• Sold

Eindhovenseweg 45 5664 HD Geldrop Centrum

Hightlighted features

  • 178 m² living area
  • 442 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 549,000 k.k.

Sales history

Listed since
January 19, 2022
Date of sale
April 5, 2022
Term
2½ month

Description

Eindhovenseweg 45, 5664 HD te Geldrop.

Dit markante, vrijstaand geschakelde woonhuis is gebouwd in de jaren '30 en heeft nog diverse authentieke en karakteristieke elementen. Wij heten u graag van harte welkom!

Deze vooroorlogse woning heeft een grote garage voor maar liefst drie auto's! Tevens beschikt de woning over een ruime doorzon woonkamer met erker, een royale keukenruimte, handige kelder en bijkeuken, vier slaapkamers, een grote badkamer met balkon, een zolderberging, aangebouwde hobbyruimte en een zeer diepe privacy biedende achtertuin op het zonnige zuiden. De aangebouwde hobbyruimte en de drievoudige garage bieden een ideale mogelijkheid voor het creëren van beroep/kantoor aan huis of kangoeroebewoning/mantelzorg/guesthouse. Kortom, laat u verrassen door dit interessante aanbod!

INDELING:
Begane grond:
Hal:
Via een overdekte entree is de authentieke voordeurpartij inclusief glas-in-lood ramen bereikbaar. De ruime hal is uitgevoerd met een houten lambrisering, hoog plafond, zijraam met prettige lichtinval, een vaste kast met garderoberuimte en een inpandige brievenbus. Hier bevindt zich de trapopgang naar de verdieping en een meterkast (met enkele groepen en slimme meters). Een deur in de hal biedt toegang tot de woonkamer.

Woonkamer:
De riante doorzonwoonkamer heeft een breed erkerraam aan de voorzijde en dubbel openslaande deuren aan de achterzijde met toegang tot de tuin. Deze ramen en deuren bieden een mooie lichtinval en een gezellige blik op de levendige omgeving aan de voorzijde, alsmede de rustige en zeer diepe achtertuin. De woonkamer is uitgevoerd met een parketvloer, houten plafond delen, een sfeervolle gaskachel (met houten schouw) en een opgemetselde nis met een ingebouwde, houten kast (aan één zijde).

Keuken:
De riante, afsluitbare keukenruimte is toegankelijk via een deur in de woonkamer en is ideaal voor het realiseren van een leefkeuken. Met groot gemak kan er een grote eettafel met stoelen staan. De keuken is uitgerust met een eenvoudig keukenblok voorzien van kastruimte en een rvs werkblad. Boven het aanrecht is een grote raampartij met een gezellig zicht op de achtertuin en aan de andere zijde is een buitendeur naar de voorzijde van het perceel. In de keuken bevinden zich gedeeltelijk betegelde wanden, een tegelvloer, een gaskachel (t.b.v. verwarming), twee ingebouwde (servies)kasten en een close-in boiler (voor warm water, merk Daalderop). Via de keuken is bovendien een handige kelder en grote bijkeuken bereikbaar.

Kelder:
Via een trap is een praktische, betegelde kelderruimte bereikbaar met verlichting en provisie-/bergruimte. De kelder heeft een oppervlakte van circa 6 m2 en een hoogte van circa 1,03 m.

Bijkeuken:
Aansluitend aan de keuken bevindt zich een ruime afsluitbare bijkeuken, aan de achterzijde van het woonhuis. Hier is ook een separaat toilet gesitueerd. De eenvoudige, betegelde bijkeuken is uitgerust met een aansluiting voor was apparatuur, elektra, verlichting, een raam en een deur naar de tuin.

Toilet:
Het separate toilet bevindt zich in de bijkeuken en is geheel betegeld, heeft een staand, hoog toilet alsmede een klein raam.

Eerste verdieping:
Overloop:
De overloop op deze verdieping is voorzien van een vaste inbouwkast en biedt toegang tot drie ruime, lichte slaapkamers alsmede een royale badkamer met balkon.

Slaapkamers:
De drie slaapkamers zijn ruim van opzet en hebben een fijne lichtinval.
Slaapkamer I: deze ouderslaapkamer is uitgevoerd met een vaste wastafel (koud én warm water) en dubbele ingebouwde kast. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde.
Slaapkamer II: deze slaapkamer is eveneens uitgevoerd met een vaste wastafel (alleen koud water) en een ingebouwde kast. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde.
Slaapkamer III: deze slaapkamer is eveneens gelegen aan de voorzijde.

Badkamer:
De royale, geheel betegelde badkamer is zeer ruim van opzet. In de badkamer bevindt zich een dubbele vaste wastafel, een douche (met thermostaatkraan en gemetseld zitje), een bidet en een tweede toilet met staand closet. Een deur biedt toegang tot een balkon aan de achterzijde en de verwarming geschiedt thans door middel van een gaskachel.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap en afsluitbaar via een deur. De grote zolderruimte is destijds verdeeld in een eenvoudige slaapkamer onder de dakschuinte en een praktisch, afsluitbaar berging gedeelte.

Slaapkamer:
De slaapkamer herbergt een groot kantelraam, een vaste wastafel, twee vaste inbouwkasten, bergruimte achter knieschot alsmede een geiser t.b.v. warm water. Een deur in de slaapkamer geeft toegang tot de aparte zolderberging.

