Bouwnummer 092 (Bouwnr. 092) 8051 DA Hattem

  • Sold
€ 432,500 v.o.n.
Part of project Het Veen fase 4, Hattem

Description

Genieten met hoofdletter G. Dat doe je in deze fijne hoekwoning in Het Veen; vanaf het 1e kopje koffie aan de keukentafel in de ochtend. Deze woning staat op de hoek van een rij met 6 woningen, met een fijne achtertuin op het noorden en nog een strookje zijtuin op het oosten. Met een woonoppervlakte van circa 120 m2 en 3 slaapkamers biedt deze hoekwoning alle ruimte om ontspannen te leven met het hele gezin. De voortuin ligt bovendien op het zuiden, direct aan het groene park met de vijver, waar de kinderen lekker kunnen spelen. Zie je het al voor je?

Uitzicht op het park
Je betreedt de woning aan de voorzijde. In de hal is het toilet, de trap naar boven en ruimte voor de garderobe. De tuingerichte woonkamer is heerlijk licht door de glazen schuifpui naar de tuin, die achterom te bereiken is. Handig, want aan deze kant parkeer je de auto én zet je je fiets in de berging. Aan de voorzijde vind je alle nodige aansluitingen voor de open keuken. Hier is het ook al zo lekker licht, dankzij de zonligging op het zuiden. Vanuit het keukenraam heb je fraai uitzicht op het park met de vijver.

Mogelijkheden op de verdiepingen
Naast de badkamer, voorzien van een douche, wastafel en toilet, vind je op de 1e verdieping 3 slaapkamers. Verder heb je veel bergruimte op de zolderverdieping, die bereikbaar is via een vaste trap. Hier kun je desgewenst nog een extra kamer creëren. Ook vind je hier de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Ruimte genoeg?

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 432,500 vrij op naam
Asking price per m²
€ 3,604
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
New property
Year of construction
2023

Surface areas and volume

Areas
Living area
120 m²
Plot size
153 m²
Volume in cubic meters
470 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of stories
2 stories and a attic

Energy

Energy label
Not available

Cadastral data

1 00001
Cadastral map
Area
153 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside park, alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden
Back garden
59 m² (7,8 meter deep and 7,5 meter broad)
Garden location
Located at the north