Wilhelminastraat 96 6851 KP Huissen

  • Sold
€ 365,000 k.k.

Description

Een bijzondere aanbieding van deze uitgebouwde hoekwoning met garage en aparte stenen berging. Heel zelden komt een dergelijke woning in verkoop. Grijp uw kans. Deze woning is gebouwd in 1989 en ligt vlakbij het centrum van Huissen. Eveneens dichtbij vindt u de bushalte met lijn 33 en 300, waarvan de laatste een rechtstreeks verbinding heeft tussen Arnhem centraal en het station in Nijmegen.

De begane grond heeft een herkenbare indeling met een entree en hal aan de voorzijde. De tuingerichte woonkamer is over de gehele achterzijde twee meter uitgebouwd. Het geeft de woonkamer een mooie oppervlakte van zo’n 35 m². De sfeervolle keuken aan de voorzijde is voorzien van de gebruikelijke apparatuur waaronder een vaatwasser op prettige werkhoogte, een combi-magnetron en een koel/-vriescombinatie.

De 1e verdieping heeft een drietal nette slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douchecabine, een 2e toilet met hangcloset en een vaste wastafel in een wandmeubel.

Op de 2e verdieping treft u een open zolder waar u met gemak een 4e kamer kunt realiseren. Naast de opstelling van de CV-ketel vindt u de wasmachine- en drogeraansluiting.

De aangebouwde garage heeft een diepte van 6,5 meter en is voorzien van een smeerput. De tuin ligt op het noordwesten en heeft een heerlijke bezonning. De ommuurde tuin heeft aan de achterzijde een eigen ingang en een stenen berging.

Huissen

Huissen is één van de zeven plaatsen in gemeente Lingewaard en heeft als enige stadsrechten. Op dit moment heeft Huissen circa 20.000 inwoners in een totaal van 47.000 in de hele gemeente Lingewaard. Huissen ligt tussen de plaatsen Nijmegen en Arnhem en bijna op de grens met Duitsland.

Huissen heeft een fraai historisch centrum met alle winkels voor uw dagelijkse boodschappen met een aanvulling van mode en specialiteitenzaken. Daarnaast is er een gevarieerd aanbod van restaurants en kroegjes. Het verenigingsleven is uitgebreid en actief.

Voor uw kinderen zijn er meerdere basisscholen. De middelbare scholen vindt u in een straal van 6 kilometer, in Arnhem en Bemmel. Het openbaar vervoer brengt u in nog geen half uur naar het station in Arnhem en Nijmegen. Dit is een sneldienst. De snelwegen A15 en A12 zijn binnen 10 minuten bereikbaar.

Rondom Huissen liggen diverse parken om heerlijk te kunnen wandelen, Park Holthuizen, Immerloo Park en Park Lingezegen. In de wijde omgeving kunt u fietsen in verschillende landelijke gebieden.

Zo is er de Betuwe, de Veluwe, de Achterhoek en de Rijks bossen over de grens in Duitsland.

Het is prettig wonen in Huissen, mensen kennen elkaar, groeten elkaar. U kent uw buren, heel belangrijk maar ook heel fijn. Kortom – een prima leefomgeving.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 365,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,380
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
Resale property
Year of construction
1989
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
108 m²
Other space inside the building
21 m²
Exterior space attached to the building
2 m²
External storage space
6 m²
Plot size
245 m²
Volume in cubic meters
443 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Outdoor awning, mechanical ventilation and rolldown shutters

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation, partly double glazed, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler and gas water heater
CH boiler
Vaillant (gas-fired from 2018, in ownership)

Cadastral data

HUISSEN I 2565
Cadastral map
Area
245 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
113 m² (12,5 meter deep and 9 meter broad)
Garden location
Located at the northwest accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Electricity

Garage

Type of garage
Attached brick garage
Capacity
1 car

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking