• Sold

Grasdreef 36 5658 HX Eindhoven Grasrijk

Hightlighted features

  • 95 m² living area
  • 111 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 400,000 k.k.

Sales history

Listed since
July 15, 2022
Date of sale
October 4, 2022
Term
2½ month

Description

Deze onder moderne architectuur gebouwde tussenwoning is een genot om in te wonen, waarbij het je aan niets tekort komt. Het is onder andere voorzien van drie slaapkamers, open woonruimte, moderne keuken en een tuin met vele mogelijkheden. Kortom, een ideale woning voor gezinnen!

Ook de ligging van de woning is ideaal. Het is gelegen in een kindvriendelijke wijk in Meerhoven. Hier zijn dan ook meerdere basisscholen, een kinderopvang en sportfaciliteiten te vinden, wat het een fijne plek maakt om in op te groeien. Tevens vind je op korte afstand alle benodigde voorzieningen als winkels, supermarkten en meer (winkelcentrum Meerhoven). Daarnaast is er een gunstige verbinding met ASML, Philips, High Tech Campus, Eindhoven Airport en het centrum van zowel Eindhoven als Veldhoven, ook met het openbaar vervoer.

Indeling
Begane grond
Bij binnenkomst in de hal valt al direct op dat deze woning keurig is afgewerkt. Vanuit hier kun je naar het aparte toilet of rechtdoor het woongedeelte in. De woonkamer is een mooie open ruimte met veel lichtinval, het betreft dan ook een doorzonwoning, en er ligt een stijlvolle tegelvloer die zich uitstrekt over de gehele verdieping. Via een openslaande deur loop je zo je achtertuin in.

De open keuken is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Hier is het heerlijk kokkerellen met inbouw oven, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en inbouw koelkast en vriezer. De keuken is verder voorzien van diverse lades voor de nodige opbergruimte. Doordat het een open keuken betreft is dit de ideale keuken om gezellig na te tafelen.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is te bereiken via de trap in de woonkamer. Op deze verdieping vind je aansluitend aan de overloop de masterbedroom, een ruim balkon en de badkamer.

Slaapkamer 1 (circa. 15 m2) is de hoofdslaapkamer. Dit is een ruime slaapkamer verdeeld over de hele diepte van de woning. Deze kamer is voorzien van stucwerk wanden en een laminaatvloer.

Via de overloop is het ruime balkon aan de achterzijde van de woning te betreden. Dit balkon is gelegen op het noordoosten en kijkt uit over de eigen tuin en het gezamenlijke binnenterrein met volop groen en speelmogelijkheden voor kinderen.

De badkamer is modern ingericht met witte en grijze betegeling. Het is voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens twee slaapkamers en een wasruimte.

De slaapkamers 2 (circa 8 m2) en 3 (circa 7.5 m2) bevinden zich respectievelijk aan de achterzijde en voorzijde van de woning.
De kamers zijn beide bijna even groot wat het ideale kamers maakt om in te richten als (kinder)slaapkamer, thuiskantoor, inloopkast of iets anders. Aan jou de keuze! Net als in de slaapkamer op de eerste verdieping ligt er een warme laminaatvloer.

Op deze verdieping vind je naast de twee slaapkamers ook nog een aparte wasruimte. Hier is uiteraard de aansluiting van de wasmachine te vinden, net als de mechanische ventilatie unit en de omvormer voor de 9 zonnepanelen.

Buitenruimte
Naast het ruime balkon op de eerste verdieping is deze woning ook voorzien van een keurig onderhouden achtertuin, gelegen op het noordoosten. Hier vind je een overdekt terras, grasveldje, overdekte houten veranda en een houten berging met elektra. Dit maakt het dus een tuin met veel mogelijkheden om te loungen, tafelen en te spelen! Middels een poort is het achtergelegen gezamenlijke binnenterrein bereikbaar.

Algemeen:
- Keurig onderhouden tussenwoning.
- Bouwjaar 2012.
- Kindvriendelijke buurt.
- Alle voorzieningen nabij, net als het openbaar vervoer en uitvalswegen.
- 9 zonnepanelen en energielabel A.
- De woning is aangesloten op het stadsverwarmingsnetwerk, de unit hiervoor is gehuurd.
- Keurig onderhouden achtertuin met overdekt terras.
- Gezamenlijk binnenterrein € 13,50,- per maand.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die jouw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 400,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,211
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
2012
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing
Quality marks
Politiekeurmerk

Surface areas and volume

Areas
Living area
95 m²
Exterior space attached to the building
24 m²
External storage space
5 m²
Plot size
111 m²
Volume in cubic meters
340 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Optical fibre, mechanical ventilation, TV via cable and solar panels

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
District heating
Hot water
Central facility

Cadastral data

STRIJP G 2883
Cadastral map
Area
111 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
54 m² (10,6 meter deep and 5,1 meter broad)
Garden location
Located at the northeast accessible via the rear
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Involved real estate agent

NVM selling agent

Hypodomus Makelaars

Call 040 8200020

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.