• Sold

Torenplein 3 5595 CE Leende Leende

Hightlighted features

  • 81 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 249,000 k.k.

Sales history

Listed since
September 7, 2022
Date of sale
September 21, 2022
Term
14 days

Description

Een leuke en ruime maisonnette nabij de dagelijkse voorzieningen van Leende!

Dit fijn 3-kamerappartement (type maisonnette) is voorzien van een ruime woonkamer, halfopen keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een separate toiletruimte. Daarnaast beschikt het appartement over een balkon, een eigen berging en een eigen parkeerplaats op het achterterrein.

Het appartement ligt op de eerste, tweede en derde verdieping van het kleinschalige en jonge appartementencomplex De Linden, met uitzicht op de Sint-Petrus Bandenkerk en nabij de dorpskern van Leende. Alle dagelijkse voorzieningen bevinden zich op loopafstand, evenals de bushalte. Binnen een paar minuten is de snelweg te bereiken.

INDELING:
BEGANE GROND:
Centrale entree met de brievenbussen en de intercominstallatie. Via een trapopgang zijn de appartementen te bereiken.

Aan de achterzijde van het complex zijn de eigen parkeerplaats en de eigen berging gelegen.

EERSTE VERDIEPING:
Via een portiek is de entree van het appartement te bereiken. In de hal bevinden zich de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en een praktische trapkast. Tevens is hier de halfhoog betegelde toiletruimte gelegen.

De ruime woonkamer heeft een oppervlakte van circa 30,5 m² en is voorzien van een nette houten vloer, welke doorloopt in de hal en de keuken. Het is een fijne en makkelijk indeelbare ruimte.

De halfopen keuken is voorzien van een eenvoudige keukeninrichting met een spoelbak, een gaskookplaat, twee koelkasten en een vrieskast. De diverse boven- en onderkasten bieden voldoende bergruimte.

Openslaande deuren bieden toegang tot het balkon voorzien van houten vlonders. Het balkon is gelegen op het zuidoosten en biedt tussen de groene bomen door zicht op de kerk.

TWEEDE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers, de badkamer en een bergkast met de opstelling van de c.v.-ketel. Tevens biedt een luik toegang tot een kleine bergvliering.

Slaapkamer 1 is een ruime slaapkamer van circa 16 m² is voorzien van vloerbedekking en een dakraam.

Slaapkamer 2 (circa 5 m²) is tevens voorzien van vloerbedekking en een dakraam.

De licht betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad met een thermostaatkraan en douchegelegenheid, een closet en een wastafel. Tevens bevinden zich hier de wasmachineaansluiting en een dakraam.

DERDE VERDIEPING:
Via een luik is een kleine bergvliering te bereiken.

ALGEMEEN:
- Fraai gelegen op een centrale locatie in de kern van Leende.
- Het appartement is voorzien van dakisolatie, muurisolatie en dubbele beglazing.
- Energielabel B.
- De Agpo Ferroli c.v.-ketel is in 1993 geplaatst.
- De servicekosten bedragen € 80,- per maand.
- Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats op het binnenterrein. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die jouw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 249,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,074
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 80.00 per month

Construction

Type apartment
Maisonnette (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1993
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
81 m²
Exterior space attached to the building
4 m²
External storage space
8 m²
Volume in cubic meters
268 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
3 stories
Located at
1st floor
Facilities
Skylight, optical fibre, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
B What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing and insulated walls
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Agpo Ferrolli (gas-fired combination boiler from 1993, in ownership)

Cadastral data

LEENDE A 4333
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Ownership encumbered with right of use and occupation

Exterior space

Location
In center and freestanding location
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 80.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Involved real estate agent

NVM selling agent

Hypodomus Makelaars

Call 040 8200020

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.