• Sold

Boschdijk 596 5624 CA Eindhoven Prinsejagt

Hightlighted features

  • 231 m² living area
  • 527 m² plot size
  • 7 bedrooms
Map
€ 750,000 k.k.

Sales history

Listed since
August 12, 2022
Date of sale
September 1, 2022
Term
2 weeks

Description

Welkom in een verrassend groot comfortabel thuis met veel ruimte, rust en privacy! Een instapklare, uitgebouwde, met zorg onderhouden en levensloopbestendige twee-onder-één kapwoning waar u diverse woonmogelijkheden heeft. Met onder andere een extra studio, gezellig, compleet en sfeervol.

Heeft u een groot of samengesteld gezin, wilt u als mantelzorger onderdak bieden aan uw kind of ouder, komt u in Nederland wonen en werken, wilt u kamers verhuren, gelijkvloers wonen, kantoor aan huis, het kan allemaal in dit fijne huis!

De woning ligt dichtbij Eindhoven centrum en tegelijkertijd geniet u van het ‘buiten’ gevoel. Het ligt aan een doorgaande weg in de wijk Prinsejagt (Woensel), tegenover Landgoed de Grote Beek met heerlijke wandelmogelijkheden en op loopafstand van speeltuin VOJ en de ‘eendjesvijver’. Op korte afstand zijn basisscholen, shopping mall WoenselXL, Catharina Ziekenhuis, Philips de Jongh park, de Philips fruittuinen en de vele sportaccommodaties van Sportpark Eindhoven-Noord gelegen. Tevens op loopafstand van De Wielewaal, het Frits Philips landgoed - van ruim 200 voetbalvelden groot, wat men gaat omtoveren in een publiek Park van 5x de grootte van het Vondelpark in Amsterdam. De Internationale School en Strijp-S liggen op fietsafstand en binnen in een paar minuten bent u op de snelweg A58, A2 en A50.

De hoofdwoning heeft een ruime woonkamer met een mooie ovaalvormige openhaard, heerlijke moderne keuken, vijf slaapkamers, badkamer met ligbad, twee toiletruimtes, een zonnig balkon en een praktische manshoge ruime kelder. Daarnaast zijn er twee multifunctionele bijgebouwen aanwezig, met twee badkamers met douche en toilet, geschikt voor bijvoorbeeld dubbele bewoning of een beroep aan huis. De diepe en verzorgd aangelegde achtertuin met een grote berging biedt volop rust en ruimte.

Kortom, een verrassend huis, een bezichtiging meer dan waard!

INDELING:
BEGANE GROND:
Via de ruime oprit is de overdekte entree van de hoofdwoning te bereiken, evenals de eigen entree van studio 1. In de hal, voorzien van een grijze tegelvloer, bevinden zich de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en een toiletruimte. Vanuit de hal zijn de woonkamer en keuken maar ook de achtertuin te bereiken.

De zeer ruime L-vormige woonkamer heeft een oppervlakte van circa 50 m² en is voorzien van een massieve parketvloer. De woonkamer geniet veel prettige lichtinval door de grote raampartijen en centraal in de woonkamer staat een mooie ovaalvormige openhaard met een gasaansluiting, welke tevens als roomdivider dienst doet. Aan de achterzijde biedt een schuifpui toegang tot de achtertuin.

De heerlijke, complete en moderne keuken is in 2017 compleet vernieuwd en is voorzien van een stenen aanrechtblad, grote spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser en een koelkast. Tevens bevinden zich hier de wasmachineaansluiting en een hot-fill. De diverse kasten en lades bieden volop bergruimte.

Ook in de kelder is volop bergruimte aanwezig. Deze nette en manshoge kelder is bereikbaar vanuit de keuken en is volledig betegeld. Hier bevindt zich ook de omvormer voor de zonnepanelen.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot drie ruime slaapkamers, de badkamer, een separate toiletruimte en een keukenruimte.

Slaapkamer 1 (circa 18 m²) is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een laminaatvloer.

Slaapkamer 2 (circa 15,5 m²) is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een laminaatvloer en een Frans balkon.

Slaapkamer 3 (circa 10,5 m²) is tevens aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een laminaatvloer, een zijraam en een Frans balkon.

De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad met whirlpool, een douchecabine en een groot wastafelmeubel. Het geheel is uitgevoerd met lichte wandbetegeling en een lichte tegelvloer met vloerverwarming. Een deur biedt toegang tot een zonnig balkon met een luifel, gelegen aan de zijkant van de woning.

Tevens zijn er een separate toiletruimte en een keukenruimte op deze verdieping aanwezig. Beide ruimtes zijn volledig betegeld en in de keukenruimte bevinden zich een keukenblok met een spoelbak, inductiekookplaat, hot-fill en een wasmachineaansluiting.

TWEEDE VERDIEPING:
Via de overloop zijn twee slaapkamers te bereiken.

Slaapkamer 4 is een ‘dubbele kamer’ van in totaal circa 12 m² en is voorzien van een laminaatvloer en twee Velux dakramen met Velux suncreens.

Slaapkamer 5 (circa 7,5 m²) is voorzien van een laminaatvloer, een wastafel, een Velux dakraam met Velux suncreen, een zijraam en bergruimte onder de kapschuinten.

