• Sold

Elstar 23 6662 HX Elst (GE) Lynden

Hightlighted features

  • 84 m² living area
  • 131 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 260,000 k.k.

Sales history

Listed since
March 24, 2023
Date of sale
April 24, 2023
Term
4 weeks

Description

Ben jij als koppel of als gezin op zoek naar een compacte tussenwoning met een onderhoudsvrije voor- en achtertuin en 3 slaapkamers, gelegen in een rustig dorp tussen Arnhem en Nijmegen? Dan zou deze woning met plat dak en ideaal voor zonnepanelen aan de Elstar 23 wel eens jouw nieuwe stek kunnen zijn. 

Bijzonderheden:
+ Leuke tussenwoning in goede en gewilde woonomgeving
+ Woonoppervlakte: 84 m2
+ Perceeloppervlakte: 131 m2
+ Compacte woning met drie slaapkamers
+ Onderhoudsvrije voor- en achtertuin
+ Parkeervakken voor de deur
+ Veel voorzieningen in de nabije omgeving, van praktische winkels tot aansluitingen op snelwegen
+ Ligging op korte afstand van grote steden in de buurt van Elst
+ Woning verdiend een modernisering hierin is in de vraagprijs rekening mee gehouden

Wil je alvast binnenkijken? Bekijk nu de fraaie virtuele bezichtiging

Begane grond:
Zodra je je voordeur binnenstapt, kom je in een kleine hal met een inham voor de garderobe terecht. Ook vind je direct om de hoek van de deur de meterkast. De volgende deur doorlopen, brengt je in de woonkamer (ca. 25 m2). Aan je rechterkant heb je dan grote ramen die voor lekker veel natuurlijk licht zorgen. Je kijkt vanuit deze raampartij je voortuin in en eventueel zie je ook je geparkeerde auto daar staan.

Loop je richting de achterkant van de woning, dan is daar eerst ruimte voor je eethoek. Verder door ligt dan de compacte hoekkeuken (ca. 5 m2). In de keuken tref je een gaskookplaat met vier pitten aan, een magnetron, een koelkast en een vaatwasser. Sta je groente of fruit in de wasbak af te spoelen, dan kijk je zo je achtertuin in. En bij mooi weer kan het keukenraam open en kun je met je spelende kinderen of vrienden die op bezoek zijn kletsen.

Rechts naast de keuken loop je via een deur de vrij ruime gang in. Deze gang brengt je via de trap niet alleen naar de verdieping, want hier ligt ook nog een toiletruimte met staand toilet en fonteintje, een berging en een deur die naar de achtertuin gaat. Onder de trap zit trouwens een kast weggewerkt die je vanuit de woonkamer kunt bereiken.

Eerste verdieping:
Eenmaal boven aangekomen zijn er maar liefst zes deuren. Met de klok mee vind je achter deur een de cv-installatie. Deur twee en drie leiden naar de hoofdslaapkamer (ca. 11 m2) en een kleinere slaapkamer (ca. 8 m2). Deur vier gaat naar een inloopkast. De volgende deur betreft weer een kleinere slaapkamer (ca. 7 m2). Dan ontbreekt alleen de badkamer (ca. 3 m2) nog en deze zit achter de laatste deur. 

Alle slaapkamers hebben een vloer in houtlook en ramen met een ventilatierooster. Dit maakt natuurlijk ventileren mogelijk, al kun je natuurlijk als je thuis bent ook het raam lekker openzetten.

De badkamer is klein, maar fijn. De douche (met douchegordijn) is in een nis weggewerkt, waardoor de overgebleven ruimte optimaal benut kan worden. Er is een mechanische ventilatie, een aansluitpunt voor de wasmachine, een wasbak met een spiegel met verlichting erboven. De wanden en vloeren zijn volledig van lichte tegels voorzien, met lichte voegen tussen de tegels aan de wand en een donkere voeg op de vloer.

