• Sold

Zeelsterstraat 210 5652 EP Eindhoven Het Ven

Hightlighted features

  • 114 m² living area
  • 147 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 317,500 k.k.

Sales history

Listed since
April 5, 2022
Date of sale
October 11, 2022
Term
6 months

Description

Zoek je een jaren ’30 woning met een centrale ligging en vind je het niet erg om wat te moderniseren? Kom dan kijken bij deze vooroorlogse woning met een ruime doorzonwoonkamer, gesloten keuken met een lichte inrichting, drie ruime slaapkamers (waaronder een zolderkamer) en een badkamer en toiletruimte. De diepe achtertuin met een berging en achterom is op het noorden gelegen. Er is geen centrale verwarming aanwezig; verwarming geschiedt middels gaskachels.

De woning is gelegen aan een doorgaande weg in de wijk Het Ven (stadsdeel Strijp), nabij winkels, scholen, sportgelegenheden, Albert Heijn XL, het Jacob Oppenheimerpark en het Philips van Lenneppark. Ook het gezellige Sint Trudoplein en het bruisende Strijp-S liggen op fietsafstand, alsmede het stadscentrum. Via de Noord Brabantlaan en Tilburgseweg is er een snelle ontsluiting richting de diverse snelwegen.

INDELING:
BEGANE GROND:
Overdekte entree. In de hal bevinden zich de meterkast (3 groepen) en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De ruime doorzonwoonkamer heeft een oppervlakte van circa 28 m² en is voorzien van een vinyl-vloer met een houtmotief, welke doorloopt in de hal. Tevens is er een gashaard met een schouw en een balkonplafond aanwezig en grote raampartijen aan de voor- en achterzijde zorgen voor een prettige lichtinval.

De gesloten keuken is aan de achterzijde gesitueerd en is voorzien van een lichte keukeninrichting met een kunststof aanrechtblad, spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en een koelkast. De diverse boven- en onderkasten alsmede een verdiepte trapkast bieden voldoende bergruimte. Tevens is hier een gevelkachel aanwezig.

Via een portaal zijn de halfhoog betegelde toiletruimte en de achtertuin te bereiken.

De diepe achtertuin, gelegen op het noorden, is voorzien van bestrating, plantenborders en twee fijne terrasoverkappingen. De tuin wordt omsloten door een houten erfafscheiding en achterin de tuin staat de stenen berging met elektra en de achterom.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot twee ruime slaapkamers, de badkamer en een vaste kast.

Slaapkamer 1 (circa 16 m²) is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een laminaatvloer, een wastafel en twee raampartijen.

Slaapkamer 2 (circa 9,5 m²) is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een laminaatvloer, een wastafel, een vaste kast, een gevelkachel en een grote raampartij.

De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een douchecabine, een wastafelmeubel en een gevelkachel. Het geheel is uitgevoerd met lichte vloer- en wandbetegeling.

TWEEDE VERDIEPING:
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Hier bevindt zich een ruime zolderkamer van circa 21 m² met een dakkapel, een dakraam, de wasmachineaansluiting en bergruimte onder de kapschuinten.

ALGEMEEN:
- De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Tevens zijn er grotendeels kunststof kozijnen aanwezig.
- Energielabel G.
- Er is geen centrale verwarming aanwezig; verwarming geschiedt middels gaskachels.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen n.a.v. uw bezichtiging, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 317,500 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,785
Original asking price
€ 375,000 kosten koper
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
Resale property
Year of construction
1934
Type of roof
Gable roof covered with asphalt roofing and roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
114 m²
Exterior space attached to the building
12 m²
External storage space
19 m²
Plot size
147 m²
Volume in cubic meters
423 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Skylight and TV via cable

Energy

Energy label
G What does this mean?
Insulation
Mostly double glazed
Heating
Gas heater and gas heaters
Hot water
Gas water heater

Cadastral data

STRIJP C 2299
Cadastral map
Area
147 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside busy road and in residential district
Garden
Back garden
Back garden
85 m² (22 meter deep and 5 meter broad)
Garden location
Located at the north accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Involved real estate agent

NVM selling agent

Hypodomus Makelaars

Call 040 8200020
Ms. angely Oerlemans
Zeelsterstraat 210
9.0
I would recommend this agent.
Altijd oede communicatie , deskundig advies en meedenkend voor verkoop . Goed gevoel bij gehad begin tot einde .
Expertise
8
Knowledge of the local market
8
Price / quality
10
Service and guidance
10
Reaction of Hypodomus Makelaars
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze communicatie, deskundig advies en meedenkende houding tijdens de verkoop. Het is fijn dat je van begin tot eind een goed gevoel hebt gehad bij onze samenwerking.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.