Zolderberging:
Het royale, afzonderlijke berggedeelte op de zolderverdieping is voorzien van een beschoten kap, verlichting en een klein raam.

Tuin:
De achtertuin is zeer diep en heerlijk privacy biedend! De riante tuin is gesitueerd op het zonnige zuiden en aangelegd met sierbestrating, enkele terrassen, een elektrisch bedienbare zonneluifel, buitenkraan, afvoerputje, borders met beplanting en een kleine vijver. Via de tuin is de aangebouwde hobbyruimte naast het huis bereikbaar. Achterin de tuin bevindt zich een dubbele garage met parkeerruimte voor maar liefst drie auto's.

Aanpandige hobbyruimte (buitenom bereikbaar):
Direct naast het huis bevindt zich een aangebouwde ruimte welke in gebruik was als hobbyruimte, maar ook ideaal is voor het realiseren van een kantoor aan huis of beroep aan huis. Deze grote en diepe ruimte is in spouw gebouwd en heeft een tegelvloer, een lichtkoepel in het plafond, ramen met een prettige lichtinval alsmede toegangsdeuren tot de straat aan de voorzijde én de achtertuin. De ruimte is thans niet binnendoor via het woonhuis bereikbaar, maar dit is eventueel prima te realiseren.

Dubbele garage:
De dubbele garage strekt zich uit over de gehele breedte van het perceel, bestaat uit twee gedeelten en biedt parkeerruimte aan maar liefst 3 auto's. De garage is gebouwd in spouw.
Garage I: deze garage is voorzien van parkeerruimte voor 1 auto. De garage is uitgerust met een eenvoudige tegelvloer, een lichtkoepel in het plafond, verlichting, een raam, deur naar de tuin en een stalen kanteldeur naar de achtergelegen straat: de Emmalaan.
Garage II: deze dubbele garage is voorzien van parkeerruimte voor 2 auto's. De ruime garage is eveneens uitgerust met een eenvoudige tegelvloer, verlichting, een raam, deur naar de tuin, een afvoerput en een tweetal stalen kanteldeuren (waarvan 1 elektrisch bedienbaar) naar de achtergelegen straat: de Emmalaan.

Dit garagegebouw is eventueel ook geschikt te maken voor kangoeroebewoning, mantelzorg of om om te toveren in een "guesthouse".
Aan de achterzijde van het perceel is de rustige Emmalaan gelegen waar direct een mooi, groot speelveld aan gesitueerd is met kinderspeelvoorzieningen; het zogenaamde Wouwpark.

ALGEMEEN:
- Wij heten u graag welkom bij dit vrijstaand geschakelde, karakteristieke en vooroorlogse woonhuis uit de jaren '30;
- Ruime doorzon woonkamer met erkerraam en dubbel openslaande deuren;
- Royale keukenruimte;
- Vier slaapkamers;
- Grote badkamer met balkon;
- Praktische kelder, bijkeuken en zolderberging;
- Het woonhuis heeft nog authentieke elementen zoals: glas-in-lood, houten paneeldeuren en bakelieten klinken;
- Er is sprake van verwarming door middel van gaskachels;
- Er is sprake van enkele beglazing;
- Aangebouwde, diepe hobbyruimte naast het huis: ook ideaal geschikt voor beroep / kantoor aan huis (met eigen toegang);
- Zeer diepe en absolute privacy biedende achtertuin op het zonnige zuiden;
- Grote, dubbele garage (spouw) in de achtertuin met parkeerruimte voor maar liefst drie auto's;
- De garage is ideaal geschikt voor hobbyisten / auto liefhebbers of zelfs eventueel geschikt te maken voor kangoeroebewoning / mantelzorg;
- Kortom, het pand heeft meerdere verrassende, extra mogelijkheden;
- De dakbedekking van de garages én de aanpandige hobbyruimte is vernieuwd in 2019;
- Koper dient bij dit object rekening te houden met moderniseringskosten;
- Bouwjaar 1937;
- Perceeloppervlakte 442 m2;
- Rustige en vrije ligging aan de achterzijde aan royaal speelveld "Rakkersoord";
- Het woonhuis is aan de voorzijde gelegen aan de doorgaande weg van Geldrop - Eindhoven;
- De AH supermarkt en het bijbehorende parkeerterrein bevinden zich aan de overzijde van de weg;
- De garages in het bestemmingsplan vallen onder kleinschalige industrie;
- Gunstige ligging ten opzichte van scholen, de dorpskern van Geldrop, openbaar groen, NS-station, St. Anna Ziekenhuis, uitvalswegen en op fietsafstand van centrum Eindhoven.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 549,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,084
Status
Sold

Construction

Kind of house
Desirable residence/villa, semi-detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1937
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
178 m²
Other space inside the building
20 m²
External storage space
66 m²
Plot size
442 m²
Volume in cubic meters
570 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
TV via cable

Energy

Provisional energy label
G What does this mean?
Heating
Gas heaters
Hot water
Electrical boiler

Cadastral data

GELDROP K 280
Cadastral map
Area
442 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside busy road
Garden
Back garden, front garden and sun terrace
Back garden
25 meter deep and 10,5 meter broad
Garden location
Located at the south accessible via the rear
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage
Facilities
Electricity

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
3 cars
Facilities
Electrical door and electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Involved real estate agents

NVM selling agent

Makelaar Van Uffelen

Call 040-2415959

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.