• Sold

Rameaustraat 8 5653 EZ Eindhoven Genderdal

Hightlighted features

  • 129 m² living area
  • 139 m² plot size
  • 6 bedrooms
Map
€ 325,000 k.k.

Sales history

Listed since
December 9, 2022
Date of sale
December 28, 2022
Term
2 weeks

Description

Een zee aan ruimte in deze grote gezinswoning!
Deze ruime tussenwoning beschikt namelijk over maar liefst 6 slaapkamers. Verder is de woning voorzien van een ruime doorzonwoonkamer, gesloten keuken, gedateerde badkamer en toiletruimte, balkon en een bergvliering. De achtertuin met een berging en achterom is op het noordoosten gelegen. De woning is gedateerd en kan naar eigen wens gemoderniseerd worden.

De woning is gelegen aan een rustige woonstraat in de wijk Genderdal (Gestel), tegenover een groen plantsoen en met speeltuin Chopinlaan direct om de hoek. Op loopafstand ligt een basisschool en in de directe omgeving bevinden zich de winkelvoorzieningen van het Kastelenplein, sporthal Genderbeemd en het groene park langs de Gender. De woning is centraal gesitueerd tussen het centrum van Eindhoven en Veldhoven waardoor ASML, de High Tech Campus en het Maxima Medisch Centrum op fietsafstand liggen, evenals het centrum van Eindhoven en Veldhoven. Tenslotte zijn de N2/A67/A2 goed bereikbaar.

INDELING:
BEGANE GROND:
Via de voortuin is de overdekte entree te bereiken. De vestibule met de garderobe biedt middels een klapdeur toegang tot de hal. Hier bevinden zich de trapopgang naar de eerste verdieping en een verdiepte trapkast met de meterkast (4 groepen). Tevens is hier de toiletruimte gelegen. In zowel de vestibule als de hal ligt een karakteristieke en originele tegelvloer.

De ruime doorzonwoonkamer (circa 29 m²) biedt volop prettige lichtinval door een grote raampartij aan de voor- en achterzijde. Op de vloer ligt een houten parketvloer.

De gesloten keuken is voorzien van een nette, lichte maar ook eenvoudige keukeninrichting met een kunststof aanrechtblad, spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Tevens bevindt zich hier de opstelling van de c.v.-ketel. Op de vloer ligt een karakteristieke en originele tegelvloer en een deur biedt toegang tot de achtertuin.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Zowel de overloop als de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

Slaapkamer 1 (circa 14,5 m²) is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een wastafel en een Frans balkon.

Slaapkamer 2 (circa 14 m²) is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van twee raampartijen.

Slaapkamer 3 heeft een oppervlakte van circa 5,5 m².

De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad met douchegelegenheid, een closet en een wastafel. Tevens bevindt zich hier de wasmachineaansluiting en een deur biedt toegang tot het balkon aan de achterzijde.

TWEEDE VERDIEPING:
Ook hier zijn vanuit de overloop drie slaapkamers te bereiken.

Slaapkamer 4 (circa 14,5 m²) is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van vloerbedekking, een wastafel en twee raampartijen.

Slaapkamer 5 (circa 8,5 m²) is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een dakraam. Indien gewenst is het mogelijk om hier een dakkapel te plaatsen om meer functionele woonruimte te creëren.

Slaapkamer 6 heeft een oppervlakte van circa 5,5 m² en biedt via een luikje toegang tot een bergvliering.

DERDE VERDIEPING:
Hier is een praktische bergvliering gelegen.

BUITEN:
De achtertuin, gelegen op het noordoosten, is aangelegd met een verhard terras, gazon, volwassen beplanting, een elektrapunt en een buitenkraan. Achterin de tuin staat de stenen berging voorzien van elektra. Hier is tevens de eigen achterom gelegen.

ALGEMEEN:
- De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
- Energielabel C.
- De Bosch c.v.-ketel is in 1999 geplaatst.
- Voorzien van maar liefst zes slaapkamers.
- De eigendomsoverdracht kan indien gewenst op korte termijn plaatsvinden.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die jouw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 325,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,519
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1958
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
129 m²
Exterior space attached to the building
5 m²
External storage space
8 m²
Plot size
139 m²
Volume in cubic meters
445 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (6 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
3 stories and a loft
Facilities
Skylight, passive ventilation system, flue and TV via cable

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Mostly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Bosch (gas-fired combination boiler from 1999, in ownership)

Cadastral data

GESTEL D 1874
Cadastral map
Area
139 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
60 m² (10 meter deep and 6 meter broad)
Garden location
Located at the northeast accessible via the rear
Balcony/roof garden
Balcony present and french balcony present

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Electricity
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Involved real estate agent

NVM selling agent

Hypodomus Makelaars

Call 040 8200020

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.