• Sold

Hoogstraat 282 5654 NG Eindhoven Blaarthem

Hightlighted features

  • 110 m² living area
  • 120 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 269,000 k.k.

Sales history

Listed since
June 25, 2022
Date of sale
July 20, 2022
Term
3 weeks

Description

LET OP: VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING, PLANNEN WIJ OP DIT MOMENT GEEN NIEUWE BEZICHTIGINGSAFSPRAKEN MEER IN!

PLEASE NOTE: DUE TO THE GREAT INTEREST IN THIS PROPERTY, WE ARE NOT SCHEDULE ANY MORE VIEWING APPOINTMENTS AT THIS MOMENT!

KLUSSERS OPGELET! DIT IS EEN BUITENKANSJE!

Heeft u twee rechterhanden en ziet u mogelijkheden waar anderen dat niet zien? Wilt u een woning nog helemaal naar uw eigen smaak en stijl afwerken? Dan moet u absoluut eens kijken naar deze karakteristieke, uitgebouwde woning uit 1906, met o.a. een sfeervolle woonkamer, een woonkeuken, toilet- en reeds gerenoveerde doucheruimte in de royale aanbouw aan de de achterzijde en 4 ruime slaapkamers op de verdiepingen, alsmede een ca. 13 meter diepe, nog opnieuw aan te leggen achtertuin op West.

Deze grotendeels gedateerde, voormalige huurwoning is niet geïsoleerd en sober afgewerkt en onderhouden en dient derhalve grondig opgeknapt te worden.

Ziet u er een uitdaging in om deze woning te renoveren en moderniseren, om er zodoende uw eigen 'thuis' van te maken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging, om de mogelijkheden te komen bekijken.

LIGGING:
Deze woning is centraal gelegen aan een doorgaande straat in de woonwijk 'Rapelenburg' (stadsdeel Gestel), net buiten de ring, op slechts 4 autominuten van het snelwegennet rondom Eindhoven naar alle windstreken.
Het stadscentrum met al haar voorzieningen en het N.S. station zijn op fietsafstand gelegen, evenals winkelcentrum 'Kastelenplein'. Op loopafstand bevinden zich de St Lambertuskerk, de winkelvoorzieningen en supermarkten aan het Franz Leharplein en de diverse winkel- en horecavoorzieningen aan de Hoogstraat. Daarnaast bevinden zich op loopafstand eveneens een bushalte, kinderopvang, basisschool en het Huygens Lyceum voor voortgezet onderwijs.

En bent u na al het klussen toe aan de broodnodige rust en ontspanning? Dan kunt u terecht in de nabij gelegen Genneper Parken, het Dommelplantsoen en het Stadswandelpark, waar u heerlijk kunt wandelen en/of fietsen.

INDELING WONING:

BEGANE GROND:
Via het tochtportaal aan de voorzijde, met de put met de watermeter, vinyl vloerbedekking en een droogloopmat, betreedt u direct de woonkamer van deze woning.

Deze woonkamer (van ca. 24 m²), met een houten raamkozijn met dubbel glas en 'dauerluftung' aan de straatzijde, is eveneens voorzien van vinyl vloerbedekking, behangen wanden en een hoog gestuukt plafond.
Aan de voorkant van van deze woonkamer bevindt zich de meterkast met een gas- en elektrameter (met 3 groepen en 1 aardlekschakelaar) en tegen de lange, woningscheidende wand bevindt zich een gemetselde schouw met een aansluitmogelijkheid voor een gaskachel.
Vanuit deze woonkamer heeft u toegang tot de aanbouw aan de achterzijde, met daarin de woonkeuken, toilet- en doucheruimte en tot het tussenportaal met de trapopgang naar de verdieping.

De woonkeuken (van ca. 12 m²), met een tegelvloer, rondom gedeeltelijk betegelde wanden en een stucwerk plafond, is voorzien van een eenvoudig, recht 'Keller' keukenblok met 3 onderkasten en 2 laden, een RVS aanrechtblad met spoelbak en mengkraan en een 'Fasto' keukengeiser (huur) t.b.v. het warm water. Daarnaast hangen er 3 wandkastjes en een afzuigkap tegen de lange wand, met daaronder een gasaansluiting t.b.v. een kooktoestel, alsmede een aansluiting t.b.v. een wasmachine of vaatwasser.
Vanuit deze keuken, met een raam met uitzicht op en een loopdeur met toegang tot de achtertuin (beide met enkel glas), heeft u vervolgens via een klein tussenhalletje, met tegelvloer en gedeeltelijk betegelde wanden, toegang tot de toilet- en doucheruimte.

