• Sold

Moggendries 30 5641 PN Eindhoven Muschberg, Geestenberg

Hightlighted features

  • 108 m² living area
  • 184 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 325,000 k.k.

Sales history

Listed since
July 28, 2022
Date of sale
December 7, 2022
Term
4 months

Description

Ruimer dan de buitenkant doet vermoeden!
Deze veelzijdige en speels opgezette hoekwoning is voorzien van een tuingerichte woonkamer, open keuken, drie slaapkamers, badkamer en een separate garage. De strak aangelegde achtertuin is op het zuiden gelegen.

De woning is gelegen aan een rustige en kindvriendelijke straat in de wijk Muschberg Geestenberg (Tongelre) op loopafstand van een speeltuintje, basisschool, kinderopvang, winkelcentrum ’t Karregat, bushalte, wandel- en natuurgebied Collse Bossen en de Kleine Dommel.

INDELING:
BEGANE GROND:
Via de voortuin is de entree te bereiken. In de hal bevinden zich de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken.

De tuingerichte woonkamer is met circa 27 m² ruim van opzet en is voorzien van een laminaatvloer en airconditioning. Een grote raampartij aan de achterzijde zorgt voor prettige lichtinval. Via een schuifpui is de achtertuin te bereiken.

De open keuken is aan de voorzijde gesitueerd en is voorzien van een keukeninrichting in een wandopstelling met een spoelbak, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. De diverse kasten en lades bieden voldoende bergruimte.

Middels een deur in de woonkamer is er toegang tot een tweede hal. Hier bevindt zich bergruimte met aansluitend de halfhoog betegelde en moderne toiletruimte.

De fijne achtertuin, gelegen op het zuiden, is strak aangelegd met moderne tuintegels, een verhard terras, een verhoogde plantenborder, een vijver en een eigen achterom. Achterin de tuin is de garage van circa 18,5 m² gelegen. Deze garage is via de eigen achterom te bereiken.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, de badkamer, een bergkast en de cv-ruimte.

Slaapkamer 1 is een ruime slaapkamer van circa 13 m², is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van vinyl op de vloer.

Slaapkamer 2 en 3 zijn beiden circa 9 m², beiden slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en zijn voorzien van een laminaatvloer.

De eenvoudige badkamer is uitgerust met een ligbad met douchegelegenheid, een closet en een wastafel. Tevens bevindt zich hier de wasmachineaansluiting.

In de c.v.-ruimte is tevens een wasmachineaansluiting gelegen alsmede de opstelling van de c.v.-ketel.

ALGEMEEN:
- Eindwoning met een garage.
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- Energielabel D.
- De Remeha Avanta c.v.-ketel is in 2013 geplaatst.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
- De eigendomsoverdracht is in overleg, echter bij voorkeur rond 24 oktober 2022.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die jouw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 325,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,009
Original asking price
€ 350,000 kosten koper
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
Resale property
Year of construction
1974
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
108 m²
External storage space
19 m²
Plot size
184 m²
Volume in cubic meters
391 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
2 stories
Facilities
Air conditioning, optical fibre, mechanical ventilation, passive ventilation system, rolldown shutters, sliding door and TV via cable

Energy

Energy label
D What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha Avanta (gas-fired combination boiler from 2013, in ownership)

Cadastral data

TONGELRE C 3555
Cadastral map
Area
184 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden, front garden and side garden
Back garden
67 m² (9,5 meter deep and 7 meter broad)
Garden location
Located at the south accessible via the rear

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
1 car

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Involved real estate agent

NVM selling agent

Hypodomus Makelaars

Call 040 8200020

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.