• Sold

Gerard Bromlaan 2 5624 GV Eindhoven Prinsejagt

Hightlighted features

  • 94 m² living area
  • 150 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 315,000 k.k.

Sales history

Listed since
November 8, 2022
Date of sale
December 16, 2022
Term
5 weeks

Description

LET OP! HET AANGEKONDIGDE OPEN HUIS VOOR DINSDAG 20 DECEMEBER IS GEANNULEERD.

Een fijne woning op een kindvriendelijke locatie!

Deze leuke eindwoning is keurig onderhouden en is voorzien van een fijne doorzonwoonkamer, keuken met een lichte inrichting, vier slaapkamers en een modern betegelde badkamer. De diepe achtertuin met een fijne terrasoverkapping, berging en achterom is op het noordoosten gelegen.

De woning ligt aan een rustige straat in de groene en ruim opgezette wijk Prinsejagt (Woensel), met een basisschool en diverse speeltuintjes om de hoek. Op korte afstand bevinden zich een supermarkt, Winkelcentrum Woensel, Catharina Ziekenhuis, Lieven de Keypark en de sportaccommodaties aan de Vijfkamplaan. Vanaf diverse bushaltes is het centrum van Eindhoven makkelijk te bereiken en ook met de fiets sta je binnen 15 minuten in het stadscentrum. Binnen 10 autorijminuten zit je ook op de A2, A50 en A58.

INDELING:
BEGANE GROND:
Via de aangelegde voortuin is de overdekte entree te bereiken. In de hal, voorzien van een lichte laminaatvloer, bevinden zich de trapopgang naar de eerste verdieping en de volledig betegelde toiletruimte.

De fijne doorzonwoonkamer (circa 22 m²) is voorzien van een parketvloer en de grote raampartij aan zowel de voor- als achterzijde zorgt voor een prettige lichtinval. Een groot raam tussen de woonkamer en de keuken geeft een speelse indruk.

De keuken is aan de achterzijde gesitueerd en is voorzien van een lichte keukeninrichting met een dubbele spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven-/magnetron en koel-/vriescombinatie. De diverse boven- en onderkasten bieden voldoende bergruimte. Daarnaast is er nog een praktische trapkast met bergruimte en de meterkast aanwezig. Een deur biedt toegang tot de achtertuin.

De diepe achtertuin, gelegen op het noordoosten, is aangelegd met een fijne terrasoverkapping met verlichting, sierbestrating, gazon en een tweetal plantenborders. Achterin de tuin staat de stenen berging voorzien van elektra. Hier is tevens de eigen achterom gelegen. Het is wellicht mogelijk om achterin de tuin een garage of een carport te realiseren.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Tevens is er praktische bergruimte onder de trapopgang naar de tweede verdieping aanwezig.

Slaapkamer 1 (circa 11,5 m²) is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van vloerbedekking en een grote raampartij met een rolluik.

Slaapkamer 2 (circa 11 m²) is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een lichte laminaatvloer en een grote raampartij met een rolluik.

Slaapkamer 3 (circa 5 m²) is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een lichte laminaatvloer en een raampartij met een rolluik. Deze kamer is een ideale ruimte voor een thuiswerkplek.

De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad met douchegelegenheid, een wastafelmeubel met een spiegel en een designradiator. Het geheel is uitgevoerd met moderne betegeling: grijze vloertegels en witte wandbetegeling. Ook hier is een raampartij met een rolluik aanwezig.

TWEEDE VERDIEPING:
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken met op de voorzolder de opstelling van de c.v.-ketel, de wasmachineaansluiting en bergruimte onder de kapschuinten.

Slaapkamer 4 heeft een oppervlakte van circa 10 m² en is voorzien van een lichte laminaatvloer, een dakkapel en bergruimte onder de kapschuinten.

ALGEMEEN:
- De woning is voorzien van dakisolatie en deels dubbele beglazing.
- Energielabel E.
- De Remeha Calenta HR c.v.-ketel is in 2014 geplaatst.
- Het buitenschilderwerk is in 2019 uitgevoerd.
- De eigendomsoverdracht zou vanaf februari 2023 plaats kunnen vinden.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die jouw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 315,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,351
Original asking price
€ 325,000 kosten koper
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
Resale property
Year of construction
1960
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
94 m²
Exterior space attached to the building
14 m²
External storage space
9 m²
Plot size
150 m²
Volume in cubic meters
333 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Optical fibre, passive ventilation system, rolldown shutters and TV via cable

Energy

Energy label
E What does this mean?
Insulation
Roof insulation and partly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha Calenta HR (gas-fired combination boiler from 2014, in ownership)

Cadastral data

WOENSEL P 269
Cadastral map
Area
150 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden and front garden
Back garden
69 m² (12 meter deep and 6,5 meter broad)
Garden location
Located at the northeast

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Electricity

Garage

Type of garage
Not yet present but possible

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Involved real estate agents

NVM selling agent

Hypodomus Makelaars

Call 040 8200020

NVM buying agent

Pit makelaars

Call 040-2553003

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.