

Algemeen
- De woning is geheel voorzien van isolerende beglazing (behalve het bovenlicht voordeur, het toiletraampje en de glas-in-lood raampjes in de keuken. Glas-in-lood voorkamer is voorzien van voorzetramen). Ook het glas- in- lood in de woonkamer achterzijde is in het dubbel glas geplaatst.
- sfeervolle en functionele keukeninrichting voorzien van gaskookstel (inclusief oven), afzuigschouw, afwasmachine en granieten aanrechtblad.
- nette en neutrale badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele vaste wastafel, tweede toilet en mechanische ventilatie.

Nieuwsgierig naar deze fijne woning? Onze specialist voor deze woning is Erwin Thoonen. Hij maakt graag tijd vrij voor een uitgebreide rondleiding.

Algemeen
- Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 5 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoek plicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseren wij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat verkopend makelaar geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Deze informatie is door verkopend makelaar zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 415,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,915
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1907
Specific
Partly furnished with carpets and curtains
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
106 m²
Other space inside the building
48 m²
Exterior space attached to the building
1 m²
External storage space
10 m²
Plot size
269 m²
Volume in cubic meters
502 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
2 stories and a basement
Facilities
Mechanical ventilation, passive ventilation system and flue

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Double glazing and insulated walls
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler from 1998, in ownership

Cadastral data

HATERT M 1522
Cadastral map
Area
269 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside busy road
Garden
Back garden and front garden
Back garden
155 m² (31 meter deep and 5 meter broad)
Garden location
Located at the southwest accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Involved real estate agents

NVM selling agent

Level2 Makelaars

Call 024-2042020
A funda user
Graafseweg 265
8.3
I would recommend this agent.
Prima geholpen door Erwin bij de verkoop van onze woning. Goed bereikbaar, kennis van de markt en deskundig advies. Ik gun het Level2 100x meer dan de grote makelaarskantoren uit de regio.
Expertise
7
Knowledge of the local market
9
Price / quality
9
Service and guidance
8
Reaction of Level2 Makelaars
Geachte heer Guillot, dank voor het gestelde vertrouwen in ons kantoor en deze mooie beoordeling! Heel veel succes de aankomende maanden en veel geluk met jullie nieuwe woning. Team Level2 makelaars

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.