• Sold

Olympialaan 86 5652 CE Eindhoven Het Ven

Hightlighted features

  • 122 m² living area
  • 162 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 340,000 k.k.

Sales history

Listed since
November 2, 2022
Date of sale
November 28, 2022
Term
3 weeks

Description

Centraal gelegen, gemoderniseerde en uitgebouwde woning!

Deze goed onderhouden tussenwoning is op de begane grond uitgebouwd en beschikt over een ruime en sfeervolle woonkamer met een houtkachel, open lichte keuken, praktische bijkeuken, vier ruime slaapkamers, moderne badkamer en toiletruimte en een zolder(slaap)kamer. De fijne achtertuin met een berging en achterom is op het noorden gelegen.

De woning is gelegen in de wijk het Ven (stadsdeel Strijp), tegenover de sportvelden van Sportpark Botenlaan en nabij het Jacob Oppenheimerpark, Albert Heijn XL, sportgelegenheden en scholen. Ook het gezellige Sint Trudoplein en het bruisende Strijp-S liggen op korte afstand en het stadscentrum is binnen 10 minuten fietsen te bereiken. Door de ligging net buiten de ring zijn uitvalswegen via de ring, Tilburgseweg en Noord Brabantlaan goed te bereiken.

INDELING:
BEGANE GROND:
Via de aangelegde voortuin is de entree te bereiken. In de hal bevinden zich de meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en een praktisch trapkast. Tevens is hier de moderne toiletruimte met een wandcloset en fonteintje gelegen. Op de vloer ligt een lichte tegelvloer welke doorloopt in de keuken en de bijkeuken.

De sfeervolle woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er een fijne leefruimte van circa 37 m² is ontstaan. De woning is voorzien van een mooie parketvloer, een houtkachel en een grote raampartij aan de voor- en achterzijde zorgen voor een prettige lichtinval. Via een schuifpui is de achtertuin te bereiken.

De centraal gelegen open keuken wordt van de woonkamer gescheiden door een bar. De keuken is voorzien van een lichte keukeninrichting met 1½ spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast. De diverse boven- en onderkasten bieden voldoende bergruimte.

Aansluitend is de praktische bijkeuken met een vaste kast, uitstortgootsteen en wasmachineaansluiting gelegen. Vanuit hier biedt een deur toegang tot de achtertuin.

De fijne achtertuin, gelegen op het noorden, biedt volop privacy en is aangelegd met moderne terrastegels, gazon, enkele plantenborders en een buitenkraan. De tuin wordt omsloten door een houten erfafscheiding met een eigen achterom. Achterin de tuin staat de stenen berging voorzien van elektra.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot drie ruime slaapkamers, de badkamer en een vaste kast. Zowel de overloop als de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van circa 11 m², is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een vaste kast.

Slaapkamer 2 (circa 11 m²) is aan de achterzijde gelegen en is tevens voorzien van een vaste kast.

Slaapkamer 3 heeft een oppervlakte van circa 7,5 m² en is aan de achterzijde gelegen.

De moderne badkamer is uitgerust met een inloopdouche met een thermostaatkraan, regendouche en handdouche, een wandcloset, een wastafelmeubel en een designradiator. Het geheel is uitgevoerd met een antraciet tegelvloer, lichte wandbetegeling en inbouwspots.

TWEEDE VERDIEPING:
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken met op de voorzolder een dakraam, de opstelling van de c.v.-ketel en bergruimte onder de kapschuinten.

Slaapkamer 4 (circa 10 m²) is voorzien van een laminaatvloer, een grote dakkapel en bergruimte onder de kapschuinten.

ALGEMEEN:
- De woning is volledig geïsoleerd (m.u.v. de voordeur en het toiletraampje).
- De Intergas c.v.-ketel is in mei 2022 geplaatst.
- Het buitenschilderwerk is in 2020 (en in 2021) uitgevoerd.
- De woning is grotendeels gemoderniseerd en is voorzien van een moderne toiletruimte, moderne badkamer en een nette wand- en plafondafwerking met inbouwspots.
- Tussen de eerste en tweede verdieping is een split-unit airconditioning geplaatst welke beide verdiepingen kan voorzien van koude en warme lucht.
- De eigendomsoverdracht kan in overleg plaatsvinden.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen n.a.v. uw bezichtiging, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 340,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,787
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1953
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
122 m²
External storage space
8 m²
Plot size
162 m²
Volume in cubic meters
418 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Air conditioning, outdoor awning, skylight, mechanical ventilation, passive ventilation system, flue, sliding door and TV via cable

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas (gas-fired combination boiler from 2022, in ownership)

Cadastral data

STRIJP D 1237
Cadastral map
Area
162 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside park, alongside a quiet road, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden and front garden
Back garden
68 m² (10,5 meter deep and 6,5 meter broad)
Garden location
Located at the north accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Involved real estate agents

NVM selling agent

Hypodomus Makelaars

Call 040 8200020

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.