Tuin:
Aan de voorzijde heb je parkeervakken, de stoep en dan best een diepe voortuin. Deze voortuin is helemaal bestraat en vraagt daarom weinig van je tijd voor onderhoud. 
Dat je weinig met je handen in de aarde hoeft te wroeten is duidelijk, want aan de achterkant van de woning is de tuin ook volledig bestraat. Er is voldoende ruimte voor een lounge set of een tuintafel met flink wat stoelen voor bezoek. Ook kan er door kleine kinderen veilig op de binnenplaats gespeeld worden. Met potten met planten en bloemen kun je wat groen aan je achtertuin toevoegen als je daar behoefte aan hebt. Alle drie de zijden van je tuin zijn voorzien van houten schuttingen. Helemaal links achter in de hoek van de tuin is een poort naar buiten. Dit is handig voor het op de fiets naar school brengen van de kinderen.
De berging is overigens zowel van binnenuit (via de gang) als van buitenaf te bereiken. Via een aparte deur kun je dus eventueel je fiets of het speelgoed van de kinderen in de berging plaatsen. De deur die van de gang de achtertuin ingaat, is voorzien van een kattenluik. 

Locatie:
Het woonhuis ligt aan de rand van Elst, waar je alle basisvoorzieningen binnen handbereik hebt. Voor medische zorg, onderwijs, je boodschappen of sportieve activiteiten hoef je het dorp niet te verlaten. Doe je dat wel? Dan ben je in 10 minuten fietsen bij station Elst of zit je met 5 minuten rijden op de A15 of A325. Knooppunt Valburg, waar de A15 aansluit op de A50, is 10 minuten rijden. Elst is hierdoor ideaal gelegen in de driehoek Nijmegen, Arnhem en Wageningen. Elst is echter niet alleen een prettige woonlocatie vanwege de rust in het dorp, de nabije steden en de prettige vervoersmogelijkheden. Je hebt er namelijk ook veel mogelijkheden om je vrije tijd te besteden. Met de Waal, de Noordelijke Plas, de Rijkerswoerdse Plassen en de Aamsche Plas, heb je altijd water in je omgeving om een strandje te bezoeken of een watersportactiviteit te doen. Een rondje wandelen, de hond uitlaten of hardlopen kan ook prima langs het water, maar eigenlijk is dat al een genot wanneer je tussen de weilanden door wandelt en de frisse lucht opsnuift. Voor kleine kinderen is er op loopafstand een speelveldje met diverse speeltoestellen.
 
Aanvaarding:
In overleg
 
Brochure:
Meer informatie tref je aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. Je kunt deze downloaden of wij kunnen deze mailen.
 
Bezichtiging:
Bel voor een vrijblijvende bezichtiging. 
 
Chat:
Via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur.
 
Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 260,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,095
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1994
Specific
Partly furnished with carpets and curtains
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
84 m²
Plot size
131 m²
Volume in cubic meters
296 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
2 stories
Facilities
Mechanical ventilation, passive ventilation system, rolldown shutters and TV via cable

Energy

Energy label
B What does this mean?
Insulation
Roof insulation, partly double glazed, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha (gas-fired combination boiler from 2009, to rent)

Cadastral data

ELST M 809
Cadastral map
Area
131 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
40 m² (10 meter deep and 5 meter broad)
Garden location
Located at the west accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Involved real estate agent

A funda user
Elstar 23
10.0
I would recommend this agent.
Kundig en prettige communicatie. Werd goed op de hoogte gehouden en voorzien van advies. Goede marktkennis
Expertise
10
Knowledge of the local market
10
Price / quality
10
Service and guidance
10
Reaction of Roel Willemsen Garantiemakelaars
Hartelijk dank voor de positieve feedback en uiteraard de samenwerking. Veel geluk in jullie nieuwe woning. Team Roel Willemsen Garantiemakelaars

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.