• Sold

Hoofdstraat 99 4041 AC Kesteren Verspreide huizen Kesteren

€ 425,000 k.k.

Sales history

Listed since
August 23, 2022
Date of sale
October 21, 2022
Term
8 weeks

Description

Zelf uw droomhuis bouwen? Aan één van de mooiste straten van Kesteren? Dan heeft u hier één van de allerlaatste mogelijkheden! Een royale kavel van maar liefst 807m², mooi gesitueerd met een mooi bouwblok er op zodat u ook echt hier uw droomwoning kunt (laten) bouwen! Er mag hier één vrijstaande woning met bijgebouw(en) gebouwd worden. Mooi zijn de mogelijkheden die er zijn.

Zo is het bouwblok ruim en is er een maximale goothoogte van 7 meter en maximale nokhoogte van 11 meter van toepassing. Dit betekent dat u hier echt heel veel kanten op kunt. We vertellen u natuurlijk graag meer en laten u bijgaand al impressies zien van de mogelijkheden!

Eigenlijk een droom van iedereen toch? Zelf uw model woning kiezen, uw indeling, zo nodig een bijgebouw en daarna alles compleet en concreet maken zodat u echt een woning hebt die helemaal naar wens is, gezien het geringe aanbod van bouwkavels en aangezien dit ook echt één van de laatste zelf bebouwbare kavels aan de Hoofdstraat in Kesteren is, is dit met recht een buitenkans. De tuin die mooi om de woning heen ligt kunt u natuurlijk ook helemaal naar eigen wens en sfeer aanleggen.

De diepte van de kavel is aan de ene zijde circa 48 meter en aan de andere zijde circa 44 meter diep met een breedte over de gehele kavel van circa 17,5 meter. De eigen inrit vanaf de Hoofdstraat maakt het plaatje compleet. Er is voldoende ruimte voor parkeerplaatsen op het eigen terrein en de naastgelegen woningen hebben of krijgen een mooie uitstraling. Er is natuurlijk ook ruimte voor een bijgebouw. Zo kunt u een garage of bijgebouw aan de woning bouwen echter ook vrijstaand.

De ligging is mooi, aan de Hoofdstraat, één van de mooiste straten van het dorp, dichtbij de dagelijkse voorzieningen zoals winkels, verenigingen, station, scholen en kerken. Het winkelaanbod in Kesteren is meer dan voldoende, zo kunt u voor al uw dagelijkse boodschappen hier in het dorp wel terecht, wanneer u net even iets extra’s nodig heeft, dan kunt u hier voor terecht in de omliggende dorpen of steden. De verbinding naar de A15 is gemakkelijk en snel en de trein gaat vanuit Kesteren naar Arnhem en Tiel.

De omgeving is fijn. Er kan schitterend gewandeld en gefietst worden. Het uiterwaardengebied rondom rivier de Rijn is preachtig. Weids, groen en dan de meanderende rivier zorgt voor een constant vakantiegevoel. Hier kan prachtig gestruind, gewandeld of gefietst worden en wanneer u juist van de bossen wenst te genieten, dan is dat zeker mogelijk. De bossen van de Utrechtse Heuvelrug zijn namelijk heel dichtbij, de Rijnbrug over en u geniet hier opnieuw van een mooie omgeving.

- Geen aannemersverplichting.
- Het bouwvlak is ruim om echt een royale vrijstaande woning te bouwen.
- Maximale goothoogte 7 meter.
- Maximale nokhoogte 11 meter.
- De voorgevel moet achter de gevelrooilijn worden gebouwd.
- Parkeren op eigen terrein volgens de normen van de gemeente Neder-Betuwe.
- De kavel ligt ter hoogte van Hoofdstraat 99 te Kesteren.
- Het bestemmingsplan betreft Hoofdstraat 99, Kesteren, ontwerp (12-10-2021).

Wij adviseren u voor de bouwmogelijkheden contact op te nemen met een architect of bouwkundig adviesbureau.

Neem contact met ons op voor meer informatie, u kunt dit doen via ons kantoor in Opheusden Tel. 0488-442906.
Deze kavel valt onder de overdrachtsbelasting.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 425,000 kosten koper
Status
Sold

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
807 m²

Cadastral data

KESTEREN C 1062
Cadastral map
Area
807 m²

Exterior space

Location
In center and in residential district

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.