TUIN:
In de diepe achtertuin, gelegen op het noordoosten, vind je rust en ruimte en geniet je van de zon op elk moment van de dag. De tuin is verzorgd aangelegd met een groot verhard terras met een zonneluifel, een zonneterras achterin de tuin, gazon en volop volwassen en groene beplanting. Tevens zijn er meerdere elektrapunten voor sfeervolle verlichting en een buitenkraan aanwezig. Achterin de tuin staat een grote houten berging (circa 19 m²) voorzien van elektra en een praktische overkapping met een dakkoepel; ideaal voor een hobby in de buitenlucht of voor gebruik als terras. Vanuit de tuin zijn twee multifunctionele ruimtes te bereiken; studio 1 en studio 2.

STUDIO 1:
Studio 1 is tevens via de oprit en een eigen voordeur te bereiken. Het is een fijn en licht appartement door de meerdere kiep-/kantelraampartijen, ook weer voorzien van rolluiken, twee dakkoepels met buiten suncreens, en heeft een oppervlakte van circa 32 m². Op de vloer ligt een laminaatvloer en de keuken is uitgerust met een composiet aanrechtblad, spoelbak, inductiekookplaat, warmhoudplaat, afzuigkap, koelkast met een vriesvak en een wasmachineaansluiting. De volledig betegelde en moderne badkamer is uitgerust met een inloopdouche met een thermostaatkraan, een wandcloset en een fonteintje.

STUDIO 2:
Aansluitend aan studio 1 is via de tuin studio 2 te bereiken. Deze studio bestaat uit twee ruimtes, totaal circa 32 m². De eerste ruimte is nu in gebruik als slaapkamer met vaste kastenwand en een dubbele wastafel met bijbehorende kasten. Deze ruimte heeft dubbele openslaande deuren naar de tuin. De tweede ruimte heeft een buitendeur die uitkomt in de overkapping die als hobby of als terrasje gebruikt kan worden. De ruimte is nu in gebruik als thuiswerkplek met vaste kastwanden en een pantryblokje met een spoelbak. Ook bevindt zich hier achter de schuifwand de Nefit Ecomline HR c.v.-ketel uit 2010. Op het dak staan twee zonnecollectoren die warm water aanleveren aan de ketel, waardoor de verwarming, wasmachine etc energiezuinig in gebruik zijn. Net zoals in studio 1 bevindt zich hier een identieke, volledig betegelde en moderne badkamer, uitgerust met een inloopdouche met een thermostaatkraan, een wandcloset en een fonteintje. In beide ruimtes bevinden zich Velux opbouwdakramen met Velux sunscreens.

KENMERKEN:
- Dubbele bewoning en kantoor aan huis is mogelijk.
- Eigen oprit met ruimte voor meerdere auto’s.
- De woning is met zorg onderhouden en is voorzien van strak stucwerk.
- De woning is voorzien van dakisolatie, muurisolatie, dubbele beglazing en nagenoeg overal rolluiken. De Velux (opbouw)dakramen zijn voorzien van sunscreens.
- De woning is voorzien van 13 zonnepanelen en 2 zonnecollectoren met een boiler van 600 liter warm water, die verwarming en wasmachine energiezuinig maakt.
- Houten berging van circa 19 m².
- Een overkapte ruimte met dakkoepel, voor meerdere doeleinden bruikbaar.
- Een voortuin en schitterende 27 meter diepe achtertuin.
- Definitief energielabel C (geldig tot 2032).
- Meetrapport aanwezig.
- Bouwkundig inspectierapport aanwezig.
- De kamers op de 1e en 2e verdieping zijn volledig gemeubileerd en gestoffeerd ingericht als slaap- en studeer/thuiswerkruimtes, inclusief functionele en sfeerverlichting, draad- en draadloos wifi en televisie. De meubilering/stoffering/verlichting/inventaris/televisies e.d. in deze vertrekken kan in goed overleg overgenomen worden.
- U komt in een heerlijk huis waar wij 19 jaren met heel veel plezier gewoond hebben! U bent van harte uitgenodigd!

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die jouw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 750,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,247
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
1955
Type of roof
Gable roof covered with asphalt roofing and roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
231 m²
Other space inside the building
7 m²
Exterior space attached to the building
30 m²
External storage space
19 m²
Plot size
527 m²
Volume in cubic meters
791 m³

Layout

Number of rooms
9 rooms (7 bedrooms)
Number of bath rooms
3 bathrooms and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Bath, shower and 2 toilets
Number of stories
4 stories, a/an attic and a basement
Facilities
Outdoor awning, skylight, optical fibre, rolldown shutters, flue, sliding door, TV via cable, solar collectors and solar panels

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation, mostly double glazed and insulated walls
Heating
CH boiler, fireplace and partial floor heating
Hot water
CH boiler and solar collectors
CH boiler
Nefit Ecomline HR (gas-fired combination boiler from 2011, in ownership)

Cadastral data

WOENSEL H 443
Cadastral map
Area
527 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside busy road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
216 m² (27 meter deep and 8 meter broad)
Garden location
Located at the northeast accessible via the rear
Balcony/roof garden
Balcony present and french balcony present

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Involved real estate agent

NVM selling agent

Hypodomus Makelaars

Call 040 8200020

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.