De toiletruimte, met tegelvloer en gedeeltelijk betegelde wanden, is voorzien van en closetcombinatie en natuurlijke ventilatie.

De reeds gerenoveerde doucheruimte, met een klepraampje met enkel glas in de achtergevel t.b.v. de daglichttoetreding en ventilatie, is volledig betegeld en voorzien van een douchegedeelte en een vaste wastafel met mengkraan, evenals van een verwarmingslamp.

1e VERDIEPING:
Via de overloop met 2 inbouwkasten, vloerbedekking, behangen wanden, een gipsplaten plafondafwerking en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping, heeft u toegang tot de 2 ruime slaapkamers op deze verdieping.

De 2 slaapkamers (van resp. ruim 13 en 14 m²) zijn gesitueerd over de volle breedte van de woning aan de voor- en achterzijde.
Beide slaapkamers hebben houten vloeren, behangen wanden, stucwerk plafonds en houten raamkozijnen met enkel glas en met 'dauerluftung' aan de voorzijde.

2e VERDIEPING:
Via de overloop op deze verdieping heeft u eveneens toegang tot de 2 ruime slaapkamers op deze verdieping. In het plafond van deze overloop bevindt zich daarnaast een klein luik met toegang (middels een los te plaatsen trap) naar de vliering boven deze verdieping.

De slaapkamers (van resp. ± 11 en 13 m²) op deze verdieping, eveneens beide gesitueerd over de volle breedte van de woning aan de voor- en achterzijde, zijn gedeeltelijk voorzien van vinyl vloerbedekking, met gipsplaten afgewerkte plafonds en deels behangen en deels met gipsplaten afgewerkte wanden.
Ook deze slaapkamers zijn voorzien van houten raamkozijnen met enkel glas en in de slaapkamer aan de voorzijde bevindt zich daarnaast een klein kunststof dakraampje.

ACHTERTUIN & BERGING:
De ca. 13 meter diepe en 5 meter brede achtertuin op West is volledig omsloten en voorzien van een poort aan de achterzijde (waarvan de sleutel ontbreekt) vanuit en naar het in de Laagstraat afgesloten buurpad.
Deze verwaarloosde en geheel opnieuw aan te leggen achtertuin is grotendeels verhard met betontegels.

Achter in deze tuin bevindt zich een halfsteens berging (van ± 2,49 x 3,88 m²) met een houten loopdeur, een betonnen vloer en een (asbesthoudend) golfplaten dak, welke is voorzien van elektra.

ALGEMEEN:
- Deze woning is niet geïsoleerd, m.u.v. het dubbel glas in het woonkamerraam.
- De buitendeuren, -ramen en -kozijnen zijn uitgevoerd in hout.
- Er is geen verwarming aanwezig in de woning.
- De begane grondvloer is van beton en de verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd als houten plankenvloeren.
- Zoals in de koptekst al aangegeven, dient de opvolgend koper rekening te houden met opknap- en moderniseringswerkzaamheden en -kosten, alsmede bijkomende kosten voor de tuinaanleg.
- Bij verkoop zullen o.a. de ouderdoms-, 'as is, where is'- én niet-zelfbewoningsclausules worden opgenomen in de koopovereenkomst.
- De eigendomsoverdracht van deze voormalige huurwoning zal geschieden ten overstaan van een vaste (door verkoper aangewezen) projectnotaris in Eindhoven.
- Deze woning is door een extern bedrijf volgens de geldende NEN- en NTA-richtlijnen ingemeten. Ondanks dat de inmeting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 269,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,445
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1906
Specific
Renovation project
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
110 m²
Other space inside the building
2 m²
External storage space
10 m²
Plot size
120 m²
Volume in cubic meters
451 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
3 stories and a loft
Facilities
Passive ventilation system and flue

Energy

Energy label
G What does this mean?
Insulation
Partly double glazed
Heating
No heating
Hot water
Gas water heater (rental)

Cadastral data

GESTEL D 5277
Cadastral map
Area
120 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside busy road and in residential district
Garden
Back garden
Back garden
69 m² (13,1 meter deep and 5 meter broad)
Garden location
Located at the west accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Electricity
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.