• Sold

Madernolaan 11 5624 KS Eindhoven Prinsejagt

Hightlighted features

  • 163 m² living area
  • 205 m² plot size
  • 5 bedrooms
Map
€ 399,000 k.k.

Sales history

Listed since
September 20, 2022
Date of sale
October 28, 2022
Term
5 weeks

Description

Volop ruimte in deze grote tussenwoning!

Deze heerlijk lichte, karakteristieke en grote tussenwoning is voorzien van een ruime doorzonwoonkamer met een openhaard, gesloten authentieke keuken, eenvoudige badkamer en maar liefst vijf ruime en volwaardige slaapkamers. De fijne achtertuin met een berging en achterom is op het zuidwesten gelegen. Een ideale woning voor gezinnen, met veel mogelijkheden en veel leefruimte, waar je nog je eigen stempel op kunt drukken.

De woning ligt op een goede locatie in de groene en ruim opgezette wijk Prinsejagt, omzoomd door het Lieven de Keypark. Op korte afstand bevinden zich basisscholen, supermarkten, Winkelcentrum Woensel, Catharina Ziekenhuis en de sportaccommodaties aan de Vijfkamplaan. Vanaf diverse bushaltes o.a. op de Huizingalaan is het centrum van Eindhoven makkelijk te bereiken en ook met de fiets sta je in 10 minuten in het stadscentrum. Binnen 10 autorijminuten zit je ook op de A2, A50 en A58.

INDELING:
BEGANE GROND:
Via de weelderig aangelegde voortuin is de overdekte entree te bereiken. Vanuit de vestibule kom je in een ruime hal, voorzien van een mooie bordestrap, die deze woningen zo typeert. Bij de hal vind je ook toegang tot de toiletruimte en een ruime voorraad-/kelderkast.

De ruime doorzonwoonkamer (circa 33,5 m²) is voorzien van een Solnhofen natuurstenenvloer, welke doorloopt in de hal. Het betreft een fijne lichte ruimte met veel prettige lichtinval door de grote raampartijen en een deur biedt toegang tot de achtertuin. Tevens is er een openhaard aanwezig.

De keuken is aan de achterzijde gesitueerd en is voorzien van een klein maar authentiek Bruynzeel keukenblok met een dubbele spoelbak en een geiser. Ook vanuit de keuken biedt een deur toegang tot de achtertuin.

De fijne achtertuin, gelegen op het zuidwesten, is net als de voortuin een oase van rust en groen. De diversiteit van de vele vaste planten heeft ook een verkoelend effect in warme zomers. De tuin is aangelegd met een verhard terras met een tweetal zonneluifels, gazon, veel groene volwassen beplanting en een achterom. Achterin de tuin staat de stenen berging, handig voor fietsen en tuingereedschap.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot vier ruime slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamers zijn allen volwaardige slaapkamers (circa 13,6 m², 10,5 m², 10 m² en 9,5 m²) en zijn voorzien van vloerbedekking. Twee slaapkamers zijn voorzien van ruime inbouwkasten en bieden toegang tot het balkon aan de voorzijde. Tevens is er in één slaapkamer een wastafel aanwezig.

De eenvoudige en grotendeels betegelde badkamer is uitgerust met een douche, een toilet en een wastafel.

TWEEDE VERDIEPING:
Via de bordestrap is de tweede verdieping te bereiken met toegang tot een zeer ruime slaapkamer, een bergkamer en een bergruimte met de opstelling van de c.v.-ketel en de wasmachineaansluiting.

Slaapkamer 5 is een zeer ruime kamer van circa 19 m² en is voorzien van vloerbedekking, en dakraam en een wastafel. Tevens is er bergruimte onder de kapschuinten aanwezig.

ALGEMEEN:
- Het betreft een zeer nette, en ruime woning, met authentieke elementen uit de jaren '60 en een bijzonder aangename tuin.
- De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.
- Energielabel E.
- De geiser is gehuurd.
- De woning is voorzien van maar liefst 5 volwaardige slaapkamers.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die jouw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 399,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,448
Original asking price
€ 425,000 kosten koper
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1965
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
163 m²
Exterior space attached to the building
6 m²
External storage space
9 m²
Plot size
205 m²
Volume in cubic meters
545 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Outdoor awning, skylight and TV via cable

Energy

Energy label
E What does this mean?
Insulation
Partly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
Gas water heater (rental)
CH boiler
Vaillant (gas-fired from 2009, in ownership)

Cadastral data

WOENSEL P 1823
Cadastral map
Area
205 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
98 m² (13 meter deep and 7,5 meter broad)
Garden location
Located at the southwest accessible via the rear
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Involved real estate agent

NVM selling agent

Hypodomus Makelaars

Call 040 8200020

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.