• Sold

Baarsweg 3192 VR Hoogvliet Rotterdam Hoogvliet Zuid

Hightlighted features

  • 132 m² living area
  • 3 bedrooms
Map
€ 335,500 v.o.n.

Sales history

Listed since
July 2, 2019
Date of sale
March 1, 2023
Term
43½ month

Description

Wonen in een park, met bomen en speelgelegenheid!

Parkbuurt bestaat uit 137 koopwoningen verdeeld over 5 hofjes. De voorzijde van de woningen hebben een veranda en zijn direct verbonden met het "Oedevlietsepark". De royale achtertuinen liggen besloten en geven veel privacy. In Parkbuurt gaan diverse typen eengezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen in verkoop.

Eengezinswoning (rijwoning)
Deze woningen hebben een breedte van maar liefst 6 meter en een oppervlakte vanaf ca. 132 m². Dat geeft veel extra ruimte en meer indelingsvrijheid voor je interieur. De begane grond heeft een ruime woonkeuken met een directe aansluiting op de veranda. Op de eerste verdieping krijg je 3 slaapkamers en een complete badkamer. De riante zolder is vrij in te richten met verschillende indelingen.

Veranda
Alle woningen beschikken over een kwalitatieve veranda aan het park. Haal het park naar binnen, door de dubbele deuren lekker open te zetten. De veranda, begroeid met Blauwe Regen, zorgt voor een kleurrijk en beschut plekje in de schaduw.

Modern comfort
Alle woningen bieden het comfort dat je verwacht. Luxe, slim en duurzaam. Met volop ruimte, of je nu kiest voor een woning van 3 of 6 slaapkamers. Iedere woning krijgt vloerverwarming (op iedere verdieping!) en Heijmans SlimWonen maakt je huis niet alleen duurzamer en zuiniger, je bedient je huis voortaan ook via je mobiel.

Het gemak van een eigen parkeerplaats
Iedere woning in Parkbuurt heeft een privé parkeerplek op het mandelig parkeerterrein in de hofjes. Wie meer nodig heeft, kan een extra parkeerplek bijkopen. Zo ben je altijd verzekerd van gereserveerde plekken. Ook aan bezoekers is gedacht; de straten rondom het plan krijgen extra parkeerhavens.

Binnen naar buiten
Parkbuurt is ontworpen zodat het park en de tuin bij je woonkamer betrokken worden. De openslaande deuren aan de voorzijde maken een prachtige verbinding met de veranda en het park. De achtertuinen zijn zon gericht en helemaal van jou. In deze tuinen wordt een vrijstaande berging geplaatst.

Duurzaam én de voeten warm
De woningen in Parkbuurt zijn duurzaam, gasloos en helemaal klaar voor de toekomst. De vloerverwarming wordt in alle woningen op alle verdiepingen geplaatst en daarmee zijn er geen radiatoren in de woningen. De verwarming is aangesloten op Stadsverwarming, waardoor je zelf geen onderhoud aan de verwarming hoeft te plegen. Door de toepassing van stadsverwarming, goede isolatie en zonnepanelen zijn de woningen energie neutraal (EPC = 0). Dit betekent dat je een extreem zuinige woning hebt, waardoor je altijd een prettig klimaat hebt in de woning én kosten bespaart op je energie. Meer weten over de duurzaamheid van Parkbuurt? Neem contact op met ons verkoopteam. Vraag ook eens naar de mogelijkheden met betrekking tot een duurzame hypotheek.

In Hoogvliet heb je alles bij de hand
Parkbuurt is de meest recente nieuwbouwontwikkeling in de wijk Meeuwenplaat in Rotterdam-Hoogvliet. In Hoogvliet geniet je van de voordelen van de grote stad en woon je toch heerlijk rustig en gemoedelijk. Alle handige voorzieningen liggen direct in de omgeving, van supermarkten tot sport en scholen (van basis tot voortgezet onderwijs). Metrolijnen C en D brengen je in een directe verbinding naar Rotterdam en Schiedam. Dankzij de centrale ligging en met een goede ontsluiting, ben je via de A15 en A4 zo in Den Haag of Hoek van Holland.

Algemeen:
- De genoemde afmetingen zijn een indicatie;
- De getoonde afbeeldingen zijn sfeerimpressies;
- De genoemde prijs is een richtprijs.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 335,500 vrij op naam
Asking price per m²
€ 2,542
Original asking price
€ 299,000 vrij op naam
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
New property
Year of construction
2020
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
132 m²
External storage space
6 m²
Volume in cubic meters
350 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 separate toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Roof insulation, double glazing, energy efficient window, insulated walls and floor insulation
Heating
District heating and complete floor heating
Hot water
District heating

Cadastral data

HOOGVLIET A 4677
Cadastral map
Area
Part of parcel
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside park and in residential district
Garden
Back garden and front garden

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.